Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Απάντηση: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

Αυτό το ανέφερε ένας μόνο χρήστης, μάλλον κάποιο δικό του πρόβλημα θα είναι.
Πολύ απλά δεν ισχύει, προσωπικά τρέχω από χθες την 3.0.5 σε 3 μηχανήματα.

Re: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

Αυτό είναι αντιγραφή του genesis man

Δεν είναι αντιγραφή. Είναι fork. Είναι ότι θα γίνει και στο Exodus αν πάρει κάποιος το source και συνεχίσει να το αναπτύσσει. Και το "αντιγραφή" δεν είναι κάτι αρνητικό όταν το Genesis ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα add ons που άνοιξαν το δρόμο και για πολλά άλλα παρόμοια. Αν δηλαδή αύριο βγει το "Exit: Fork" και είναι το παλιό Exodus, θα είναι κακό γιατί είναι "αντιγραφή";

To kodi κάνει έλεγχο για add-on updates κάθε κάποιες ώρες.
Μπορείς να επισπευσεις την διαδικασία πηγαίνοντας στον add-on browser, στο πλαϊνό πάνελ πατάς check for updates.

Το έκανα και την πήρε. Ευχαριστώ!

Κακό δεν είναι άλλα καμιά σχέση με το πώς δούλευε το genesis.
Νομίζω βγαίνουμε εκτός θέματος.

Δεν βγαίνουμε. Ρώτησες για εναλλακτικό του Exodus, ανέφερα το Spectro, που είναι.

Δεν ρώτησα ποτέ. Είπα απλά ότι δεν υπάρχει πραγματικά εναλλακτικό αλλά μόνο αντιγραφές. Αν εσύ ξέρεις αντίγραφο καλύτερου του πρωτότυπου είμαι όλος αυτιά.
Ποτέ δεν ρώτησα.

To specto είναι ένα συντηρημένο genesis, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Έχει φτιαγμένους κάποιους providers του genesis καθώς και κάποιους νέους.
Έχει επίσης και κάποια επιμέρους fixes σε κάποια outdated APIs τα οποία είναι καρμπόν από exodus.
Με λίγα λόγια, ο συντηρητής του specto απλά συντηρεί τους providers και έχει βάλει και κάποιους νέους.
Αν χαλάσει κάτι βαθύτερα, "συμβουλεύεται" το exodus.
Πολλοί το προτιμάνε για το library integration, μιας και στο exodus εσκεμμένα δεν υποστηρίζεται.

Ειπα να αναβαθμίσω κι εγώ στο PC μου (Windows 10) απο KODI 16.1 στο 17.

Εχω όμως το εξης θέμα με το Esturay (new default KODI 17 skin) και το ποντίκι:

Οριζόντιο scrolling κανω χωρίς πρόβλημα, τοποθετώντας το ποντίκι πάνω σε μια οριζόντια ροή / κατηγορία στοιχείων (π.χ. Unwatched movies ή recently added movies) και χρησιμοποιώντας την ροδέλα του ποντικιού.

Οταν θελω ομως να κανω κάθετο scrolling στο Home Page (δηλαδή πάνω -> κάτω και το αντίστροφο), η ανταπόκριση του interface είναι ελάχιστη και με δυσκολία κατεβαίνω πιο κάτω η ξανα ανεβαίνω μετά πιο πάνω.

Εχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το θέμα;

To Esturay έχει όντως θεματα με το ποντίκι. Έχει σχεδιαστεί για χρήση με remote ή πληκτρολόγιο. Δοκίμασε το estouchy μήπως σε βολεύει καλύτερα. Διαφορετικά υπάρχουν confluence modded skins συμβατα με kodi 17 για να χρησιμοποιήσεις

To Esturay έχει όντως θεματα με το ποντίκι. Έχει σχεδιαστεί για χρήση με remote ή πληκτρολόγιο. Δοκίμασε το estouchy μήπως σε βολεύει καλύτερα. Διαφορετικά υπάρχουν confluence modded skins συμβατα με kodi 17 για να χρησιμοποιήσεις

Ok σ' ευχαριστώ.

η αναπαραγωγή δεν γίνεται από τον player του kodi αλλά από αυτόν του enigma2, οπότε αυτό δεν θα λειτουργεί, κοίτα στο forum του blackhole κάπου είχα δει οδηγίες για να σεταρεις τον player του enigma2

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.vuplus-community.net/board/threads/how-to-install-mediaplayer2-updated-07-09-2016.22012/

Το δοκίμασα αλλά δε δούλεψε. Στο Blackhole 3.0.3 δεν υπάρχει ο φάκελος xbmc για να βάλω το plugin.py
Προσπάθησα βάζοντάς το στον φάκελο Kodi αλλά ξεκίνησε τα restarts ο αποκωδικοποιητής.

Υπάρχει περίπτωση να βρω κάπου αντίγραφο/backup από οποιοδήποτε image με σεταρισμένο το kodi με exodus και υπότιτλους, ώστε να το φορτώσω απευθείας έτοιμο στον δικό μου solo2;

Το δοκίμασα αλλά δε δούλεψε. Στο Blackhole 3.0.3 δεν υπάρχει ο φάκελος xbmc για να βάλω το plugin.py
Προσπάθησα βάζοντάς το στον φάκελο Kodi αλλά ξεκίνησε τα restarts ο αποκωδικοποιητής.

Υπάρχει περίπτωση να βρω κάπου αντίγραφο/backup από οποιοδήποτε image με σεταρισμένο το kodi με exodus και υπότιτλους, ώστε να το φορτώσω απευθείας έτοιμο στον δικό μου solo2;

έδωσες δικαιώματα 755 στο plugin.py?

Για σετάρισμα του kodi σε android κάποιο link? Επίσης συνδέεται με wifi στη TV και κανει streaming?

Τα δοκίμασα και τα 2. Τα βάζεις μέσα στο φάκελο kodi;

Last edited:

Σε νέα εγκατάσταση του 17 σε pc δεν υπάρχουν τα subztv και subtitles.gr. Εγκατεστησα και το lambda 1.1.0 αλλά δεν το ανοίγει. Τι κάνουμε;

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περιμένεις να βγουν κάπου αλλού από κάποιον άλλον που θα αναλάβει την συνέχεια τους ή βρίσκεις τα zip και τα περνάς χειροκινητα για όσο λειτουργούν μια και δεν θα υπαρχει άλλο update

https://github.com/lambda81

Παιδιά καλησπερα. Τώρα τελευταια το kodi ειναι απογοήτευση. Δεν στριμάρει με τίποτα. Παίζει κάτι γενικότερα; Επισης για αθλητικά εκτός απο sportsdevil υπάρχει κάτι; Γιατι και εκει η κατάσταση ειναι δράμα. Ευχαριστω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά καλησπερα. Τώρα τελευταια το kodi ειναι απογοήτευση. Δεν στριμάρει με τίποτα. Παίζει κάτι γενικότερα; Επισης για αθλητικά εκτός απο sportsdevil υπάρχει κάτι; Γιατι και εκει η κατάσταση ειναι δράμα. Ευχαριστω.
Να πω οτι αναφέρομαι στο exodus για ταινίες και σειρές.