xbox 360.Αξιζει τα το flashαρω???

Re: Απάντηση: xbox 360.Αξιζει τα το flashαρω???

μπαινεις στο live και μενεις οσο θες αφου τα τελευτεα fw ειναι stealth
πιος ο λογος να μην το κανεις?

νομίζεις φιλαράκο.....:drummer:
δεν είναι τόσο εύκολα όσο τα λες...όλο stealth έβγαιναν και όλο ban τα κάνανε .αναλογως τις ορέξεις τις m$. αυτό να λες....

Last edited:
Μετά από 2 μέρες "τσιπαρισμένος" κι αφού μου έχει στείλει ο θείος 5-6 games μπορώ να πω ότι αξίζει τον κόπο.
Είναι και θέμα αναγκών πάντως.
Αν σε κάποιον ενδιαφέρει το live και θέλει να λιώσει σε 2-3 παιχνίδια, τότε δεν υπάρχει λόγος να το τσιπάρει.
Αν θέλει να παίζει ότι αξιόλογο παιχνίδι κυκλοφορεί δεν το γλυτώνει το τσιπάκι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: xbox 360.Αξιζει τα το flashαρω???

δεν συμφωνω .τα τελευτεα απο τον αυγουστο και μετα δεν γινοντε μπαν.ειμαι ον συνεχεια ουτε μπαν ουτε τπτ και ενας φιλος το ιδιο.πιο παλια ναι ετρωγες μπαν εξαλου για τα παλια ειχε βγει ανακοινωση απο τους grmods να μην μπεις στο liveμεχρι να βρουν ληση.σε πολλους μαλιστα εστελναν και sms:grandpa:
νομίζεις φιλαράκο.....:drummer:
δεν είναι τόσο εύκολα όσο τα λες...όλο stealth έβγαιναν και όλο ban τα κάνανε .αναλογως τις ορέξεις τις m$. αυτό να λες....

για να μην μπερδευομαστε αλλο τσιπαρισμα αλλο φλασαρισμα
.αλλο ειναι το software mod και αλλο το hardware mod.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: xbox 360.Αξιζει τα το flashαρω???

δεν συμφωνω .τα τελευτεα απο τον αυγουστο και μετα δεν γινοντε μπαν.ειμαι ον συνεχεια ουτε μπαν ουτε τπτ και ενας φιλος το ιδιο.πιο παλια ναι ετρωγες μπαν εξαλου για τα παλια ειχε βγει ανακοινωση απο τους grmods να μην μπεις στο liveμεχρι να βρουν ληση.σε πολλους μαλιστα εστελναν και sms:grandpa:

Μην εισαι τοσο σιγουρος! :smash:
Ειναι μεχρι να αναβαθμισει και η Microsoft το Dashboard της, και μετα μεχρι να ψαχτουν οι "φιλοι" μας να βρουν άλλα stealth firmware, έχουνε να φάνε ban ΠΟΛΛΕΣ κονσόλες.....:twoguns:

Ax johny. Ναι . τρία διαφορετικά stealth δήθεν τσιπακια έβαλαν τους κατόχους τους σε μπελάδες. Αυτό που λες (μην μπειτε στο λαιβ μεχρι...) έγινε ΑΦΟΥ μπαναρίζονταν οι κάτοχοι της προηγούμενης βέρσιον του τσιπακιου. Κλπ κλπ...
Για μένα λόγος για τσιπάρισμα δεν υπάρχει. Γιατί?
Γιατί απλά πάνω απο 1.5 παιχνίδια το μήνα δεν παίρνω. Το προηγούμενο με το φλασαρισμένο πσ2 που είχαμε 40000 παιχνίδια και δεν παίζαμε ποτέ ούτε το 5% είναι αηδία.

Προσωπικά έχω αγαπημένα παιχνίδια που τα απολαμβάνω. (ΝΒΑ 2κ8, Φορτσα, Biosock , table tennis, )

Το 360 ειναι πιο παιχνιδομηχανη. Πιο σωστά δομημένη.

ειναι και λιγο υποκειμενικο το αν το θες φλασαρισμενο η οχι.εγω για παραδειγμα εχω μεχρι στιγμης πανω απο 60 παιχνιδια και καθε φορα οτι μπαινει στο sky το κατεβαζω αμεσως το γραφω και δεν κοστιζει τπτ.εχω και φλασαρισμενο drive για το pc με fw kreon 1.1 και κανω ριπ οσα παιχνιδια για 360 νοικιαζω απο sev@@ η οσα περναν απο το χερι μου.τωρα εγω και αρκετοι γνωστοι μου δεν εχουν μπαναριστει ισος ειναι και λιγο τυχαιο το μπαν ισως και οχι.παντως εχω την τελευτεα εκδοση απο τη microsoft για το dashboard και την πρωτελευτεα για το drive toy 360

Σε δεύτερη σκέψη, φοιτητής είσαι, όχι εργαζόμενος.... χρόνος υπάρχει... οπότε δεν υπάρχει πόιντ.
Δυστυχώς δεν υπάρχει τόσος χρόνος για να παίξω όσο θέλω.
Αυτό το 2Κ8 το μπασκετάκι ακόμη να βρω χρόνο να το λιώσω.. :(

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: xbox 360.Αξιζει τα το flashαρω???

από τον Αύγουστο και μετά ??? αποκλείεται ...έχω παραδείγματα να σου πω αρκετά που εγιναν ban αργοτερα πολυ αργοτερα.ασε τους grmods στην άκρη.
τη σχέση έχουν ? απλά άμα σε είχαν πελάτη σε ειδοποιούσαν αλλά ήταν ήδη αργά.
για να καταλήξουμε κάπου....έχω περάσει από όλα τα στάδια με το 360.
ban- κόπιες-αγορές γνήσιων παιχνιδιών και άλλα πολλά.

η κονσολα ειναι δικια σου και καντην οτι γουστάρεις .δε σε κατηγορώ για τίποτα.θες να παίζεις αντίγραφα παίξε....αλλά άκου κάτι .εάν δεν πληρώσεις κάτι δεν το εκτιμάς και δεν ασχολείσαι αρκετά με αυτό.τώρα θα πεις τι τιμές είναι αυτός και τα λοιπά....οκ οκ για αυτό σου λέω οτι θες κάνε...

Εγω παλι ειμαι υπερ της αποψης να μονταρω καθε κονσολα.
Οχι τοσο για να παιζω φθηνοτερα αλλα να απολαμβανω παιχνιδια που δεν ειναι για το region μου(ιδιαιτερα δε που το PAL ειναι γενικως το πιο αδικημενο)

Σκεφτειτε ποσα διαμαντια χασανε οσοι δεν ειχαν μονταρισμενα Saturn,DC,XBOX κτλ (μιλαω μονο για κονσολες με οπτικα drive διοτι για τα cadridge based το modding ειναι ακριβο αθλημα...πχ το Krokodile για 2600 φτανει και τα 200 ευρω)

Εγω παλι ειμαι υπερ της αποψης να μονταρω καθε κονσολα.
Οχι τοσο για να παιζω φθηνοτερα αλλα να απολαμβανω παιχνιδια που δεν ειναι για το region μου(ιδιαιτερα δε που το PAL ειναι γενικως το πιο αδικημενο)

Σκεφτειτε ποσα διαμαντια χασανε οσοι δεν ειχαν μονταρισμενα Saturn,DC,XBOX κτλ (μιλαω μονο για κονσολες με οπτικα drive διοτι για τα cadridge based το modding ειναι ακριβο αθλημα...πχ το Krokodile για 2600 φτανει και τα 200 ευρω)

Υπο την αποψη αυτή, εχεις απολυτο δικιο! :ernaehrung004: Όντως πολλα παιχνιδια ΔΕΝ κυκλοφορουν στην Ευρώπη! Στο PS3 μου φυσικά ΔΕΝ υπαρχει προβλημα ακομα, γιατι ειναι ολα region free, οπότε αγοράζω από όπου θελω! :ernaehrung004:

Στο DS παντως η αδερφουλα μου που τις εχω αγορασει μια flash card, έχει "ξεσκιστει" κυριολεκτικά να παίζει ο,τι παιχνιδι υπάρχει, ΧΩΡΙΣ να πληρωνει 50αριες ευρω για να τα αγοραζει .... Και φυσικά, τα πιο πολλα παιχνιδια που παιζει ειναι Αμερικανικα (ntsc) τα οποια ΔΕΝ θα υπηρχε περιπτωση να τα παρει ποτε στα χερια της χωρις το moding! :smash:

Πιστευω αξίζει να το κανεις flash. Γλυτωνεις χρήματα. Αν σου το κάνει ειδικός είναι ασφαλές. Είναι λογισμική τροποποίηση και το λογισμικό είναι αδύνατον να προκαλέσει ποτέ κάποια βλάβη στο υλικότης κονσόλας σου. Αν παίζεις στο Xbox live με τα νέα σπασμένα firmware τα ixtreme είναι σχεδόν αδύνατον να εντοπιστείς. Αν πάλί δεν θες να αντιγράφεις παιχνίδια πάλι αξίζει να το φλασάρεις για να μπορείς να παίζεις αντίγραφα ασφαελείας backup προστατεύοντας έτσι τα γνήσια δισκάκια σου.

Last edited by a moderator:
Πάντως ώπου και να το κάνεις να τους ζητήσεις να σου δώσουν τα key files σε ένα CD γιατί θα τα χρειαστείς σε περίπτωση που κάτι πάθει ο DVD driver σου και πρέπει να τον αντικαταστήσεις. Βλέπεις κάθε DVD driver έχει ένα συγκεκριμένο κλειδι (ένας κωδικος είναι) και το bios για να αναγνωρίσει το driver πρέπει να διαβάσει το συγκεκριμένο κλειδί. Αν διαβάσει άλλο κλειδί τότε δεν τον αναγνωρίζει. Αυτό το έκαναν για να μην μπορείς να αλλάξεις τον driver σου με ένα πχ. σπασμένο. Όμως έχουν βρει τρόπο να εξάγουμε το κλειδί και να το βάζουμε στο σπασμένο firmware αλλά και στο firmware ενός καινούριου driver αν χρειαστεί .Αν δεν το βάλλουμε ούτε το σπασμένο firmware θα λειτουργεί ούτε ο νέος driver αν έπρεπε να τον αντικαταστήσεις ποτε.

Αν αξίζει λέει? 100% αξίζει. Γιαυτό το ps3 σέρνεται επειδή δεν έχει φλασαριστεί...

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Επειδή όλοι βλέπω μπαίνουν στο live κι εμένα με έχει ζαλίσει στις ρυμίσεις και δε τα κατάφερα. Τελικά τι χώρα δηλώνουμε και θέλει κάτι το ιδιαίτερο στις ρυθμίσεις? :ears:

Βαλε Ιρλανδια...ειτε βρες μια ψευτικη διεθυνση εκει (απο Google) , ειτε βαλε την διευθυνση σου κανονικα και απο κατω dublin , ireland.