Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Έχει πετύχει κανένας πουθενά τα BT Sports 1&2 σε HD;
Τα βλέπω από το p2p-streams που τα έχει μόνο σε HD

Καλημερα σε ολους!! Γνωριζει καποιος νο μου πει γιατι εχω πολλα χαμενα frames σε οποιαδηποτε ταινια προβαλω; Το htpc βασιζεται στον amd a8-6500 σε μητρικη asrock a88 fm2+ mini itx και συνδεεται σε μια samsung 40'' h6400 μεσω θυρας hdmi. Υπαρχουν καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις που πρεπει να κανω; Ευχαριστω πολυ!

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Καλημερα σε ολους!! Γνωριζει καποιος νο μου πει γιατι εχω πολλα χαμενα frames σε οποιαδηποτε ταινια προβαλω; Το htpc βασιζεται στον amd a8-6500 σε μητρικη asrock a88 fm2+ mini itx και συνδεεται σε μια samsung 40'' h6400 μεσω θυρας hdmi. Υπαρχουν καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις που πρεπει να κανω; Ευχαριστω πολυ!

Δες στο Setings-->System-->video output έχει μια επιλογή Use a fullscreen window rather than true fullscreen και απενεργοποίησέ το.
Α, για να δεις αυτή την επιλογή πρέπει να επιλέξεις settings level expert. Μάλλον αυτό θα είναι.

Θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω. Ευχαριστω για το χρονο σου!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Δες στο Setings-->System-->video output έχει μια επιλογή Use a fullscreen window rather than true fullscreen και απενεργοποίησέ το.
Α, για να δεις αυτή την επιλογή πρέπει να επιλέξεις settings level expert. Μάλλον αυτό θα είναι.

Μπηκα στις ρυθμισεις και η επιλογη αυτη ηταν ηδη απενεργοποιημενη,οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο.Υπαρχει κατι αλλο να κοιταξω;
Θα ηθελα να ρωτησω και αν επιτυγχανεται χειρισμος του htpc με το κοντρολ της tv μεσω hdmi-cec!!!
Ευχαριστω πολυ!

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Με άλλους media players έχεις το ίδιο πρόβλημα; Δες και το hardware acceleration στις ρυθμίσεις βιντεο.
Δεν εχω δοκιμασει αλλους players,το μηχανημα λειτουργει μονο με το xbmc.Θα το κοιταξω και αυτο και βλεπουμε. Γνωριζεις αν μπορω να χειριστω το xbmc μεσω hdmi-cec;
Ευχαριστω για τη βοηθεια σου.

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Εχθες το βραδυ βαζω ταινια μεσω Genesis tou Lambda και για αρκετη ωρα ειχε μονο ενα χαμενο frame!! Στο καπακι βαζω ταινια 1080p αποθηκευμενη στον τοπικο δισκο και σε λιγα λεπτα ειχε χασει 18!!! Τι στο καλο γινεται;Εχω ενεργοποιημενο το dxva2,ετσι δεν πρεπει;

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Οι απαιτήσεις του Genesis δεν έχουν καμιά σχέση με αυτές του 1080p. Είναι πολύ πιο ελαφρύ το πρώτο.

Καλημέρα. Ποιός γνωρίζει να μου πει πως θα εγκαταστήσω το mashup στο android tablet. Έχω φτάσει στο install from zip file. Ανοίγει δεξιά, ξέρετε η μισή οθόνη, αλλά δεν το βλέπω. Που να είναι κρυμένο στο android, σε ποιό φάκελο? Ευχαριστώ πολύ.

Έχεις προσθέσει το URL στον File Manager; Πρόσεξε να είναι σωστά γραμμένο.

Μόλις το εγκατέστησα ακολουθώντας αυτό τον οδηγό: https://seo-michael.co.uk/how-to-install-mashup-repo-for-xbmc-manually/

Το μόνο που αλλάζει είναι το όνομα αρχείου του repo. Τωρα είναι MashUp-RepoB-1.9.zip

Μα δεν κατεβάζεις κάτι. Κάνεις εγκατάσταση απο ZIP το Repo κατευθείαν απο το mashupxbmc.com και μετά κανονική εγκατάσταση addon απο το Get Add-ons και το Repo που εγκατέστησες.

Μια ερώτηση μιας και δεν μπορώ να διαβάσω όλες τις σελίδες. Μπορώ μέσα από το xbmc να παίξω στο υλικό του σε chromecast;

παιδια εκανα φορματ και εβαλα win 8.1 αγγλικα και περασα μετα το πακετο γλωσας για ελληνικα, μετα εκανα καθαρη εγκατασταση το xbmc και μπηκαν ολα οκ οπως τα ηθελα. skin εχω το aeon nox 5 και το μονο προβλημα που εχω ειναι με τους υποτιτλους που τους βγαζει αλλα κ αλλα, εχω βαλει στα settings περιοχη ελλαδα και κωδικοποιηση greek windows αφου εκανα και το σκιν ελληνικα και ετσι παιζουν κανονικα οι υποτιτλοι. πριν να κανω φορματ με τα win 7 που ειχα, το σκιν το ειχα με αγγλικη γλωσα και ηταν μια χαρα οι υποτιτλοι. αυτο που θελω ειναι μπορω να εχω αγγλικα το σκιν και να παιζουν κανονικα οι υποτιτλοι οπως τα ειχα παλια?
υποψιν οτι στα win 8.1 το region στον πινακα ελεγχου τα εχω κανει ολα ελληνικα δεν ξερω αν φταιει αυτο. καμια ιδεα?
σας ευχαριστω πολυ

παιδια εκανα φορματ και εβαλα win 8.1 αγγλικα και περασα μετα το πακετο γλωσας για ελληνικα, μετα εκανα καθαρη εγκατασταση το xbmc και μπηκαν ολα οκ οπως τα ηθελα. skin εχω το aeon nox 5 και το μονο προβλημα που εχω ειναι με τους υποτιτλους που τους βγαζει αλλα κ αλλα, εχω βαλει στα settings περιοχη ελλαδα και κωδικοποιηση greek windows αφου εκανα και το σκιν ελληνικα και ετσι παιζουν κανονικα οι υποτιτλοι. πριν να κανω φορματ με τα win 7 που ειχα, το σκιν το ειχα με αγγλικη γλωσα και ηταν μια χαρα οι υποτιτλοι. αυτο που θελω ειναι μπορω να εχω αγγλικα το σκιν και να παιζουν κανονικα οι υποτιτλοι οπως τα ειχα παλια?
υποψιν οτι στα win 8.1 το region στον πινακα ελεγχου τα εχω κανει ολα ελληνικα δεν ξερω αν φταιει αυτο. καμια ιδεα?
σας ευχαριστω πολυ
settings-video-subtitles

settings-video-subtitles

δηλαδη να γυρισω τη γλωσα του σκιν αγγλικα και μετα να παω εκει που λες και τι να βαλω?
ευχαριστω

δηλαδη να γυρισω τη γλωσα του σκιν αγγλικα και μετα να παω εκει που λες και τι να βαλω?
ευχαριστω

preferred subtitle language - greek character set - greek windows