Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Ακολούθησα τις οδηγίες σας και ολα οκ. Κάτι τελευταίο. Όταν βλέπουμε μια ταινία την κανει download; Επειδή μου κολλάει μερικές φορές να την αφήνω λίγο στο pause (όπως ενα βίντεο στο YouTube) να κατεβαίνει ή ειναι θεμα σύνδεσης όποτε θα κολλάει συνέχεια. Εχω cyta 8αρα.

Με τι addon. Πες κάτι παραπάνω δεν καθόμαστε δίπλα σου

Οδηγός XBMC (Win 7)

Κανένα πρόβλημα. Όλοι σαν εσένα είμαστε.
Όχι.

Τελικά τι φταίει για τα σπασίματα που μου κανει η εικόνα στις ταινίες;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δυστυχώς κολλάνε οι ταινίες. Αν κάνω pause για λίγα λεπτα ξανά παίζουν και μετα από λίγο κολλάνε πάλι. Έτσι ταινία δεν μπορω να δω. Δοκίμασα να την παίξω και σε χαμηλότερη ανάλυση 720 αλλα μια απο τα ίδια.

Δοκίμασε το SALTS add-on (για σειρές και ταινίες) και το mutts nuts (για ταινίες hd). Το genesis προς το παρόν τουλάχιστον δε το υποστηρίζει ο δημιουργός του.

Δοκίμασε το SALTS add-on (για σειρές και ταινίες) και το mutts nuts (για ταινίες hd). Το genesis προς το παρόν τουλάχιστον δε το υποστηρίζει ο δημιουργός του.

Που θα τα βρω αυτα που λες;

Τελικά τι φταίει για τα σπασίματα που μου κανει η εικόνα στις ταινίες;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δυστυχώς κολλάνε οι ταινίες. Αν κάνω pause για λίγα λεπτα ξανά παίζουν και μετα από λίγο κολλάνε πάλι. Έτσι ταινία δεν μπορω να δω. Δοκίμασα να την παίξω και σε χαμηλότερη ανάλυση 720 αλλα μια απο τα ίδια.
C:\Users\usename\AppData\Roaming\Kodi\userdata
βάλε αυτό αφού κάνεις rename την κατάληξη σε xml,κανε restart το kodi, αφού ξεκινήσει η ταινία πάτα pause μέχρι να γεμίσει η cache (περίπου 200mb),το βλέπεις αν πατήσεις το "ο" στο πληκτρολόγιο

Attachments

βάλε αυτό αφού κάνεις rename την κατάληξη σε xml,κανε restart το kodi, αφού ξεκινήσει η ταινία πάτα pause μέχρι να γεμίσει η cache (περίπου 200mb),το βλέπεις αν πατήσεις το "ο" στο πληκτρολόγιο

Δεν καταλαβαίνω φίλε μου τι θέλεις να κάνω. Αν κατάλαβα καλά από το kodi να αναζητήσω αυτή την διαδρομή. Αλλά μετά το users δεν υπάρχει η επιλογή appdata.
Είναι κάποιο αρχείο που πρέπει να αναζητήσω;

Δεν καταλαβαίνω φίλε μου τι θέλεις να κάνω. Αν κατάλαβα καλά από το kodi να αναζητήσω αυτή την διαδρομή. Αλλά μετά το users δεν υπάρχει η επιλογή appdata.
Είναι κάποιο αρχείο που πρέπει να αναζητήσω;

δεν κάνεις τίποτα στο kodi,από τα windows τα κάνεις,ο appdata είναι κρυφός, θα πρέπει να τον εμφανίσεις από τις ρυθμίσεις των windows,Πίνακας Ελέγχου\Εμφάνιση και Εξατομίκευση\επιλογες εξερεύνησης αρχείων\ αρχεία και φάκελοι-εμφανηση κρυφών αρχείων,φακελων και μονάδων δίσκου

δεν κάνεις τίποτα στο kodi,από τα windows τα κάνεις,ο appdata είναι κρυφός, θα πρέπει να τον εμφανίσεις από τις ρυθμίσεις των windows,Πίνακας Ελέγχου\Εμφάνιση και Εξατομίκευση\επιλογες εξερεύνησης αρχείων\ αρχεία και φάκελοι-εμφανηση κρυφών αρχείων,φακελων και μονάδων δίσκου

Το έκανα. Πάω για δοκιμή και ενημερώνω. Ευχαριστώ.

Αν και λίγο τεχνολογικά καθυστερημένος τα κατάφερα. Ευχαριστω για την βοήθεια μέχρι το επόμενο προβλημα.

Παρατηρώ οτι στις τελευταίες ταινίες που βλέπω σε 720p, στο pause η cache δεν παει πάνω απο τα 20ΜΒ. Επίσης δεν το κρατάει και μετα απο λίγο κολλάει. Σημερα έβαλα μια στα 420p το κράτησε αλλα η ποιότητα της εικόνας χαμηλή. Υπάρχει καμία άλλη ρύθμιση για να διορθώσω το προβλημα της cache ή εχω προβλημα με την σύνδεση μου;

Παρατηρώ οτι στις τελευταίες ταινίες που βλέπω σε 720p, στο pause η cache δεν παει πάνω απο τα 20ΜΒ. Επίσης δεν το κρατάει και μετα απο λίγο κολλάει. Σημερα έβαλα μια στα 420p το κράτησε αλλα η ποιότητα της εικόνας χαμηλή. Υπάρχει καμία άλλη ρύθμιση για να διορθώσω το προβλημα της cache ή εχω προβλημα με την σύνδεση μου;

δοκιμασε να αλλάξεις το cachemembuffersize σε 0 (θα αποθηκεύεται στο σκληρο αντί για την ραμ),το εντιτ θα το κάνεις με το notepad++
επίσης από ότι θυμάμαι αυτό συμβαίνει σε ορισμένες πηγές, πχ ororo,dizilab πρέπει να παίζουν κανονικά και σε κάποιες άλλες δεν κανει καθόλου buffering και παίζει απευθείας

Last edited: