XBMC?

georget

Supreme Member
31 March 2007
3,111
Λευκωσία
Καλημέρα σε όλους!
Τυχαία έχω δει στο Facebook κάτι μηχανάκια που ονομάζονται XBMC με 150 ευρώ. Τι ακριβώς είναι αυτά και αν είναι αξιόπιστα. Κάνουν αυτά που λέει στο video η όχι?

Εδώ τα βρήκα
https://www.facebook.com/pages/XBMC-box-Cyprus/105569622974751?ref=ts&fref=ts

Ευχαριστώ!

Μην ψαρώνεις, είναι ένα απλό android κουτί (κατά πάσα πιθανότητα) που έχει πάνω xbmc και add ons που κυκλοφορούν ελεύθερα. Οποιοδήποτε Android κουτί ή raspberry pi ή HTPC και να πάρεις και του βάλεις XBMC και τα αντίστοιχα add ons το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις. Αυτοί βάζουν ένα καπέλο τουλάχιστον 50 ευρώ για να εντυπωσιάσουν και να πιάσουν στον ύπνο τους άσχετους.

Κάπου λέει στα specs του ότι είναι
Dual core 1.6ghz, 1gb ram, 8gb memory, quad core graphics card with Linux xbmc (pure)

Το θέμα είναι ότι δουλεύει απροβλημάτιστα? Εγώ βασικά ενδιαφέρομαι για τα Ελληνικά ελευθερα κανάλια...

Κάπου λέει στα specs του ότι είναι
Dual core 1.6ghz, 1gb ram, 8gb memory, quad core graphics card with Linux xbmc (pure)

Το θέμα είναι ότι δουλεύει απροβλημάτιστα? Εγώ βασικά ενδιαφέρομαι για τα Ελληνικά ελευθερα κανάλια...

Από την εμπειρία μου νομίζω πως την δουλειά σου την κάνεις με πολύ λιγότερα χρήματα αγοράζοντας ένα οποιοδήποτε από τα τελευταία android quad core που κυκλοφορούν με το ... κιλό στον διαδίκτυο και εγκαθιστώντας το xbmc ως εφαρμογή και με το hellenic TV addon του Lambda, βλέπεις όλα τα ελεύθερα ελληνικά κανάλια με τον περιορισμό ορισμένων καναλιών (όπως πχ το mega) όταν μεταδίδουν υλικό με πνευματικά δικαιώματα , που "κλείνουν" την δικτυακή μετάδοση. Η ποιότητα είναι καλή για το περιεχόμενο που θέλεις να δεις (stream video)
Ψάξε στο Internet και θα βρεις με 50-60 , αξιοπρεπέστατες λύσεις σε android sticks.

Last edited: