KleKoR
Supreme Member
- 30 November 2007
- 7,562
η ferrari 10 κομμάτια με 50.000 ευρώ
αμα βρεις φεραρι με 50.000 στείλε ένα πμ...
η ferrari 10 κομμάτια με 50.000 ευρώ
αμα βρεις φεραρι με 50.000 στείλε ένα πμ...
Tο οτι το Skyline κανει το καλυτερο φτιαξιμο σε αμαξι - επιδοσεις και φτανει μεχρι τους 1250 ιππους δεν σημαινει οτι ειναι συνολικα καλυτερο απο μια ferrari σε ολους τους επιμερους τομεις.
ποιοτητα κατασκευης , αντοχης , ανσης και λοιπα
Το wii δεν ειναι skyline - gtr , ουτε καν golf ειναι με αυτα που προσφερει οποτε ΑΣΤΟΧΟ το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ οπως παντα :grandpa:
Το οτι το ps3 βγαζει τα καλυτερα παιχνδια
Να σε ξαναδιορθωσω... τα καλυτερα demo και prologue θες να πεις παλι ε?... :guitarist:![]()
Ελα... μην πας μακρυα...!
Βγηκε το PRO... ξερεις ποσο καλυτερο ειναι στο φανταστικο PS3...?
ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Μαλιστα δειχνει λιγο χειροτερο... οπως και το παρακατω...
http://www.gametrailers.com/player/27732.html
Στo Xbox θα διακρινεις την πινακιδα και το πισω στικερ, στο PS3... μια θολουρα...
Καλη ορεξη!
τα σχολια τα αφηνω στο φορουμ
Η λιστα βασικα ειναι ατελειωτη... και που'σαι...
Μην αρχισεις παλι τα "πορτ" και μπαρουφες... Ο αγοραστης δε γνωριζει πολλα... απλα βλεπει... και αυτο που βλεπει ειναι οτι ΟΛΑ τα games που βγαινουν και για τις δυο κονσολες δειχνουν καλυτερα στο 360...
ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!
1) Τις συγκρισεις multiplatform με γραφικα της πλακαςκαι στα 2 μηχανηματα και παραβλεπεις τα κορυφαια γραφικα που βγαζουν οι αποκλειστικοι τιτλοι , φυσικα δεν σε βολευει η αναφορα σε αυτα :slapface:.
Ποσο ακομα θα γελαμε μαζι σου ? οσο ποσταρεις τοσο περισσοτερο θα γελαμε
2) Φυσικα απο το 1,5 μετρο θα δω και τη θολουρα και το μαλλι της γκομενας να φαινεται πιο clear κατα 1%στο xbox
1) Εγω προσωπικα εχω μαθει να συγκρινω δυο ιδια πραγματα... εσυ παλι συγκρινεις ανομοια/ανυπαρκτα... το οτι γελας μαζι μου μονο απορια μου βγαζει για το πως λειτουργει το συγκριτικο στον εγκεφαλο σου!!!
Ξερεις τι σημαινει η λεξη συγκρινω...? I've got news for you!!! Ανοιξε κανενα Μπαμπινιωτη... συγκριση με 1 πραγμα δε γινεται χαζουλι!
2) Τουλαχιστο παραδεχτηκες οτι το xbox τα δειχνει πιο clear απο το PS3... ειναι και αυτο μια προοδος... αντε τωρα μαθε τι παει να πει η εκφραση "Συγκρινω και βγαζω καλυτερο" και μετα τα ξαναλεμε...
ΥΓ. Μην αραδιαζεις αλλα exclusive demos... εισαι γραφικος πια!![]()
τι να συγκρινεις ρε κακομοιρη δεν ξερεις πουθε κατουραει η κοτα, συνεχεια ρομπα γινεσαι απο τις βλακειες που γραφεις
δεν φτανεις που εχεις αδικο κανεις και τον ειδικο
οποιαδηποτε συζητηση μαζι σου δεν εχει νοημα πλεον
Πιστευε οτι θελεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.