XBOX 360 Νέα Μείωση Τιμής!

Η toshiba Που κολλαει ρε φιλε σκεφτεσαι καθολου πριν μιλησεις :flipout:
Ποιοι ειναι αυτοι οι κατασκευαστες που πιεζουν τη σονυ :flipout::flipout:
τελειως ασχετος ασχολησου με τιποτα αλλο αφου δεν το κατεχεις το θεμα

cell: http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_(microprocessor)

γιατι απ'οτι φαινεται εσυ εισαι ο ασχετος...

cell: http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_(microprocessor)

γιατι απ'οτι φαινεται εσυ εισαι ο ασχετος...

εσυ τι εισαι φερεφωνο:furious3: του αλλου ?
δεν χρειαζεται δικηγορους μπορει να απαντησει μονος του

Μιλαμε για το Blu ray Player ,το προβλημα στην τιμη για την σονυ ο player οχι ο επεξεργαστης , ενας Blu ray Player εχει μεγαλο κοστος κατασκευης (μεχρι στιγμης) , αυτο ειναι που κραταει ψηλα την τιμη της κονσoλας.
Ο cell ποσο να κοστιζει οταν ενας q6600 της intel εχει 160 ευρω και εχει την τετραπλασια επεξεργαστικη δυναμη
και επιπλεον οι επεξεργαστες πεφτουν μηνα με το μηνα , σιγα το κοστος κατασκευης του cell παραμυθια για λαικη καταναλωση.

Έτσι για να αλλάξει το κλίμα.
331484ps.gif

Πήρα το συγκεκριμένο Play and Charge Kit και θέλω να ξέρω αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και με
51SQbDyZDsL._SL500_AA280_.jpg

τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που έχω στους άλλον μοχλό?

1) Φυσικα το χβοχ ειναι κερδοφορο

2)Το prologue μπορει να ειναι demo

3) Η toshiba Που κολλαει ρε φιλε σκεφτεσαι καθολου πριν μιλησεις :flipout:

4)Το blu ray ειναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ της ΣΟΝΥ ποιων κατασκευαστων?
αυτη εχει το πεπονι και το μαιχαρι στις μειωσεις ,στο χερι της ειναι να μειωσει το ακριβο κoστος κατασκευης της κονσολας με (45αρι cpu λιγοτερα εξαρτηματα κλπ) οποτε και μειωση τιμης στις επομενες παρτιδες
Ποιοι ειναι αυτοι οι κατασκευαστες που πιεζουν τη σονυ :flipout::flipout:
τελειως ασχετος ασχολησου με τιποτα αλλο αφου δεν το κατεχεις το θεμα

1) Χαιρομαι που το δεχεσαι...
2) Επισης...
3) Η τοσιμπα με τοση χασουρα λογω hd-dvd, οπως προ ειπα, σιγα μη κατεβασει τις τιμες του cell... ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΣΧΕΤΟΥΚΟ!
4) Κατασκευαστες αλλων bluray player πιεζουν να μην κατεβει η τιμη του PS3 και δεν μπορουν να πουλησουν τα stand alone... Αυτοι οι ιδιοι που βοηθησαν να επικρατησει το φορματ θα τους πουλησει η σονυ... το πιστευεις αυτο? Αφου υπαρχουν συμφωνιες! Το πεπονι το εχει, το μαχαιρι οχι, και το ξερει καλα οτι αν την πουλησουν μετα ολοι... το bluray (video) θα παει φουντο και θα προωθησουν ολοι το cloud computing που παει να γινει νεα επανασταση στον χωρο... (που ειναι και το μελλον)
5) Τα 45nm δεν εξαρτονται απο την SONY αλλα επισης απο την Toshiba...

Ρε συ, ξερεις τοσα λιγα πια, που ειναι βαρετο να μιλαει κανεις μαζι σου!... Χανει και την πλακα του με τοσες ταπες... ακους εκει, ποια τοσιμπα...!!!
Αντε παιξε το demo σου!
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

1) Χαιρομαι που το δεχεσαι...
2) Επισης...
3) Η τοσιμπα με τοση χασουρα λογω hd-dvd, οπως προ ειπα, σιγα μη κατεβασει τις τιμες του cell... ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΣΧΕΤΟΥΚΟ!
4) Κατασκευαστες αλλων bluray player πιεζουν να μην κατεβει η τιμη του PS3 και δεν μπορουν να πουλησουν τα stand alone... Αυτοι οι ιδιοι που βοηθησαν να επικρατησει το φορματ θα τους πουλησει η σονυ... το πιστευεις αυτο? Αφου υπαρχουν συμφωνιες! Το πεπονι το εχει, το μαχαιρι οχι, και το ξερει καλα οτι αν την πουλησουν μετα ολοι... το bluray (video) θα παει φουντο και θα προωθησουν ολοι το cloud computing που παει να γινει νεα επανασταση στον χωρο... (που ειναι και το μελλον)
5) Τα 45nm δεν εξαρτονται απο την SONY αλλα επισης απο την Toshiba...

Ρε συ, ξερεις τοσα λιγα πια, που ειναι βαρετο να μιλαει κανεις μαζι σου!... Χανει και την πλακα του με τοσες ταπες... ακους εκει, ποια τοσιμπα...!!!
Αντε παιξε το demo σου!
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Σιγα το κοστος παραγωγης του cell ενα cpu ειναι και οσο περναει ο καιρος το κοστος παραγωγης των ολοκληρωμενων πεφτει γεωμετρικα , εχει ενα καρο εξαρτηματα το Ps3 που κοστιζουν με πρωτο και καλυτερο το blu ray εκει εστιαζεται το προβλημα

Ηδη το κοστος επεσε σημαντικα οταν βγηκε ο ps2 Emulator , τα card reader , τα extra usb και το gloss χρωμα , στο χερι της ειναι να αποφασισει να φτιαχνει φτηνοτερα blu ray drives για το Ps3 ωστε να δουμε μια καλη μειωση τιμης.

λογω ps3 επικρατησε το blu ray , τα studios του hollywood πονταρανε στο ονομα που εχει το Playstation στην αγορα και στις πωλησεις , και επιπλεον μια παιχνιδομηχανη ειναι καλυτερη προωθηση για ενα νεο format σε σχεση με ενα σκετο player που δεν πουλαει.

Γαργαρα ΑΣΧΕΤΟΥΚΟ οτι το prologue ειναι το καλυτερο racing μεχρι τωρα δεν απαντησες

Γαργαρα ΑΣΧΕΤΟΥΚΟ οτι το xbox360 μειωνει τιμες γιατι το κοστος κατασκευης ειναι κινεζικο με ενα δις ζημιες

Ρε φιλε αφου δεν ειχες ποτε σου PS3 τι προσπαθεις να μας πεις ?

Η toshiba Που κολλαει ρε φιλε σκεφτεσαι καθολου πριν μιλησεις :flipout:

Σιγα το κοστος παραγωγης του cell ενα cpu ειναι και οσο περναει ο καιρος το κοστος παραγωγης των ολοκληρωμενων πεφτει γεωμετρικα ,

Πριν λιγη ωρα δεν ηξερες οτι η toshiba (με τεχνολογια κυριως της ΙΒΜ) παραγει τον cell... τωρα ξερεις και ποσο κανει...??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :flipout:
Μαθε λοιπον οτι η τοσιμπα ΔΕΝ ριχνει την τιμη του cell στην Sony και μαλιστα ειναι και πανακριβος...
Δε καταλαβαινεις οτι οσο συνεχιζεις σε χωραφια που δε ξερεις, τοσο πιο ρεζιλι γινεσαι...?
Αντε παιξε το demo σου... καλα το ειπα πριν...

εσυ τι εισαι φερεφωνο:furious3: του αλλου ?
δεν χρειαζεται δικηγορους μπορει να απαντησει μονος του

ειμαι προστατης της αληθειας!!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

οταν ακουω χαζομαρες απο τυπους που το παιζουν σχετικοι το λεω!!

τουλαχιστον τωρα ειμαι σιγουρος οτι δεν σε πληρωνεις η σονυ!!! αποκλειεται να πληρωνε εναν ασχετο!!!:flipout::flipout:

το αστειο της υποθεσης ειναι οτι και εγω ειμαι φαν του ps3... :grandpa:

1) Γαργαρα ΑΣΧΕΤΟΥΚΟ οτι το prologue ειναι το καλυτερο racing μεχρι τωρα δεν απαντησες

2) Γαργαρα ΑΣΧΕΤΟΥΚΟ οτι το xbox360 μειωνει τιμες γιατι το κοστος κατασκευης ειναι κινεζικο με ενα δις ζημιες
Ποια γαργαρα?... Θες να σου απαντησω... βεβαιως! απλα δεν ασχολουμε με οτι κοτσανα γραφεις!!! :flipout:

1) Το καλυτερο racing ειναι... το GT4... Δεν εχω προβλημα να το πω, δεν ειμαι funboy μαρκων αλλα του gameplay... εχω φαει απειρες ωρες μαζι του! Το 5 δεν εχει βγει ακομη... Οταν βγει... προφανως θα γινει το καλυτερο!

2) Το xbox εχει εξαρτηματα pc... που πλεον τα αγοραζεις με 150ευρω ολα μαζι σε τιμη λιανικης... οι ζημιες ειναι παρελθον, το εχει πει και η ms εδω και 1μιση χρονο...

τουλαχιστον τωρα ειμαι σιγουρος οτι δεν σε πληρωνεις η σονυ!!! αποκλειεται να πληρωνε εναν ασχετο!!!

:flipout:

Ο Trisalon προσπαθει και ψαχνει να μαθει ρε παιδια , πρεπει να του αναγνωρισουμε αυτο.

Αλλωστε και εμεις οι υπολοιποι ημιμαθεις ημαστε.-bye-

Ποια γαργαρα?... Θες να σου απαντησω...

2) Το xbox εχει εξαρτηματα pc... που πλεον τα αγοραζεις με 150ευρω ολα μαζι σε τιμη λιανικης... οι ζημιες ειναι παρελθον, το εχει πει και η ms εδω και 1μιση χρονο...

μπαρουφολογια και σια συνεχιζεται :flipout: οπως ο παραδειγμα ο δισκος του xbox να πουμε , τι σοι πραμα ειναι αυτο τωρα μονο η ms ξερει:flipout:και κανει αυτη η βλακεια 120 ευρω? :flipout: http://www.thegameland.gr/shop/index.php?target=products&product_id=29784

σε σχεση με τη σονυ που ειναι πραγματικος δισκος ταχυτερος καλλιτερος και φυσικα φτηνοτερος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301634

ασυρματη καρτα δικτυου http://www.playall.gr/shop/product_info.php?products_id=342 80 ευρω το σοι πραμα ειναι τουτο :flipout:?

καμερα πανακριβη http://www.thegameland.gr/shop/index.php?target=products&product_id=29806 53 ευρω

σε σχεση με αυτη http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=144&productid=2622&language=el-GR 35 ευρω

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4390 μπαταριουλες για να παιξεις :flipout:

και το highlight http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=144&productid=3304&language=el-GR το γνωστο μας τροφοδοτικο που καιει και σπιτια κανει και 50 ευρω ελεος

η μs πρωτοτυπει παλι ειναι η μοναδικη εταιρια που στις κονσολες της αφου πληρωνεις τα παιχνδια δινεις και συνδρομη ονλινε ακου πραμματα και λες και 70 η 60 ευρω ειναι λιγα , πρεπει να πληρωσεις και δικτυο για να παιξεις

και κατα αλλα εσυ και μερικοι να λενε για την κοροδια της σονυ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ -bye-
καλα μιλαμε το μηχανημα της σονυ οχι ειναι γενιες μπροστα ετη φωτος απο την κινεζικη κονσολα της microsoft και φυσικα φτηνοτερα με βαση αυτα που προσφερει.

Α! Σε ευχαριστω! Να σου θυμησω οτι δε μιλαμε για κοροιδια, αλλα για κερδος και ζημιες... και...
Με τετοιες τιμες, δηλαδη απλα μου αποδεικνυεις αυτο που ειπα παραπανω...
Οτι δεν υπαρχει ζημια, αλλα κερδος της MS με το xbox360!
Ευχαριστω γιατι δε θα εμπαινα στον κοπο να ψαξω και να γραψω τα παραπανω!

Μπορεις κατι να μαθεις απο ολο αυτο... να ακους τελικα τους γηραιοτερους!

Το XBOX Live εχει γυρω στα 60 ευρω το χρονο για 12 μηνες αλλα με μια αναζητηση στο ebay μου εχουν πει αλλοι χρηστες οτι μπορεις να βρεις μια συνδρομη και με 35 ευρω.

Παρολα αυτα ακομη και 60 ευρω να ειναι το περιεχομενο ειναι πολλαπλασιο του PSN.

Yπαρχουν εκατοντάδες παιχνιδια να κατεβασεις , τραιλερς ταινιων , ως και ολοκληρες ταινιες σε 720p κτλ.

Οποτε ακομη και τα 60 ευρω ειναι ουσιαστικα τιποτα μπροστα στα οσα προσφερει. Αλλωστε τα λεφτα αυτα συμβαλουν στην κερδοφορια του Live πραγμα που ειναι απαραιτητο και για την μελλοντικη του αναβαθμιση.

Το XBOX Live εχει γυρω στα 60 ευρω το χρονο για 12 μηνες αλλα με μια αναζητηση στο ebay μου εχουν πει αλλοι χρηστες οτι μπορεις να βρεις μια συνδρομη και με 35 ευρω.

Παρολα αυτα ακομη και 60 ευρω να ειναι το περιεχομενο ειναι πολλαπλασιο του PSN.

Yπαρχουν εκατοντάδες παιχνιδια να κατεβασεις , τραιλερς ταινιων , ως και ολοκληρες ταινιες σε 720p κτλ.

Οποτε ακομη και τα 60 ευρω ειναι ουσιαστικα τιποτα μπροστα στα οσα προσφερει. Αλλωστε τα λεφτα αυτα συμβαλουν στην κερδοφορια του Live πραγμα που ειναι απαραιτητο και για την μελλοντικη του αναβαθμιση.

το ονλινε κομματι ενδιαφερει τον χρηστη ταινιες Trailers τα βρησκεις στο νετ σε απειρη ποσοτητα στα τορρεντς ,δεν χρειαζεται ουτε στο xbox ουτε στο Psn να βγαζουν.
Γενικα το ονλινε κομματι ημερα πρεπει να ειναι δωρεαν παντου , 4 ευρω το μηνα για να παιξεις καποιες ωρες ονλινε ειναι απαραδεκτο την στιγμη που οι απλες συνδεσεις του dsl εχουν 15 ευρω το μηνα συνδρομη

Τοτε κατσε με το δωρεαν PSN που εχει υπηρεσιες της πλακας.

Εγω προτιμω να πληρωνω αλλα τουλαχιστον τα λεφτα μου να πιανουν τοπο.

το ονλινε κομματι ενδιαφερει τον χρηστη ταινιες Trailers τα βρησκεις στο νετ σε απειρη ποσοτητα στα τορρεντς ,δεν χρειαζεται ουτε στο xbox ουτε στο Psn να βγαζουν.
Γενικα το ονλινε κομματι ημερα πρεπει να ειναι δωρεαν παντου , 4 ευρω το μηνα για να παιξεις καποιες ωρες ονλινε ειναι απαραδεκτο την στιγμη που οι απλες συνδεσεις του dsl εχουν 15 ευρω το μηνα συνδρομη

Ωραια, ας πουμε οτι η DSL κοστιζει 15ευρω...

Στο Xbox Live εχει το Gold στο ebay 34ευρω οι 12+1 μηνες... δηλαδη 2.6ευρω ο μηνας...
Δηλαδη στο Xbox με 17.6ευρω τελικη εχεις το καλυτερο OnLine Gaming και ιντερνετ...
Eνω με 15 ευρω εχεις ενα χαζο ΟnLine και ιντερνετ...

μμμ... τι να διαλεξω ρε γαμωτο με τετοια διαφορα στην τιμη... Εχεις οντως δικιο θα πεσουν ολα τα σπιτικα εξω!!!!!!
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

δεν νομιζω οτι εχεις καλλιτερο ονλινε τοσο που να δικαολογει χρεωση , σου θυμιζω στο Pc δεν πληρωνεις συνδρομη σε κανενα παιχνιδι πλην του war of warcraft , επιπλεον και μισο ευρω να εχει ειναι κοροιδια , την στιγμη που μια τεχνολογια για τα σημερινα δεδομενα πρεπει να ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ δωρεαν
Σε λιγο καιρο δεν θα πληρωνουμε ουτε το dsl ηδη χαριζονται τα αστικα , υπεραστικα και οι διεθνεις κλησεις που ειναι μεγαλος κοστος και οι συνδεσεις ειναι φτηνες στο εξωτερικο , δηλαδη , τι κανει η Ms και ζηταει λεφτα για ενα network με ελαχιστα εξοδα συντηρησης , προς σε αυτα που προσφερουν ολοκληρες εταιριες με τεραστιο προσωπικο σε ελαχιστο κοστος?
ευτηχως που η Ms δεν ειναι παροχεας η ειχε το μονοπωλιο στις συνδεσεις αλιμονο μας

Last edited:
Δεν σου κανω καμια βαθια ναλυση...με το πρωτο in-game-invite που θα κανεις (και θα πεταξεις τα γουοκι-τοκι και τα κινητα) θα δεις οτι η προσφερομενη υπηρεσια αξιζει παραπανω απο ενα 2ευρο το μηνα...