XBOX-360 Elite Κολλάει

Re: XBOX-360 ELITE ΚΟΛΛΑΕΙ

μόλις μου έβγαλε 3 κόκκινα λαμπάκια...την πίστη μου!@#$%
η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφεται σε προηγούμενα μυνήματα;
η κονσόλα έχει ημερομηνία 8/2006. Τη στέλνω έτσι όπως είναι πειραγμένη και μου τη φτιάχνουν τσαμπέ, στέλνουν άλλη ξέρει κανείς τι κάνουν;

Don't panic... Παρε αυριο την MS και ακολουθησε τις οδηγιες που θα σου δωσουν. Να εισαι κοντα στην κονσολα γιατι θα σου πουν να την ανοιξεις για να δουν οτι αναβει το πρασινο λαμπακι στον μετασχηματιστη (αρα δεν φταιει αυτος).

Μεσω courrier (UPS) θα λαβεις ενα κουτι και θα βαλεις μονο το ΧΒΟΧ μεσα χωρις καλωδια , χειριστηρια κτλ. και σε 2-3 εβδομαδες θα σου στειλουν ειτε καινουργιο ειτε το δικο σου επισκευασμενο...-bye-

τα έκανα όλα, είδα και πράσινο λαμπάκι στο μετασχηματιστή, πείραξα, άνοιξα, ξαναάνοιξα και εκεί που ήμουν έτοιμος να το πετάξω (τρόπος του λέγειν), λέω ας ξαναδοκιμάσω μια τελευταία και τσουπ άνοιξε η ...παλιοκονσόλα!
Κολοφαρδία τώρα αλλά με βλέπω να πακετάρω σύντομα...
Προχθές είχαμε μια στιγμιαία πτώση τάσης και υποπτεύομαι αυτό φταίει.
Ελπίζω τώρα ή να μη χαλάσει ποτέ, ή να χαλάσει πριν την 3ετία..

Re: Απάντηση: XBOX-360 ELITE ΚΟΛΛΑΕΙ

3 φορές το έχω στείλει Γερμανία! Με minimum χρήση...

Εγω εχω δυο XBOX και τα δυο εχουν χαλασει κατα καιρους. Συνηθως μετα απο 1 χρονο "παπαλα".

Τουλαχιστον μου εστειλαν και τις δυο φορες καινουργιο.

Παντως τωρα που μπορειτε με το νεο λειτουργικο NXE , γραφετε τα παιχνιδια στο σκληρο ωστε να μειωνεται η θερμοτητα...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: XBOX-360 ELITE ΚΟΛΛΑΕΙ

Παντως τωρα που μπορειτε με το νεο λειτουργικο NXE , γραφετε τα παιχνιδια στο σκληρο ωστε να μειωνεται η θερμοτητα...-bye-

Ωπα....τι ήταν αυτό τώρα; τι ΝΧΕ; ..... για δώστε κανά Info . Με 120άρι σκληρό άνετα χωράει μια 10άρα παιχνίδια μέσα.

Στο τελευταίο update του 360 άλλαξαν τα menu και έδωσαν την δυνατότητα να κανεις install τα παιχνίδια στον σκληρό έτσι ώστε να μην ακούγεται και να μην ταλαιπωρείται το drive του 360.

Re: Απάντηση: XBOX-360 ELITE ΚΟΛΛΑΕΙ

Το Call of duty 4 που εβαλα πιανει 7 GB. Oποτε με τον 120αρη ανετα βαζεις 10-12 παιχνιδια και σου μενει και χωρος.-bye-

Απάντηση: XBOX-360 ELITE ΚΟΛΛΑΕΙ

Για να ρωτήσω, δηλαδή πας και νοικιάζεις από το video club και τα ρίχνεις στον σκληρό χωρίς να υπάρχει καμιά δικλείδα ασφαλείας; τόσο χύμα το έχουν κάνει; :chinscratch:

Μακαρι, αλλα δεν ειναι τοσο απλο. Για να παιξεις απο το σκληρο δισκο, βαζεις και το DVD μεσα (και απλα τσεκαρει οτι το εχεις) - αλλα διαβαζει απο το δισκο!

Απάντηση: XBOX-360 ELITE ΚΟΛΛΑΕΙ

εχω το sammy toshi τοπρωτο και το καλητερο..............drive για 360

Μακαρι, αλλα δεν ειναι τοσο απλο. Για να παιξεις απο το σκληρο δισκο, βαζεις και το DVD μεσα (και απλα τσεκαρει οτι το εχεις) - αλλα διαβαζει απο το δισκο!

η πλάκα είναι οτι και σε πειραγμένο box, πάλι το "πειραγμένο" dvd ζητάει στο drive... ρε τι τραβάμε!

δυστυχώς η κονσόλα τρώει κολλήματα...έχω πάθει δηλαδή αυτό που έγραψε ο φίλος στο πρώτο πρώτο post. Κόκκινα λαμπάκια όμως δεν...
τώρα που τα θέλουμε δεν εμφανίζονται...
αν τη στείλω έτσι δεν με καλύπτει η 3ετής εγγύηση;

Στείλτο, θα σου αλλάξουν μητρική και drive, θα σου δώσουν εχτρα εγγυήση και xbox live free για ένα μηνα. Ακομα και να σου εχει λειξει η εγγυηση δεν παιζει ρολο. Νομιζα οτι η παρτιδα του 2006 κόλλαγε αλλα τωρα βλέπουμε και το elite να εχει το ίδιο πρόβλημα. Μicrosoft και #$%^, εχε χαρη που ειναι μακραν η πιο καλη κονσολα

Απάντηση: Re: XBOX-360 ELITE ΚΟΛΛΑΕΙ

δυστυχώς η κονσόλα τρώει κολλήματα...έχω πάθει δηλαδή αυτό που έγραψε ο φίλος στο πρώτο πρώτο post. Κόκκινα λαμπάκια όμως δεν...
τώρα που τα θέλουμε δεν εμφανίζονται...
αν τη στείλω έτσι δεν με καλύπτει η 3ετής εγγύηση;

καλώς τα δέχτηκες.... μην ανησυχείς, βάλε μέσα να παίζει κανά παιχνίδι και τύλιξε το με καμιά κουβέρτα και θα δεις τα κόκκινα λαμπάκια asap! :flipout:

Χο ου, χο ου, χο ου... Μέρες Κρίσμες! Εχθές έιδα μετά απο ενάμιση χρόνο τα θανατηφόρα λαμπάκια...:AFADF0: Λέω όμως να μην μπω στον κόπο, γιατί εκτός απο...... "φτιαγμένο", του έχω αλλάξει και τα καπάκια :violent-smiley-008:. Έχω φάει και ένα καταπληκτικό ban... οπότε λέω καλύτερα να πατεχτώ άυριο μέχρι το Media και να τσιμπήσω ένα Arcade.