XBOX 360 Νέα Μείωση Τιμής!

Απάντηση: Re: XBOX 360 Νέα Μείωση Τιμής!

Μαλλον θα αγορασω κι ενα δευτερο για το xbox live , τωρα που μας banarane απο αυτο στην παλια κονσολα.
Αληθεια το παρατηρησε κι αλλος αυτο ?
Εγω παντως μολις εβαλα το GOW 2 , αυτοματα το xbox live μας τελειωσε !!!

Επειδή με banaran πήρα αυτό.
Και σε 2 βδομάδες θα φτιάξουμε τη banarismeni

Αλλαγή πλακετας με 80 ευρώ και είναι πάλη καινούριο….μέχρι το επόμενο ban

Απάντηση: Re: XBOX 360 Νέα Μείωση Τιμής!

Οταν αλλαζεις πλακετα, χανεται και το "σπασιμο" ?

Δεν έχω ξανά αλλάξει πλακετα.
Κάτι παιδιά που αλλάξανε μου είπαν ότι δεν τους χρέωσαν φλασαρισμα

'Αρα τελικά ΔΕΝ υπαρχει αξιόπιστο "stealth" firmware κατά του ban, έτσι???

Αν το λεει και ο sfortis, αν ξαναμπαναριστειτε ΔΕΝ συμφερει με τιποτα να ξαναδωσετε 80 ευρώ. Καλυτερα αγοραζατε απο την αρχή ενα PS3 και τελειωνε η ιστορία....:a0210:

Αν το λεει και ο sfortis, αν ξαναμπαναριστειτε ΔΕΝ συμφερει με τιποτα να ξαναδωσετε 80 ευρώ. Καλυτερα αγοραζατε απο την αρχή ενα PS3 και τελειωνε η ιστορία....:a0210:

Παλι τα ιδια...

Τι να το κανουμε το PS3? Nα παιζουμε τα ιδια παιχνιδια του XBOX με χειροτερα γραφικα (βλεπε πχ. Fallout 3)? Η να παιζουν το ...little big planet...:flipout:

Αλλωστε ban τρωνε οσοι εχουν τσιπαρισμενη κονσολα. Αρα τους ενδιαφερει να παιζουν αντιγραφες και στο PS3 δεν υπαρχουν τετοιες...

Στειλτε καλυτερα κανενα email διαμαρτυριας στην Sony που δινει ενα χρονο εγγυηση και πειτε της οτι η Microsoft δινει 3 (ολογραφως ΤΡΙΑ) μπας και ξυπνησουν και να μην κοροιδευουν τον κοσμο και να τον ειρωνευονται (βλεπε στο αλλο νημα)...

Last edited:
τωρα οτι γελας με το little big planet που ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει δεν σε "τιμα" καθολου...

το οποιο στο online εχει και 84.000 levels να παιξεις...

τωρα οτι γελας με το little big planet που ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει δεν σε "τιμα" καθολου...

Aν το little big planet ειναι "οτι καλυτερο κυκλοφορει" για το PS3 αυτο δεν ειναι δικο μου προβλημα αλλα ειναι προβλημα της Sony.

ένα παιχνίδι με μέσο όρο 9.5/10 και ΟΧΙ FPS νομίζω έχει καιρό να κυκλοφορήσει στην αγορά και είναι πραγματικά ο ένας λόγος που παίρνει κανείς τώρα PS3 (μαζί με το ερχόμενο Killzone2 βέβαια!)

Παλι τα ιδια...

Τι να το κανουμε το PS3? Nα παιζουμε τα ιδια παιχνιδια του XBOX με χειροτερα γραφικα (βλεπε πχ. Fallout 3)? Η να παιζουν το ...little big planet...:flipout:

Αλλωστε ban τρωνε οσοι εχουν τσιπαρισμενη κονσολα. Αρα τους ενδιαφερει να παιζουν αντιγραφες και στο PS3 δεν υπαρχουν τετοιες...

Στειλτε καλυτερα κανενα email διαμαρτυριας στην Sony που δινει ενα χρονο εγγυηση και πειτε της οτι η Microsoft δινει 3 (ολογραφως ΤΡΙΑ) μπας και ξυπνησουν και να μην κοροιδευουν τον κοσμο και να τον ειρωνευονται (βλεπε στο αλλο νημα)...
Γιατί πορώνεστε; ο καθένας κάνει ότι θέλει.Και σε pc παίζεις πολλά παιχνίδια του xbox και με μεγαλύτερη ανάλυση και αντίγραφα αν θέλεις θα σου απαντήσει κάποιος.Δε βγαίνει νόημα να τη ''λεει''ο ένας στον άλλο.

Γιατί πορώνεστε; ο καθένας κάνει ότι θέλει.Και σε pc παίζεις πολλά παιχνίδια του xbox και με μεγαλύτερη ανάλυση και αντίγραφα αν θέλεις θα σου απαντήσει κάποιος.Δε βγαίνει νόημα να τη ''λεει''ο ένας στον άλλο.

Eγω απλως απαντησα εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=672084&postcount=264

Δεν ξεκινησα εγω την συζητηση.-bye-

το θεωρεις αυτο πραγμα αξιο να συγκριθει με το psn η το 3d περιβαλλον του home http://images.google.gr/images?hl=el&q=New xbox Live&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi, :flipout: ,το μονο καλο που προσφερει η κονσολα της ms ειναι η κινεζικη τιμης της και οτι παιζει αντιγραφα

Καλά μέχρι να βγει το home θα έχει κυκλοφορήσει το PS4... από αναβολή σε αναβολή το πάνε και πολλά λέγονται, χωρίς τίποτα να είναι σίγουρο για το πως θα είναι ακριβώς.

το θεωρεις αυτο πραγμα αξιο να συγκριθει με το psn η το 3d περιβαλλον του home ,το μονο καλο που προσφερει η κονσολα της ms ειναι η κινεζικη τιμης της και οτι παιζει αντιγραφα

Παρακαλα μονο μην σου χαλασει η υπερκονσολα σου στους 12 μηνες και μια ημερα....ειδες τι παθαινουν οι αλλοι...300 ευρω θα σου ζητανε για επισκευη...-bye-