Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

υπάρχει κάποιο θέμα με το genesis?σε πολλές σειρές πλέον δεν έχει hd stream μόνο sd

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

υπάρχει κάποιο θέμα με το genesis?σε πολλές σειρές πλέον δεν έχει hd stream μόνο sd

Με το genesis όχι, το icefilms (το site) είναι down.

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

lambda κάτι άλλο, τώρα που το kodi έχει δυνατότητα multi-keyboards layout, κρίμα δεν είναι να μην υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο?
Μπορείς να κάνεις εσύ κάτι γι'αυτό?
Φαντάζομαι θα είναι ήδη αργά για την 14, αλλά μήπως μπορούμε να προσθέσουμε με κάποιο τρόπο, χωρίς re-build του προγράμματος δηλαδή?

Τελικά έφτιαξα εγώ ένα και έστειλα pull request στο github, ελπίζω να το βάλουν μέχρι να βγει η stable.

Δύο ερωτήσεις για όσους γνωρίζουνε:

α) Εγκατέστησα χθες για πρώτη φορά το genesis. Εχει απίθανο υλικό μέσα και κάθισα και φχαριστήθηκα σειρές! Όταν 'παίζω' ταινίες από genesis ταυτόχρονα 'ανεβάζω´σε άλλους χρήστες; Είναι δηλαδή p2p ή όχι; Δεν κατεβάζω ταινίες απλά τις παίζω να το ξεκαθαρίσουμε. Επίσης, η χρήση του genesis π.χ. τους δίνει πρόσβαση στο δικό μου δίσκο και server με τα movies; Γενικά είμαι εκτεθειμένος;

β) Όλες οι σειρές που έβλεπα αν και πολύ καλής εικόνας, είχανε ήχο aac 2.0. Δεν υπάρχουν με DD 5.1 ή κάνω κάτι εγώ λάθος;

Ευχαριστώ!

α) Όχι, δεν είναι Ρ2Ρ
β) Για οικονομία μεγέθους. Υπάρχουν και με DD, πρέπει να ψάξεις στις πηγές. Δυστυχώς δεν υπάρχει ένδειξη.

α) Όχι, δεν είναι Ρ2Ρ
β) Για οικονομία μεγέθους. Υπάρχουν και με DD, πρέπει να ψάξεις στις πηγές. Δυστυχώς δεν υπάρχει ένδειξη.

συνήθως icefilms/movreel είναι 5.1

Αυτό ποτέ δεν κατάλαβα πως το επιλέξανε... Τόσες επιλογές...σ´ αυτό βρήκαν να καταλήξουν;