Xbox 360 Carrefour 199

Ξερω οτι τα πιο καινουργια με την φαλκον μητρικη (hdmi) εχουν χαλκινες ψυκτρες σε καποια κομματια της μητρικης.
Εμενα ειναι 28/03/2006
Εσενα σου εχει βγαλει καποιο προβλημα?Παιζεις πολυ?Την εχεις τσιπαρει?

Μα γινεται hdmi χωρις falcon μητρικη?
Η falcon μητρικη νομιζω δεν εχει σχεση με την καταναλωση η με το αν ο επεξεργαστης η η vga ειναι πιο πορσφατα τεχνολογικα.
Αυτα που κυκλοφορουν τωρα με hdmi εχουν καλυτερη ψυξη.

αρα παμε σε MFD απο Σεπτεμβρη και μετα για σιγουρια.
ετσι δεν ειναι?

εχω την εντυπωση αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι οσα γραφουν TEAM FDU εχουν falkon

Last edited:
Ρε παιδιά τι τρώγεστε ..το θέμα έχει ως το ανέφερε ο Akren μέσω του λίνκ του ..

Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για το αν έχετε το XBOX 360 με τον falcon.

Πάντως προς απάντηση της ερώτησης αν υπάρχει Falcon χωρίς HDMI από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουμε ότι αποκλείεται!!..

Σύνοψη :

1) Console HALO 3 - Μεγάλη πιθανότητα για Falcon

2) Στο πλάι του Κουτιού υπάρχει ένα Sticker το οποίο αναγράφει τον αριθμό LOT ο οποίος πρέπει να είναι > 734

Επίσης εκεί αναγράφει την ομάδα κατασκευής, η οποία ομάδα FDOU έχει παρατηρηθεί να έχει λανσάρει Falcon αλλά δεν είναι και απόλυτο

3) επίσης την ημερομηνία κατασκευής ή οποία πρέπει να είναι > 24/8/2007
Θα την βρείτε σε ένα σημείο του κουτιού στο οποίο υπάρχει ένα ανοιγματάκι το οποίο σου επιτρέπει να δεις μέσα στο κουτί το ίδιο το μηχάνημα.

Στο Link που παρέθεσε ο Akren υπάρχουν και οδηγίες για το πώς μπορείτε να διαπιστώσετε την αγορά Falcon εκ των υστέρων, αλλά αφού το αγοράσει κανείς καλύτερα να μην την πολύ ψάξει για αποφυγή απογοητέυσεων

Αυτά ... Εγώ προσωπικά θα περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα για τις προσφορές που είναι γενική ομολογία ότι συμβαίνουν ...(κανά JOystick , κανά παιχνιδάκι δεν με χαλάει ) Και φυσικά να αυξηθούν οι πιθανότητες να βρώ ένα μηχανάκι με Falcon ..γιατί αμφιβάλλω τώρα αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελληνική αγορά ...

Πάντως κλείνοντας καλό θα ήταν να ανοιχτεί ένα Thread με αναφορές για Falcon μηχανήματα και από αγοράστηκαν ώστε να είμαστε ενήμεροι...

Να 'σται καλά

2) Στο πλάι του Κουτιού υπάρχει ένα Sticker το οποίο αναγράφει τον αριθμό LOT ο οποίος πρέπει να είναι > 734

3) επίσης την ημερομηνία κατασκευής ή οποία πρέπει να είναι > 24/8/2007
Θα την βρείτε σε ένα σημείο του κουτιού στο οποίο υπάρχει ένα ανοιγματάκι το οποίο σου επιτρέπει να δεις μέσα στο κουτί το ίδιο το μηχάνημα.

Πάντως κλείνοντας καλό θα ήταν να ανοιχτεί ένα Thread με αναφορές για Falcon μηχανήματα και από αγοράστηκαν ώστε να είμαστε ενήμεροι...

Να 'σται καλά

2.αυτη ειναι η ημερομηνια παραγωγης η 34 εβδομαδα του 2007.

συμφωνω για το Thread.

υ.γ το θεμα ειναι να μην εχεις προβλημα ειτε με το ενα ειτε με το αλλο.
αλλα σε αυτα τα χρηματα δεν παιρνεις ουτε καρτα γραφικων,που να παρεις παιγνιδια και σκληρο και ασυρματα κ.τ.λ.
παιρνεις και μελλοντικα και ενα HD player και εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ :firstprize:

Last edited:
Ξαναρωταω... Γινεται falcon χωρις hdmi?

Το blog "Mercury News" αναφέρει ότι τα νέα Xbox 360 που κυκλοφορούν τώρα στη Νότια Αμερική, ενσωματώνουν επεξεργαστές κατασκευασμένους στα 65nm. Τον προηγούμενο μήνα, ο Dean Takahashi ανέφερε στο ίδιο blog ότι τα νέα Xbox 360 με τους επεξεργαστές 65nm θα διαθέτουν αναθεωρημένο hardware που η Microsoft ονομάζει "Falcon". Τα νέα chips δεν είναι μόνο μικρότερα αλλά θα στοιχίζουν περίπου 50% λιγότερα χρήματα για την παραγωγή τους σε σχέση με τα chips των 90nm που χρησιμοποιούνταν έως τώρα.

Επιπλέον, τα νέα chips θα βοηθήσουν ώστε να εξαλειφθεί το ελάττωμα "Red Ring of Death" που μαστίζει τα Xbox 360.

Να τονίσουμε ότι η μέθοδος ολοκλήρωσης 65nm θα εφαρμοστεί προς το παρόν μόνο στην κατασκευή των επεξεργαστών και όχι για την GPU της ATI. Νέα μέθοδος ολοκλήρωσης για τη δεύτερη θα χρησιμοποιηθεί ωστόσο σε άλλη χρονική περίοδο [από 90nm στα 65nm]. Να αναφέρουμε επίσης ότι η Microsoft έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση του συστήματος ψύξης [έχει προσθέσει heatpipes] στα νέα Xbox 360 Premium [ενσωματώνουν το νέο mobo Zephyr με HDMI], ώστε να αποφευχθεί τυχόν υπερθέρμανση.

http://www.pc4allgr.com/modules/news/article.php?storyid=844

Δικο μου σφαλμα...Ειχα μπερδεψει το falcon με το zephyr...
σε πιανω τακτικα αδιαβαστο:p

φλασαρισμα χωρις ανοιγμα δεν γινεται,αρα το αφηνω εκει που ειναι προς το παρον.(εγγυηση)
το καλο ειναι οτι εχει samsung drive.

Last edited:
Κ ρωταω εγω τωρα ισως λιγο ασχετα αλλα ειναι στο νοημα των τελευταιων post, το team ADUE που ειδα σημερα στη Mediamarkt στο bundle με το COD4 τι επεξεργαστη εχει?ουσιαστικα το συγκεκριμενο bundle ειναι το πλεον προσφατο
Α!κ μη ξεχασω με τιμη 350ε

εγω το πηρα με hdmi ,forca 2, viva pinata, pro 8 400

Από που το πήρες ?

Αν και δεν γλίτωσες και πολλά ...349 + Pro 8 = 415 .

Πιστεύω ότι το σημαντικό πλέον είναι να αγοράζουμε Xbox 360 με τον καινούργιο πυρήνα τον 65 nm που έχει και περισσότερες πιθανότητες να επιζήσει..

game explorers στους αμπελοκηπους καπου ειναι.μου ειχε δωσει το nba live 8 35 και με αλλα 15 το εδωσα και πηρα το pro.η ημερομηνια κατασκευης ειναι 9/9/2007

H MS είχε πει στην αρχή ότι δημιουργεί προβλήματα ... (είχαν πει βέβαια και ότι δεν ότι υπάρχει θέμα overheating με το 360 :) ), αλλά εφόσον δεν έχει δικό του τροφοδοτικό και δεν έχει μεγάλα περιθώρια και αυτό του 360, ακούγεται λογικό.