Θα πρέπει από ότι νομίζω να πας στις ρυθμίσεις ' ασφάλεια και να τσεκάρειςΑγορασα χτες αυτο http://www.public.gr/product/tablet...e-tab-711q-tablet-7-16gb-mayro/prod6630279pp/ κατεβασα το xbmc αλλα δεν με αφηνει να το εγκαταστησω!γιατι?
Είσαι πολύ μεγάλος....ευχαριστώ πολύ...αυτο δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχε τέτοιο αποτέλεσμα....ευχαριστώ...Άλλαξε το host selection από dialogue σε folder στις ρυθμίσεις του addon.
3. Δεν μου δουλεύει το συγκεκριμένο addon. Το έχει μέσα το MotorVision, όντως?
Κωστα που το βρηκες το Sportsdevil ?Τα Sportsdevil Fixes τα εγκατέστησες;
ο λογαριασμός χρήστη των windows που έχεις εγκαταστήσει το XBMC δεν θα πρέπει να είναι με ελληνικούς χαρακτήρες ούτε να έχει κενά. Εσένα ο λογαριασμός τι όνομα έχει?Καλησπέρα παιδιά.Έχω το εξής κουφό πρόβλημα.όταν εγκαθιστώ το xbmc οποιασδήποτε έκδοσης δεν μου δουλεύει το coffing wizzard όπως και κανένα addons στο μενού των εφαρμογών σε περιβάλλον 8.1.όταν έτρεχα πριν από λίγες μέρες σε windows 7 δεν είχα κανένα πρόβλημα.Είτε με την 13.2 είτε με την kodi έκδοση παίρνω συνεχώς το ίδιο σφάλμα στο coffing wizzard import not found ενώ και το addons installer και το fresh start είναι εντελώς άδεια δεν δουλεύουν καθόλου.Γενικά από το μενού των εφαρμογών δεν δουλεύει τίποτα.Έχω δοκιμάσει με το ενσωματωμένο antivairus εκτός λειτουργίας όπως και το τείχος προστασίας των windows και το firewall του router απενεργοποιημένο μήπως και κάτι μπλοκάρουν αυτά αλλά τίποτα τζίφος.Επίσης παρατηρώ ότι δεν βρίσκω στα respository το prime wire επίσης.Δεν ξέρω τι φταίει είναι πραγματικά κουφό έχω παιδευτεί πάνω από τέσσερις μέρες και δεν βρίσκω άκρη.Έκανα την βλακεία και έβαλα τα windows 8.1 εν.ω με τα 7 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα αλλά επειδή έχω σχετικά αργή σύνδεση 4mbps και έχω κατεβάσει όλα μου τα παιχνίδια από steam και origin και δεν με παίρνει να κάνω πάλι format ποιος τα κατεβάζει πάλι όλα από την αρχή.´Κάπου σε άλλο forum σχετικό και ένα άλλο παλικάρι είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με μένα πάντα σε windows 8.1 αλλά δεν πήρε καμία απάντηση.Αν κάποιος ξέρει κάτι για αυτό το θέμα please help δεν θέλω να κάνω format.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.