XBOX-360 Elite Κολλάει

Λοιπόν εγώ στην Elite μου έβγαλα τις ψύκτρες και άλλαξα την θερμοαγώγιμη πάστα (Silverarctic). Δείχνει να συμπεριφέρεται πολύ καλά η κονσόλα πλέον, ούτε περίεργους συνεχείς θορύβους, ούτε τα ανεμιστήρια να λειτουργούν στο full. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Τα ιδια παθαινουν ολες οι κονσολες αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο,εαν καψεις την CPU μετα τι κανεις ερωτωμεν. Ειναι αρκετα ευκολο να κανεις ζημια σε μερη του συστηματος ιδιαιτερα αν δεν ξερεις κιολας τι να κανεις!

darkie ακόμα ένας noob user μπορεί στο youtube να βρει video με tutorial.

Εγώ μπορεί να είμαι advanced user σε αυτό το θέμα και να μου ήταν εύκολο αλλά δεν πιστεύω ότι είναι τόσο δύσκολο, αρκεί να βάλεις σωστή ποσότητα πάστας και να την στρώσεις όπως προβλέπεται.

Έχω ένα από τα πρώτα,και έχει πάει Γερμανία 2 φορές για περιποίηση.Με ελάχιστη χρήση σήμερα μου κολαει.
Εγγύηση προφανώς μας τελείωσε, τι προτείνεται να το εγχειρίσω?

Στο λεω επειδη ειχα καψει μια cpu απο εναν παλιο υπολογιστη επειδη δεν ηξερα.Πιεσα περισσοτερο τα cpu pins επειδη δεν εβγαλα σωστα το φανι και αυτα ελιωσαν σαν καλαϊ :BDBDG54: νομιζω πως πρεπει να πουλανε ξεχωριστους fan για το xbox οπως πουλανε για το PS3

Last edited:
Λοιπόν είμαι τυχερός γιατί μετά από πολύ μελέτη στο internet διαπίστωσα οτι τα κολλήματα είναι τα πρώτα συμπτώματα ''θανάτου'' της gpu από υπερθέρμανση.
Με βιντεακια απο youtube το άνοιξα, και αυτό που αντίκρισα ήταν αναμενόμενο.Η θερμοαγωγιμη πάστα είχε σχεδόν εξατμισθεί.Ακολούθησε προσεκτικός καθαρισμός και γενναίες δόσεις καινούργιας πάστας.
Μέχρι στιγμής κόλλημα μηδέν,και το σίγουρο είναι ότι παρατάθηκε η ζωή του......

Μπράβο Νίκο.

Εμένα δεν μου έκανε κολλήματα (παρά μόνο μερικές φορές) αλλά το καλοκαίρι δεν γινόταν να παίξω γιατί έκανε έναν παρατεταμένο θόρυβο μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι στα καλά καθούμενα όταν έπρεπε να βγάλει αρκετά δύσκολα fps!

Με τη νέα πάστα σε επεξεργαστή, συνεπεξεργαστή και chip γραφικών όλα καλά μέχρι στιγμής.

Οφείλω να ομολογήσω πως θερμαίνεται λιγότερο και τα ανεμιστήρια δεν λειτουργούν συνεχώς στο τέρμα ! -bye-