Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Απάντηση: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τους υπότιτλους, με πρώτη επιλογή το subtitles.gr.
H εγγραφή στο opensubtitles προυποθέτει να καταχωρήσεις στοιχεία πιστωτικής κάρτας;
Όχι Μαν. Απλά ανοίγεις account

Για το subztv όχι.
Το subtitles.gr add-on ψάχνει σε διάφορα site. Ένα από αυτά είναι και το xsubs.tv, το οποίο χωρίς εγγραφή σε αφήνει να κατεβάσεις έως 3 (νομίζω) υπότιτλους/ημέρα. Αν κάνεις εγγραφή στο site και βάλεις τα στοιχεία σου στο subtitles.gr add-on δεν θα έχεις αυτό τον περιορισμό.
Έκανα εγγραφή. Πως βάζω τα στοιχεία στο add-on?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

Έκανα εγγραφή. Πως βάζω τα στοιχεία στο add-on? Sent from my iPhone using Tapatalk
Το εγραψε στο ποστ 5373 ο zananiro.

Μετα στο κοdi πας settings/addons/my addons/subtitles/opensubtitles.org/configure(θα βάλεις το username και το password που έφτιαξες στο opensubtitles.org)

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τους υπότιτλους, με πρώτη επιλογή το subtitles.gr.
H εγγραφή στο opensubtitles προυποθέτει να καταχωρήσεις στοιχεία πιστωτικής κάρτας;
Όχι δεν χρειάζεται να δώσεις κάρτα! Πρόσεχε! Δοκίμασε την εγγραφή από PC και όχι από κινητό ή τάμπλετ.
Έκανα εγγραφή. Πως βάζω τα στοιχεία στο add-on?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Η διαδρομή Στο κοdi ειναι settings/addons/my addons/subtitles/XXXXXX/configure(θα βάλεις το username και το password που έφτιαξες στο site), όπου ΧΧΧΧΧΧ είναι το όνομα του του site, πχ opensubtitles.org ή xsubstv

Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk

Απάντηση: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

Στο github link που έβαλα πιο πίσω πατάς στο clone or download/download zip.
Στο kodi πας system/addons/install from zip file, βρίσκεις το zip και το εγκαθιστάς.

Re: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

Προσπαθώ τις τελευταίες μέρες να σετάρω το kodi 16 με exodus στον Vu+ Solo2. Δοκίμασα το τελευταίο Blackhole και το τελευταίο OpenATV (clean installs).
Δεν μπορώ όμως σε κανένα από τα 2 images να καταφέρω να φορτώνω υπότιτλους. Ενώ ανοίγει και παίζει το βίντεο, δεν μπορώ να εμφανίσω την επιλογή για subtitle search.

Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις σωστά έχοντάς το επιβεβαιώσει με το ίδιο ακριβώς σετάρισμα σε tablet, στο οποίο με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις, οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικά (λόγω του ότι κατά το video play μπορώ να εμφανίσω την μπάρα με το κουμπί επιλογής υποτίτλων).

Καμιά βοήθεια; Χρειάζεται κάποια επιπλέον ρύθμιση στο enigma2;

Προσπαθώ τις τελευταίες μέρες να σετάρω το kodi 16 με exodus στον Vu+ Solo2. Δοκίμασα το τελευταίο Blackhole και το τελευταίο OpenATV (clean installs).
Δεν μπορώ όμως σε κανένα από τα 2 images να καταφέρω να φορτώνω υπότιτλους. Ενώ ανοίγει και παίζει το βίντεο, δεν μπορώ να εμφανίσω την επιλογή για subtitle search.

Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις σωστά έχοντάς το επιβεβαιώσει με το ίδιο ακριβώς σετάρισμα σε tablet, στο οποίο με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις, οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικά (λόγω του ότι κατά το video play μπορώ να εμφανίσω την μπάρα με το κουμπί επιλογής υποτίτλων).

Καμιά βοήθεια; Χρειάζεται κάποια επιπλέον ρύθμιση στο enigma2;
η αναπαραγωγή δεν γίνεται από τον player του kodi αλλά από αυτόν του enigma2, οπότε αυτό δεν θα λειτουργεί, κοίτα στο forum του blackhole κάπου είχα δει οδηγίες για να σεταρεις τον player του enigma2

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

η αναπαραγωγή δεν γίνεται από τον player του kodi αλλά από αυτόν του enigma2, οπότε αυτό δεν θα λειτουργεί, κοίτα στο forum του blackhole κάπου είχα δει οδηγίες για να σεταρεις τον player του enigma2

http://www.vuplus-community.net/board/threads/how-to-install-mediaplayer2-updated-07-09-2016.22012/

Όσοι θέλετε να εχετε το exodus μην αναβαθμίσετε και απενεργοποιήσετε το auto update αν σας έρθει η ενημέρωσή 3.0.5 θα σας σβησει το exodus o λambda τα πηρε ασχημα και με το δίκιο του κατα την γνωμη μου μπορειτε να διαβασετε σχετικά στον παρακατω συνδεσμο.
https://forums.tvaddons.ag/lambda-s-xbmc-addons/55701-explanation-apology.html

Πραγματικά αν νομίζετε ότι κάποιος σταματάει επειδή κάποιοι λένε άσχημα λόγια κάτι δεν βλέπετε σωστά.

Τεσπά ακόμα και αν το αφήσετε στην τελευταία του έκδοση μετά από κάνα 2μηνο θα σταματήσει να δουλεύει σωστά και θα αρχίσει να μην βρίσκει source.

Όπως και να έχει τον ευχαριστώ για την δουλειά του μέχρι τώρα γιατί πραγματικά άλλαξε πολλά ο Μαν στον τρόπο που δουλεύουν πολλά addon και θα είναι ένας από τους addon devs που θα λείψουν από το community.

Απάντηση: Re: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

Όσοι θέλετε να εχετε το exodus μην αναβαθμίσετε και απενεργοποιήσετε το auto update αν σας έρθει η ενημέρωσή 3.0.5 θα σας σβησει το exodus o λambda τα πηρε ασχημα και με το δίκιο του κατα την γνωμη μου μπορειτε να διαβασετε σχετικά στον παρακατω συνδεσμο.
https://forums.tvaddons.ag/lambda-s-xbmc-addons/55701-explanation-apology.html

To ότι θα σβηστεί το exodus με την 3.0.5 (ή οποιαδήποτε μελλοντική έκδοση) πώς το συμπέρανες?
Γιατί εγώ από χθες μια χαρά χρησιμοποιώ την 3.0.5.
Εξάλλου όπως είπε και ο ίδιος αλλά και άλλοι devs το exodus θα συνεχίσει να υποστηρίζεται από άλλον/άλλους devs.

Τα κλασσικά FUD. Απλά ο λ τα παρατάει για σημαντικούς λόγους (κι εγώ στη θέση του ίδιο θα έκανα). Είναι πολύ δημοφιλές το exodus για να το πεθάνουν.

Απλά με προβληματίζει ότι δεν παίρνει την 3.0.5. Είμαι με 3.0.3 και παρά το ότι το ότι έχω επιλογή να παίρνει τα updates αυτόματα, δεν βλέπω κίνηση. Χθες έκανα αναβάθμιση και το Kodi από 16.1 σε 17. Δεν ξέρω αν έχει σχέση.

Κανονικά μου την έχει πάρει την αναβάθμιση σε όλα τα μηχανάκια μου. Και σε 16.1 και σε 16 και σε 17.
Το αν θα συνεχίσει το exodus θα το δούμε στο μέλλον. Μέχρι στιγμής κάτι αντίστοιχο δεν υπάρχει παρά μόνο κακές αντιγραφές του exodus. Αυτό δυστυχώς δείχνει όχι βιώσιμο μέλλον.

Αυτό είναι αντιγραφή του genesis man

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτό που λέω είναι ότι δεν υπάρχει addon που να είναι τόσο βολικό και να δουλεύει όπου να μην βασίζεται στην δουλειά του l.

Υπερβολικά έως και εξαντλητικά αργό ακόμα και με ίδιου αριθμού επιλεγμένα source

Απάντηση: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

Απλά με προβληματίζει ότι δεν παίρνει την 3.0.5. Είμαι με 3.0.3 και παρά το ότι το ότι έχω επιλογή να παίρνει τα updates αυτόματα, δεν βλέπω κίνηση. Χθες έκανα αναβάθμιση και το Kodi από 16.1 σε 17. Δεν ξέρω αν έχει σχέση.

To kodi κάνει έλεγχο για add-on updates κάθε κάποιες ώρες.
Μπορείς να επισπευσεις την διαδικασία πηγαίνοντας στον add-on browser, στο πλαϊνό πάνελ πατάς check for updates.

Re: Απάντηση: Re: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

To ότι θα σβηστεί το exodus με την 3.0.5 (ή οποιαδήποτε μελλοντική έκδοση) πώς το συμπέρανες?
Γιατί εγώ από χθες μια χαρά χρησιμοποιώ την 3.0.5.
Εξάλλου όπως είπε και ο ίδιος αλλά και άλλοι devs το exodus θα συνεχίσει να υποστηρίζεται από άλλον/άλλους devs.

Ειδα την ειδηση και την εβαλα αν δεις σε αλλο thread αλλοι αναφερουν για διαγραφη του με την ενημερωση οπως ειχε γινει και με το mashup αν θυμασαι, τωρα απο την στιγμη που αναφερεις οτι δεν υπαρχει προβλημα με διαγραφη του με την ενημερωση ακομα καλυτερα, απλα καποια στιγμη αν δεν αναλαβει καποιος την συντηρηση του θα αργοσβησει ας ελπισουμε για το καλυτερο