xbox 360.Αξιζει τα το flashαρω???

kosyfaki

New member
3 August 2007
47
xbox 360.Αξιζει τα το flashαρω???Τι πιθανοτητες εχει για να βγει off εντελως αμα το flashαρω? Γιατι μου ειπαν οτι μπορει και την αλλη μερα να μην ξαναπαιξει.Ισχυει οτι ειναι τοσο πιθανον να μην πετυχει το flashαρισμα?Δεν μπορω να δινω 60αρια για τα παιχνιδια του. Τι να κανω??? Μπορειτε να μου πειτε γνωμες? Ευχαριστω.....!!!!!:huh2:

Καλύτερα να μην το φλασάρεις γιατί πέρα από το ρίσκο να χαλάσει η κονσόλα, χάνεις και το Online παιχνίδι. Για τα παιχνίδια, μπορείς να τα νοικιάζεις από video club και να μην τα αγοράζεις. Φυσικά μπορείς να ψάξεις να βρεις και φθηνότερα παιχνίδια (μεταχειρισμένα ή αγορές μέσω διαδικτύου, πχ ebay).

Καλύτερα να μην το φλασάρεις γιατί πέρα από το ρίσκο να χαλάσει η κονσόλα, χάνεις και το Online παιχνίδι. Για τα παιχνίδια, μπορείς να τα νοικιάζεις από video club και να μην τα αγοράζεις. Φυσικά μπορείς να ψάξεις να βρεις και φθηνότερα παιχνίδια (μεταχειρισμένα ή αγορές μέσω διαδικτύου, πχ ebay).

+1! :smash:

Βρες κανα video club που να ενοικιαζει παιχνιδια. Με κατω απο 1 ευρω την ημερα θα μπορεις να παιζεις και οταν τα τελειωνεις να τα επιστρεφεις.

Τα πολυ καλα παιχνιδια (πχ. Bioshock , Call of Duty κτλ) μπορεις να τα αγοραζεις ακομα και μεταχειρισμενα απο αγγελιες για να σου ερχεται φθηνωτερα.

η αλήθεια είναι οτι online αποκτούν άλλη διάσταση τα παιχνίδια...θες να το χάσεις?

είναι ένα όντως... εξαρτάται τι θες να έχεις - τι θες να χάσεις...προσωπικά ,οποιαδήποτε κονσόλα σήμερα χωρίς on-line, δεν μου κάνει κλικ

αυτο δεν ειναι το βασικο επιχειρημα οσων εχουν xbox360 εναντι του ps3?
οτι αυτο τσιπαρεται

Εγω ποτε δεν το εχω αναφερει στα πλεονεκτηματα. Το βασικο επιχειρημα ειναι οτι το 360 εχει σχεδιαστει σαν παιχνιδομηχανη εξαρχης με αποτελεσμα να εχει καλυτερο hardware , πολυ καλυτερη υπηρεσια online και πληθος κορυφαιων και exclussive παιχνιδιων.

To Ps3 ειναι ολιγον απο παιχνιδομηχανη , ολιγον απο media center και ολιγον απο Bly Ray player και οπως ειναι λογικο δεν μπορει να ειναι αψογο σε ολα.

Έτσι κι αλλιως ΠΟΣΑ ειναι σημερα τα παιχνιδια που υποστηριζουν online???
Tα πιο πολλα είναι για 1 παίκτη!

Και με τις αργες ταχυτητες συνδεσεων που εχουμε στην Ελλάδα, (σε σχεση με τα απειρα mbit που εχουν στο εξωτερικό) όποιο παιχνιδι και να παιξεις online, χανεις συνεχεια, γιατι πρωτου να το παρεις χαμπαρι, ο αλλος παικτης εχει παιξει τη σειρά του και σε έχει νικήσει κιόλας, ενώ το δικό σου ακόμα φορτώνει.....:grandpa:

τα τελευτεα ixtreme fw για το 360 ειναι stealth δηλαδη μπορεις νασαι στο live οσο θες χωρις προβλημα.για να το κανεις μονος πρεπει να εχεις στον υ/η σου μητρικη που να υποστηριζει το drive toy 360 .γενικα ειναι λιγο πολυπλοκο.καλητερα να απευθυνθεις στους ειδικους(θα σου στηλω πμ).το δικο μου το εχω 7 μηνες φλασαρισμενο χωρις να χασω καμια εγγυηση καθως το φλασαρισμα εγινε με τροπο ωστε να μην φαινετε οτι ανοιχτηκε το κουτι.
το φλασαρισμα και το λογαριασμο στο xbox sky το θεωρω αναγκαιο.καλητερα να γραφεις σε dvd+r dl...

Last edited by a moderator:
Έτσι κι αλλιως ΠΟΣΑ ειναι σημερα τα παιχνιδια που υποστηριζουν online???
Tα πιο πολλα είναι για 1 παίκτη!

Και με τις αργες ταχυτητες συνδεσεων που εχουμε στην Ελλάδα, (σε σχεση με τα απειρα mbit που εχουν στο εξωτερικό) όποιο παιχνιδι και να παιξεις online, χανεις συνεχεια, γιατι πρωτου να το παρεις χαμπαρι, ο αλλος παικτης εχει παιξει τη σειρά του και σε έχει νικήσει κιόλας, ενώ το δικό σου ακόμα φορτώνει.....:grandpa:

Εδω κανεις λαθος , το 90% (για να μην πω και παραπανω) των παιχνιδιων του 360 εχουν και online.

Eννοειται οτι μιλαμε για μεγαλο κολημα να παιζεις με αλλους παιχτες απο ολο τον κοσμο , με φιλους κτλ.

Εγω παιζω αυτη την εποχη Call Of duty 4 και εχω γνωρισει και παιδια απο ολη την Ελλαδα και φτιαχνουμε και ομαδες και παιζουμε αντιμετωποι με αλλους απο ολο τον κοσμο. Μιλαμε για πορωση , αν δεν το ζησεις δεν ξερεις...:music-smiley-005:

Μια συνδεση 1 Mbps ειναι αρκετη και δεν υπαρχει καμια καθυστερηση. Καμια φορα μονο αν παιζουν πολλοι παιχτες (18) μπορει να εχει καποια κοληματα αλλα αυτο ειναι αποτελεσμα του peer to peer και το παθαινουν ολοι.

Αν τσιπάρει κάποιος το 360 και αγοράσει original παιχνίδι για να παίξει online θα
έχει πρόβλημα με ban και τέτοια;
Δηλαδή με λίγα λόγια το xboxlive ψάχνει και την κονσόλα εκτός απο το game;

Πήρα το xbox πριν αρκετό καιρό αλλά δεν είχα ασχοληθεί μαζί του. Απλά έφτιαξα ένα gamertag και κατέβασα μερικά demos απο το xboxlive
Τώρα το έχω δώσει για τσιπάρισμα και το περιμένω αύριο.
Να πω αντίο στο live;

Ναι... το live κάνει ban τα chiparisμένα serial numbers.

Αυτό σημαίνει οτι η συγκεκριμένη κονσόλα δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπαίξει live (ακόμα και αν ξε-τσιπαριστεί) μιάς και το serial number της "κάηκε"...

διάβασα όμως οτι μερικά έχουν την δυνατότητα να απενεργοποιούνται αυτόματα όταν πάς να μπείς στο live πχ το NME 2.0...

Features of the NME v2:

- one chip for all drives: Samsung ms25 and ms28, Hitachi/LG 46,47,58,59, 78 FL/FK, 79 FL/FK, all BenQ drives!!!
- Added logic to support possible future Hitachi/LG versions as well
- 100% Auto detection of Backup or Original on Samsung and Hitachi drives (BenQ requires manual switching)
- boots stealth and non-stealth backups - optional: Power Led will turn off when a Backup is detected
- optional: disables the network when playing backups
...

μην το τσιπαρετε ρε σεις
αγορασα το ps3 για τον λογο αυτο πηρα και 2-3 παιχνιδια και μεχρι να τα τερματισω...
1)τα τσιπαρισμενα δεν εχουν καμια συλλεκτικη αξια (δειτε στο gamexplorers παιχνιδια του απλου ps1 πωλουνται πανω απο 100 ευρω
2)τι ειναι καλυτερο να δωσεις 50-60 ευρω να παρεις 10 παιχνιδια η 10 dual dvds για να γραψεις 10 παιχνιδια τα οποια δεν προκειται να ασχοληθεις ποτε η να παρεις 1 παιχνιδακι με το κουτι του,να παιξεις online και οταν το βαρεθεις το πουλας? εχω 100 αδες παιχνιδια για το ps2 τα οποια τα κατεβασα και ποτε δεν ασχοληθηκα σοβαρα..πεταμενα λεφτα για να γραψω
αλλωστε ποσα παιχνιδια αξιζουν? 3-4 για το ps3, 7-8 για το xbox

προσφατα αγορασα τα god of war , τα resident evil και τα devil may cray για το ps2..αν και τα ειχα καπου πεταμενα τα δισκακια...αλλη κατασταση το πρωτοτυπο ιδιως σε τιμες 10-15 ευρω το ενα..πηρα το call of duty για ps3 35 ευρω..

απο ολα τα παιχνιδια που εχω αγορασει πρωτοτυπα για το ps1 εχω σημερα μονο το final fantasy 7 (4 δισκακια) το οποιο πωλειται σημερα 75 ευρω

Φιλε vasdar, ΠΟΥ μπορουμε να πουλησουμε τα αυθεντικα παιχνιδια του PS1 στις τιμες αυτες που λες ??? Για πες καμια πληροφορια...

Εχω 4 αυθεντικα παιχνίδια για PS1 και 4 αυθεντικα παιχνιδια για PS2!

Στο PS1 έχω:

Wipeout2000
Resident Evil 2 (2 CD)
Tombraider III
(και 1-2 αλλα που δε θυμαμαι)

Στο PS2 έχω:

Gran Turismo 3 - Aspec
Metal Gear Solid 2 - Sons of Liberty
Tomb Raider : The Angel of Darkness
Finall Fantasy X-2

ΟΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ! :grandpa:

360 αφλασαριστο ειναι για πεταμα οπως και ολες οι αλλεσ κονσολες εκτος του πσ3(υπομονη)

οχι στον παιδικο.
ντζαμπα παιχνιδια
η εγγυηση διατηριτε
λειτουργουν ολα οπως σε ενα κανονικο
παιζει τα αντεγραμενα απο το πρωτο xbox
μπαινεις στο live και μενεις οσο θες αφου τα τελευτεα fw ειναι stealth
πιος ο λογος να μην το κανεις?

Re: Απάντηση: xbox 360.Αξιζει τα το flashαρω???

οχι στον παιδικο.
ντζαμπα παιχνιδια
η εγγυηση διατηριτε
λειτουργουν ολα οπως σε ενα κανονικο
παιζει τα αντεγραμενα απο το πρωτο xbox
μπαινεις στο live και μενεις οσο θες αφου τα τελευτεα fw ειναι stealth
πιος ο λογος να μην το κανεις?

Ωραια ολα αυτα αλλα το PS3 που κολαει στην συζητηση?