Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

αντιγραφη επικκοληση αντικατασταση το περιεχομενο μονο του αρχειοθ .py..για το subs4free Το αντιστοιχο .py και για το subtitles.gr Το αντιστοιχο .py.Δεν πειραζουμε τιποτα αλλο!

με την αλλαγη απλα ανοιγει και κλεινει μονο του...... κατι αλλο;

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

με την αλλαγη απλα ανοιγει και κλεινει μονο του...... κατι αλλο;
Κατι δε θα εχεις κανει σωστα γιατι σε εμενα μετα την αλλαγη δουλευει καλά.

θελει αποθηκευση ως, μετα ονομασια service.py και αποθηκευση ως εγγραφα κειμενου txt και οκ..

και μένα μετά τις αλλαγές κλείνει μόνο του. για πάμε από την αρχή. μπαίνω στην ιστοσελίδα. βλέπω το subtitles.gr και δίπλα ένα fixsub4frre και subtitles.gr. service. πατάω δεξί κλικ πάνω στο δεύτερο και μου βγάζει αποθήκευση δεσμού ως...... στο όνομα αρχείου γράφει ένα κατεβατό από νούμερα και γράμματα, το ονομάζω service.py και στο είδος αρχείου μου βγάζει firefox HTML document και όλα τα αρχεία. βάζω όλα τα αρχεία; το αποθηκεύει και μετά αντικαθιστώ το παλιό; γιατί αυτό έκανα αλλά δεν.... κάνω κάπου λάθος;

δεν κατεβαζεις τιποτα!απλα αντιγραφη επικκοληση αντικατασταση το περιεχομενο μονο του αρχειου .py.για το subs4free Το αντιστοιχο .py και για το subtitles.gr Το αντιστοιχο .py.Δεν πειραζουμε τιποτα αλλο!κ τελος αφου γινει η αντικατασταση θελει αποθηκευση ως, μετα ονομασια service.py και αποθηκευση ως εγγραφα κειμενου txt και οκ..

τι *.txt κλπ ...το σωζει κατευθειαν σε python...... υπαρχει καπου λαθος; ενα απλο copy paste ειναι και δεν δουλευει......

xbmcsubs.JPG

το ανοιξα με το note plus αντεγραψα το περιεχομενο το εσωσα και ετσι δουλεψε....... ουφ...οταν συνηθίσεις το αυτοματο μου φανηκε βουνο να τους βαζω με το χερι οπως παλια........

Last edited:

gergeo σ' ευχαριστώ για την υπομονή και τις οδηγίες. Δουλεύουν κανονικά τώρα (βέβαια σε μένα δε δουλεύει τώρα το Podnapisi.Net. βρίσκει αλλά δεν κατεβάζει - νομίζω ότι πριν κατέβαζε -, αλλά μικρό το κακό).

Ρε παιδιά το services.py που βρίσκεται? Εχω 2 XBMC σε win 8 και το αρχείο δεν το βρίσκω πουθενά.....

καλημέρα. σε μένα τουλάχιστον σε windows xp είναι στο c /documents and settings/ new user /application data / xbmc /addons / script.xbmc.subtitles / script.xbmc.subtitles / resources / lib / services /

Θα τα βρεις σε αυτά τα 2 directories

C:\Users\το username σου\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.xbmc.subtitles\resources\lib\services\Subs4Free

και

C:\Users\το username σου\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.xbmc.subtitles\resources\lib\services\SubtitlesGR

senos θελει εγγραφη στο site podnapisi Κai μετα βαλε τα στοιχεια στα settings Του podnapisi sto xbmc subtitles addon.

Ελα βρε συ gergeo
Μην τα κουραζεις τα παιδια.
Μπες στο computer τους , με το ρουφιανο το teamviewer , και λυσε ολα τα προβληματα τους.
Οπως εκανες και σε μενα.
Αλλο κι'αυτο.
Να σου φτιαχνουν το προβλημα σου , απο μακρυα.

Ημαρτον Θεε μου , που λεει και ο Γεωργιου ....................

Θα τα βρεις σε αυτά τα 2 directories

C:\Users\το username σου\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.xbmc.subtitles\resources\lib\services\Subs4Free

και

C:\Users\το username σου\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.xbmc.subtitles\resources\lib\services\SubtitlesGR

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Έψαχνα στο c:/programs/xbmc...... Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το search δεν το έβρισκε σαν αρχείο....

σε τι windows δεν το βρίσκεις; εμένα δεν μου το εμφάνιζε μόνο όταν είχα απεγκαταστήσει σε διάφορες πρόβες το addon των υποτίτλων.

Οι φάκελοι αυτοί είναι κρυμμένοι απο τα Windows. Πρέπει να επιλέξεις να εμφανίζονται όλα τα αρχεία και οι φάκελοι για να τους δεις.

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Πως μπορω να δω μια BD (απο οπτικο δισκο, οχι σκληρο) ταινια (αρχειο Μ2TS στην ουσια) και να φορτωσω εξωτερικους υποτιτλους (.srt) που βρισκονται σε καποιο φακελο στο pc ?

Γινεται ? Ξερει κανενας ?

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι....
Είχα και γω το πρόβλημα με τους υπότιτλους, κατέβασα το service.py από το site, τα αντικατέστησα και στα 2 folders, όλα μια χαρά.....το πρόβλημα είναι ότι τώρα μου κάνει κάτι εντελώς κουφό.....πατάω πάνω στο εικονίδιο Download subtitles και δεν φορτώνει τίποτα....σαν να μην τρέχει το service καθόλου στο xbmc ενώ είναι ενεργοποιημένο κανονικά (άλλωστε δεν άλλαξα τίποτα, απλώς αντικατέστησα τα 2 αρχεία).
Το κακό είναι ότι έκανα μαμακία και δεν κράτησα τα παλιά, για να δω ότι όντως φταίει αυτό....αν και γενικά δεν έκανα τίποτα άλλο απολύτως.....καμία γνώμη τί να κοιτάξω ή τί φταίει;

Το περιεχόμενο των service.py να κάνεις αντιγραφη επικολληση . Ετσι θα δουλέψει.

Τί εννοείς το περιεχόμενο; Έκανα αντιγραφή επικόλληση όλο το αρχείο όπως είναι.....τί διαφορά κάνει;
Για να καταλάβω δηλαδή...να ανοίξω τα νέα αρχεία, να πάρω το περιεχόμενο και να τα κάνω αντιγραφή στα αρχεία πού είναι στο συγκεκριμένα folder....αυτό εννοείς;