Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Ευχαριστω για την απαντηση!
Με 0, συνεχιζε να γεμιζει η cache ασταματητα. Οταν αλλαζω την τιμη ομως συμβαινουν κουφα πραγματα. Αν βαλω 50μβ (*1024*1024 για να γινει bytes) μου γεμιζει εως τα 30. Αν βαλω 100 γεμιζει εως τα 50 και αν βαλω 200 πετυχαινω τον στοχο των 100! Τεσπα.. τη δουλεια μου την εκανα παντως :)

XBMC παγκόσμιο HD

Υπάρχει τρόπος να δω αγώνες σε έστω 720 με το XBMC? H απλή nerit δε βλέπεται και δεν έχω ούτε κεραία ούτε nova :bigcry:

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Δοκίμασε μήπως βρείς κάτι από το sports devil...

Έκανα φορμάτ για να βάλω 64bit wndows και έβαλα το xbmc απο την αρχή..έχω ενα θεματακι μόλις επίλεξω να παίξει κάποιο βίντεο το xbmc μικραίνει σε μέγεθος κατα ενα 10-15% περίπου δημιουργώντας ενα μαυρο κενό γύρω γύρω.Το pc είναι συνδεδεμένο σε προβολέα και έχω ενεργοποιημένη την επιλογή να αλλαζει ο ρυθμός για να ταιριάζει με το βίντεο .Όπως το είχα πριν το φορμάτ και δεν είχα τέτοιο θέμα.παίζω με τις ρυθμίσεις μια ωρα αλλά δεν το έχω βρει..

Έκανα φορμάτ για να βάλω 64bit wndows και έβαλα το xbmc απο την αρχή..έχω ενα θεματακι μόλις επίλεξω να παίξει κάποιο βίντεο το xbmc μικραίνει σε μέγεθος κατα ενα 10-15% περίπου δημιουργώντας ενα μαυρο κενό γύρω γύρω.Το pc είναι συνδεδεμένο σε προβολέα και έχω ενεργοποιημένη την επιλογή να αλλαζει ο ρυθμός για να ταιριάζει με το βίντεο .Όπως το είχα πριν το φορμάτ και δεν είχα τέτοιο θέμα.παίζω με τις ρυθμίσεις μια ωρα αλλά δεν το έχω βρει..

Έχεις ΑΤΙ κάρτα ε; Θα πας στις ρυθμίσεις της στο catalyst control center, θα διαλέξεις την αναλυση και το refrsh που πάιζει η ταινία και κάπου έχει επιλογή να την ζουμάρεις. ΜΕτά από αυτό το θυμάται και δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις... To είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα με τον προβολέα.

Καλά, σιγά το πρόβλημα. Μια φορά άμα το πετύχεις το θυμάσαι και δεν την ξαναπατάς!

Είναι πρόβλημα όταν έχεις περάσει 2 ώρες ξαναστήνοντας λειτουργικό και έχεις και αυτή τη βλακεία να ρυθμίσεις. Να είχε λόγο ύπαρξης, εντάξει. Ένα κουτάκι "Apply to all" χρειάζεται και τελείωσε η υπόθεση.

Ευχαριστώ πολύ αυτό ηταν..μάλλον το είχα κανει κ την πρώτη φορά αλλά δεν το θυμομουν.

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Γεια σας επειδη εχω κουτι με imon manager . Μπορειτε να μου πειτε πως να κανω το remote control (logitech harmony ultimate touch) να λειτουργει ως remote για to xbmc?
Σας ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Γεια σας επειδη εχω κουτι με imon manager . Μπορειτε να μου πειτε πως να κανω το remote control (logitech harmony ultimate touch) να λειτουργει ως remote για to xbmc?
Σας ευχαριστω.
............

Attachments

• ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (5).jpg
    ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (5).jpg
    66.8 KB · Views: 191
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

τοσο απλο ηταν. τι ειναι το imon vfd?. Για να καταλαβω δηλ το τηλε της imon ειναι vfd γιατι δεν γραφει καπου το μοντελο. Ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

τοσο απλο ηταν. τι ειναι το imon vfd?. Για να καταλαβω δηλ το τηλε της imon ειναι vfd γιατι δεν γραφει καπου το μοντελο. Ευχαριστω.

ποιο κουτί έχεις?έχει vfd οθόνη?

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

καλημερα το κουτι που εχω ειναι το Luxa2 LM200. εχει οθονη.Αλλα εχω προβλημα με το imon οταν οταν παω να χειριστω μεσω logitech το pc (win 8.1 pro) μπλοκαρουν τα συμπαντα και ετσι το ξηλωσα. Θα προσπαθησω με Flirc usb. Σας ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

καλημερα το κουτι που εχω ειναι το Luxa2 LM200. εχει οθονη.Αλλα εχω προβλημα με το imon οταν οταν παω να χειριστω μεσω logitech το pc (win 8.1 pro) μπλοκαρουν τα συμπαντα και ετσι το ξηλωσα. Θα προσπαθησω με Flirc usb. Σας ευχαριστω.

άρα με το imon vfd πρέπει να δουλεύει αν και δεν είναι vfd η οθόνη αλλά lcd

Εγώ από χειμώνα που θα ξαναπάω στο χειμερινό home cinema γιατί τώρα είμαι στο θερινό (βλέπε βεράντα) και θα ξαναπιάσω το xbmc θα πάρω το τηλεχειριστήριο του playstation που είναι και bluetooth και ir και θα γλυτώσω απο line of sight και λοιπές μπούρδες.