Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Δεν θυμάμαι αλλά θα το κοιτάξω.Αν είναι αυτή η λύση στο πρόβλημα τι να πω.Το κοιτάω και επανέρχομαι.όπως και να χει σε ευχαριστώ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Lol είχα το κανονικό μου ονοματεπώνυμο με Ελληνικούς χαρακτήρες.Μακάρι να είναι αυτό.Τώρα κάνω ξανά εγκατάσταση και θα postαρω να ενημερώσω αν είναι αυτό το πρόβλημα.Όπως και να χει σε ευχαριστώ.

Λοιπόν μάλλον είμαι νουμπάς.Πήγα να κάνω αλλαγή χρήστη αλλά μου ζητάει όνομα και επίθετο οπότε πάλι και με λατινικούς χαρακτήρες μου δηνμουργεί κενό.Εκτός αυτού ο αρχικός φάκελος users παρόλο ότι έχει γίνει αλλαγ´του accoynt στο login screen των windows παραμένει στα Ελληνικά.Δεν βλέπω πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα.

δημιούργησε νέο user (πχ XBMC) συνδεσου σε αυτόν και εγκατέστησε εκεί το xbmc.

Καλημέρα. Μπορώ να ''πάρω'' (back up το λέμε αυτό?) το XBMC σε ένα στικάκι και να το ''πάω'' σε άλλο υπολογιστή με 7άρια πάλι ή σε άλλον με XP και να δουλεύει κανονοκά κι εκεί? γίνεται? Κάθε βοήθεια (βιντεάκι ή σύνδεσμος) θα με βγάλει από το στήσιμο ξανά από την αρχή, ευχαριστώ.

Τελικά έκανα format πάλι σε 8.1 δήλωσα το όνομα του υπολογιστή με λατινικούς χαρακτήρες και δούλεψε.Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα. Μπορώ να ''πάρω'' (back up το λέμε αυτό?) το XBMC σε ένα στικάκι και να το ''πάω'' σε άλλο υπολογιστή με 7άρια πάλι ή σε άλλον με XP και να δουλεύει κανονοκά κι εκεί? γίνεται? Κάθε βοήθεια (βιντεάκι ή σύνδεσμος) θα με βγάλει από το στήσιμο ξανά από την αρχή, ευχαριστώ.

C:\Program Files (x86)\XBMC
C:\Users\username\AppData\Roaming\XBMC
παίρνεις backup αυτούς τους 2 φακέλους

παιδια καλησπερα! εχω βαλει 100 σειρες και ολες ειναι οκ η μια κ συγκεκρινα η σειρα jericho (2006) μου εμφανιζει τον φακελο ολα καλα και το ινφο της σειρας αλλα δεν εμφανιζει τα επεισοδια με τιποτα.εχω αλλαξει ονομασιες αλλα με τιποτα δεν τα βρισκει. για δωστε τα φωτα σας σας πιο εμπειροι..

Αφου σιγουρευτείς οτι τα ονόματα αρχείων είναι σωστά, άνοιξε το info της σειράς και κάνε ένα refresh.

Αφου σιγουρευτείς οτι τα ονόματα αρχείων είναι σωστά, άνοιξε το info της σειράς και κάνε ένα refresh.
Το εχω κανει κ αυτο αλλα τιποτα. jericho s01.e01 ετσι το εχω οπως ολες οι υπόλοιπες σειρες.αλλα δεν το βρισκει. Δεν ξερω που κανω λαθος η ισως εχει φαει κόλλημα το xbmc..

Μου το είχε κάνει κι εμένα πριν λίγο καιρό και έτσι έστρωσε. Νομίζω όμως οτι έκανα refresh απο τη λίστα αρχείων (Videos>Files) και όχι απο τη βιβλιοθήκη.

Μου το είχε κάνει κι εμένα πριν λίγο καιρό και έτσι έστρωσε. Νομίζω όμως οτι έκανα refresh απο τη λίστα αρχείων (Videos>Files) και όχι απο τη βιβλιοθήκη.
Θα διαγραψω τον συγκεκριμένο δισκο που εχω τις σειρες κ θα τον ξανα βαλω παλι να δω.

Έστρωσε και το navi-x.Ενώ λόγω της αργής μου σύνδεσης το genesis δεν παίζει με τίποτα ταινίες hd με το navi-x τρέχουν ομαλά.Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και πιο παλιά αν δεν μπορείτε να βάλετε απευθείας τους υπότιτλους στο navi-x γίνεται με εισαγωγή χειροκίνητα δίνεται το όνομα του υπότιτλου ίδιου με της ταινία και το βρίσκει το subtitles.org.Όπως και να χει ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου έλυσαν το πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

ο λογαριασμός χρήστη των windows που έχεις εγκαταστήσει το XBMC δεν θα πρέπει να είναι με ελληνικούς χαρακτήρες ούτε να έχει κενά. Εσένα ο λογαριασμός τι όνομα έχει?
Υπαρχει πιθανοτητα αυτο να φταιει και σε δυσλειτουργια αυτοματου κατεβασματος υποτιτλλων απο το subtitles.gr;
Γιατι μου λεει συνεχως οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος υποτιτλος ενω οταν μπαινω στην εν λογω υπηρεσια βρισκει πολλους αλλα δεν τους κατεβαζει γραφοντας αποτυχια!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

dkast ναι αυτό φταίει.Και σε μένα προτού να αλλάξω το user σε λατινικούς χαρακτήρες έπαιζαν οι υπότιτλοι μόνο από το open subtitles org.Στα άλλα δύο με Ελληνικούς μου έβγαζε το μήνυμα αδυναμία λήψης υποτίτλου.Τώρα έστρωσε και αυτό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

dkast ναι αυτό φταίει.Και σε μένα προτού να αλλάξω το user σε λατινικούς χαρακτήρες έπαιζαν οι υπότιτλοι μόνο από το open subtitles org.Στα άλλα δύο με Ελληνικούς μου έβγαζε το μήνυμα αδυναμία λήψης υποτίτλου.Τώρα έστρωσε και αυτό.
Για να αλλαξεις το ονομα χρηστη δεν αλλαζεις τη registry;
Δε δημιουργω θεμα με την εγκατασταση των προγραμματων;

Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Υπαρχει πιθανοτητα αυτο να φταιει και σε δυσλειτουργια αυτοματου κατεβασματος υποτιτλλων απο το subtitles.gr;
Γιατι μου λεει συνεχως οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος υποτιτλος ενω οταν μπαινω στην εν λογω υπηρεσια βρισκει πολλους αλλα δεν τους κατεβαζει γραφοντας αποτυχια!!!
Αν μόνο αυτό είναι το πρόβλημα σου δεν νομίζω ότι σχετίζεται με το όνομα χρήστη των windows.

dkast όπως θα είδες εγώ έλυσα το πρόβλημα κάνοντας format.Πάντως ειδικός δεν είμαι για να σου πω ότι σίγουρα αυτό φταίει για τους υπότιτλους πάντως εμένα το ίδιο πρόβλημα λύθηκε με τον τρόπο που είπα αλλά εγώ αντιμετώπιζα και άλλα προβλήματα.Δεν νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις από την registry το όνομα χρήστη των windows καθώς όλα σου τα προγράμματα όπως είπες και ο ίδιος θα έχουν πρόβλημα.

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Σωστός. Αν έχετε πρόβλημα με το username βάλτε το directory στο C:\ ή σε άλλο δίσκο/partition (κάπου τελοσπάντων που να μην παρεμβάλεται το username).