XBOX 360 Arcade Ερώτηση άσχετου με το είδος

Re: XBOX 360 Arcade ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΧΕΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ

Χωρις να γνωριζω τι γινεται με το xbox arcade νομιζω πως αν ψαχνεις παιχνιδομηχανη-media centre το PS3 ειναι μονοδρομος...

ο χρονος που εχω περασει στη θεαση ταινιων-σειρων σε σχεση με τις ωρες που εχω περασει παιζοντας δεν συγκρινονται...

βασικα το εχω καταντησει media-centre....

Μπορείς να συνδέσεις σε usb ότι θέλεις αλλά μονο mp3 θα ακούσεις. Εκτός αν κάποια αναβάθμιση σου επιτρέψει να ακούσεις avi. Coaxial δεν υπάρχει. Θύρα για optical υπάρχει σίγουρα στον ακροδέκτη του component καλωδίου, ίσως και του scart.

To ΧΒΟΧ360 συνεργαζεται αψογα μεσω δικτυου με PC, NAS κλπ.
Γινεται ενα πολυ δυνατο media center και γενικα σαν μηχανημα/παιχνιδομηχανη εχει "ανοιχθει"..

Δεν παιζει HD ομως.

Απάντηση: Re: XBOX 360 Arcade ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΧΕΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ

Μπορείς να συνδέσεις σε usb ότι θέλεις αλλά μονο mp3 θα ακούσεις. Εκτός αν κάποια αναβάθμιση σου επιτρέψει να ακούσεις avi. Coaxial δεν υπάρχει. Θύρα για optical υπάρχει σίγουρα στον ακροδέκτη του component καλωδίου, ίσως και του scart.

Δηλαδη αναγνωριζει τον εξωτερικο σκληρο και μπορω να ανοιξω μονο τους φακελους με τα mp3? FOTO NO?

Οι foto βλέπονται δεν ακούγονται. Φυσικά και μπορείς να δεις αρχεία jpg.

Συνέδεσα έναν εξωτερικό σκληρό 80GB και βλέπω τα divx μου, ακούω τα mp3 και βλέπω τισ φωτογραφίες μου μια χαρά.
Για να παίξει avi το συνδέεις στο Internet και κατεβάζει τους codecs, αλλα δεν αναγνωρίζει srt.
Το καλώδιο HDMI του XBOX 360 που πωλειται ξεχωριστά έχει ;έξοδο οπτική.

Απάντηση: Re: XBOX 360 Arcade ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΧΕΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ

Συνέδεσα έναν εξωτερικό σκληρό 80GB και βλέπω τα divx μου, ακούω τα mp3 και βλέπω τισ φωτογραφίες μου μια χαρά.
Για να παίξει avi το συνδέεις στο Internet και κατεβάζει τους codecs, αλλα δεν αναγνωρίζει srt.
Το καλώδιο HDMI του XBOX 360 που πωλειται ξεχωριστά έχει ;έξοδο οπτική.

Για πες περισσότερα για αυτό ! Εγώ ξέρω και από ιδία εμπειρία ότι δεν παίζει avi. Πως ακριβώς το έκανες ?!