Xbox 360 Carrefour 199

woodpecker

Senior Member
20 September 2007
318
Τι γίνεται με το Carrefour και το 360 ;;

Κάτι δεν πάει καλά ..είναι δυνατόν ; Δίνει και το σκληρό δίσκο 20Gb!

1) Είναι αυτό με τη θύρα HDMI ;
2) Καλά σίγουρα είναι το παλιό με τον 90nm πυρήνα και την την 230w, αλλά έχει δει κανείς τις καινούργιες εκδόσεις με benq driver kai 173w και τον 65nm πυρήνα πουθενά. ;;;

Δεν περιγράφω άλλο ...

Τι γίνεται με το Carrefour και το 360 ;;

Κάτι δεν πάει καλά ..είναι δυνατόν ; Δίνει και το σκληρό δίσκο 20Gb!

1) Είναι αυτό με τη θύρα HDMI ;
2) Καλά σίγουρα είναι το παλιό με τον 90nm πυρήνα και την την 230w, αλλά έχει δει κανείς τις καινούργιες εκδόσεις με benq driver kai 173w και τον 65nm πυρήνα πουθενά. ;;;

Δεν περιγράφω άλλο ...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=16585&page=2

εδω ειναι-bye-

το απλο εχει 169 συν δωροεπιταγη,στην ουσια ειναι στα 135 περιπου

Last edited:
Βασικά δεν ρωτάω αν ισχύει ....

Αλλά

Γιατί ισχύει ;; Δεν είναι περίεργο όταν όλοι το δίνουν 349 ;;

μου ειπαν οτι θα ερθουν τα καινουρια ακριβοτερα,να δουμε.

παντως αυτο που πηρα δεν φαινοταν ανοιγμενο,αν και δεν ειμαι σιγουρος.
οσο για την τιμη,ειναι γνωστο οταν θελουν να ξεστοκαρουν στα μεγαλα μαρκετ γινονται οι προσφορες.

παντως και στα αλλα μαγαζια που κοιταξα οι ημερομηνιες κατασκευης ηταν το ιδιο παλιες,εκτος αυτων με εξοδο HDMI που ηταν 2007.

τελος παντων σουν δινουν και μια αποδειξη που γραφουν το barcode επανω.

για να δουμε

Εννοείται ότι όλα σκάνε. Είναι απλά θέμα χρόνου πότε θα γίνει στο καθένα.

Τις βελτιώσεις αν δεν απατώμαι τις έχουν κάνει από τις premium εκδόσεις με το hdmi και σίγουρα στα elite (τα μαύρα).

Αυτή είναι η προσφορά που έλεγα ότι θα γίνει στο thread μου. Αυτό έγινε λόγω στοκ κομματιών που είχε η αλυσίδα & ήθελε να ξεφορτωθεί.

Αυτή είναι η προσφορά που έλεγα ότι θα γίνει στο thread μου. Αυτό έγινε λόγω στοκ κομματιών που είχε η αλυσίδα & ήθελε να ξεφορτωθεί.

σωστος,επειδη μας ενημερωσες πηγα και εγω στο carefour και το πηρα.

καλα ποσα κοματια ειχε στοκ?

Την προσφορα την ειχε για αρκετες μερες.Και μαλλιστα με ετοιμοπαραδοτα κομματια.
Λογικα θα ειχε μπολικα στην ακρη.

Εχω κωλωσει λιγο γιατι ισως το παρει ενας φιλος.Θελω πολυ να το κρατησω αλλα θελω να το τσιπαρω ομως.Αν ειναι να το τσιπαρω και μετα να μου μεινει και στο χερι να μου λειπει.Αν ομως μπορουσα να του βγαλω κοκκινα δακτυλιδια εδω και τωρα με καποιον σιγουρο,γρηγορο και μη εμφανη τροπο με σκοπο να παρω ενα πιο καινουργιο, μπορει και να το εκανα.
Συμβουλες παντως δεν μου εδωσε κανεις σας :P

ενα φιλος που το εχει το εστειλε Αθηνα για τα περαιτερω,αλλα δεν ξερω που.
αμα θελεις ρωταω να σου πω με pm.

το καινουργιο δεν παιζει αυτην την στιγμη,ισως αργοτερα,εκτος και το βρισκεις Αθηνα

οσο για τις συμβουλες,μακαρι να ηξερα

υ.γ οταν λες καινουριο,εννοεις αυτο με τα 173w?

Last edited: