Xbox 360 slim REVEALED!!!!!!

πρεπει να υπαρχουν 2-3 ελληνες
εγω ειχα πετυχη μια ελληνιδα τωρα δεν θυμαμαι ονομα βασικα αλλα ηταν κοπελα ελληνιδα
εγω εχω αλλαξει 4 x-box!!!

βασικα 3 κανονικα και μωλις τα παιξε το 3το πειρα το elite γιατι δεν παλευοταν και ειχε και hdmi το πρωηγουμενο που ειχα ηταν απο την πρωτη φουρνια της microsoft χωρις hdmi

με το που ειχε βγει το ειχα παρει αλλα που να το ξερα οτι βγαιναν τοσο ελατωματικα

Τα ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ειναι :
1) Θα ειναι ποιοτικοτερη κατασκευη από τα πρώτα xbox, ή επειδή έδωσαν σημασια στο μεγεθος και την αθορυβη λειτουργια, θα καιγονται σαν τα ξεροχορτα ( ειδικα τωρα το καλοκαιρι με 33 βαθμους υπο σκιαν....)

2) Θα παιζει "backup" ????

Απάντηση: Re: Xbox 360 slim REVEALED!!!!!!

Τα ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ειναι :
1) Θα ειναι ποιοτικοτερη κατασκευη από τα πρώτα xbox, ή επειδή έδωσαν σημασια στο μεγεθος και την αθορυβη λειτουργια, θα καιγονται σαν τα ξεροχορτα ( ειδικα τωρα το καλοκαιρι με 33 βαθμους υπο σκιαν....)

2) Θα παιζει "backup" ????

ε οκ λογικα αυτη ειναι η 4ρτη γενια x-box πιστευω μαθανε απο τα λαθη τους και θα ειναι πιο αξιοπιστη κονσολα (ελπιζω) γιατι αν ηταν σαν την πρωτη γενια ζητο που καικαμε σαν ποπ-κορν θα σκανε και αυτα

Re: Απάντηση: Xbox 360 slim REVEALED!!!!!!

εγω εχω αλλαξει 4 x-box!!!

Και εγω 4 εχω αλλαξει , βασικα το τελευταιο ειναι Jasper και το εχω απο περυσι χωρις προβλημα...

Βασικα θα σου προτεινα να κανεις εγκατασταση τα παιχνιδια στο σκληρο ωστε να μειωνεται ο θορυβος και η θερμοτητα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox 360 slim REVEALED!!!!!!

Και εγω 4 εχω αλλαξει , βασικα το τελευταιο ειναι Jasper και το εχω απο περυσι χωρις προβλημα...

Βασικα θα σου προτεινα να κανεις εγκατασταση τα παιχνιδια στο σκληρο ωστε να μειωνεται ο θορυβος και η θερμοτητα...

στον 20αρι δεν μπορω μετα το update ξερω οτι μπορεις με ενα usb flash να κανεις δουλεια αλλα με το δικο μου δεν γινετε φυσικα εχω και εξωτερικο αλλα πρεπει να κανει φορματ πρωτα και δεν θελω να χασω τα αρχεια μου

εκτως αυτου δεν μπορω να βρω το data migration kit πρεπει να στειλω στην αγγλια γραμμα για να μου το στειλουν

δυστηχως εχω τον 120 αχρησιμοποιητο :(

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox 360 slim REVEALED!!!!!!

εκτως αυτου δεν μπορω να βρω το data migration kit πρεπει να στειλω στην αγγλια γραμμα για να μου το στειλουν

Είχα το ίδιο θέμα, αλλά αποφάσισα να γλιτώσω τα γράμματα και τα περιττά πλαστικά (οι ξεφτίλα η M$ σου στέλνει μεν τζάμπα το data migration kit - καλώδιο και CD - το οποίο είναι ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ!!! μετά πάει στη χωματερή - ΝΤΡΟΠΗ!).

Εάν είσαι στο Live, όλα τα στοιχεία του προφίλ σου τα βρίσκει κατευθείαν. Όσο για τα save games στο δίσκο, χρησιμοποίησα μια κάρτα μνήμης 20ΜΒ της MS που αγόρασα από αγγελία. Εάν είσαι από Αθήνα, πέρνα να σου δανείσω την κάρτα και μου την επιστρέφεις αφού αντιγράψεις τα save game σου, να γλυτώσουμε κάνα πλαστικό από τη χωματερή.

Και εγω ειχα κανει μεταφορα το προφιλ μου απο τον 20αρη που ειχα σε 60αρη με καρτα μνημης xbox...

02008124111231.jpg

...οτι χρησιμα downloads ειχα τα ξανακατεβασα απο το Live...

στον 20αρι δεν μπορω μετα το update ξερω οτι μπορεις με ενα usb flash να κανεις δουλεια αλλα με το δικο μου δεν γινετε φυσικα εχω και εξωτερικο αλλα πρεπει να κανει φορματ πρωτα και δεν θελω να χασω τα αρχεια μου

φιλε μου τι εννοεις δεν μπορεις με το νεο update?
μπορεις να κανεις install τα παιχνιδια στο σκληρο και αν θες το migration kit
και εισαι κοντα πειραια μπορω να σε βοηθησω

Το νέο Xbox 360 θα περιλαμβάνει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 250GB αλλά και ενσωματωμένο Wi-Fi.

Για τη μεταφορά του σκληρού δίσκου από την υπάρχουσα συσκευή, οι χρήστες μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν τον
παλιό 16GB USB δίσκο και να κάνουν τη μεταφορά κομμάτι κομμάτι είτε να χρησιμοποιήσουν το καλώδιο μεταφοράς.

Όσο αφορά στον σκληρό δίσκο, αφαιρείται εύκολα και είναι ιδιαίτερα μικρός αλλά ΔΕΝ είναι δυνατή η χρήση του
σε παλαιότερες εκδόσεις του Xbox 360.

New-Xbox-360.jpg

Το χειριστήριο είναι ελαφρώς αλλαγμένο, με το Xbox κουμπί στην απόχρωση του χρωμίου,
το λογότυπο στο πίσω μέρος και πιο τετραγωνισμένα τα πίσω κουμπιά.

New-Xbox-360_4.jpg
New-Xbox-360_5.jpg

Υπάρχει ειδική θύρα για τη σύνδεση του νέου περιφερειακού, Kinect, με τη νέα κονσόλα, επιπρόσθετα των 3 USB ports.
Η σύνδεση με το Kinect γίνεται μέσω μιας USB θύρας, η οποία χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια, οπότε δεν είναι
αναγκαία η χρήση εξωτερικής πηγής ρεύματος.

New-Xbox-360_7.jpg

news-00161-full.jpg

ω ρε παιδια σας ευχαριστω πολυ για το ενδοιαφερον σας ναι αθηνα ειμαι περιοχη κεραμικος και πρεπει οπωσδηποτε να περασω το προφιλ μου στον 120αρι οποιος μπορει και θελει μπορει να περασει και για καφεδακι αν θελει η να μου δανισει μια mem card για λιγες ωρες η το migration kit οποιος δεν το εχει χρησιμοποιησει

ας μου στειλει pm.
και παλι σας ευχαριστω

στειλε ενα τηλ να κανονισουμε αλλα
να σε προειδοποιησω οτι τρεχω πολυ αυτο τον καιρο
οποτε ισως να μην μπορεσω αμεσα για συναντηση
ισως το Σ/Κ που ερχεται?

Θεϊκό το xbox slim......έλα και το Project Natal σιγά σιγά....

Όντως είναι από θέμα σχεδιασμού ίσως η ποιο όμορφη κονσόλα που υπάρχει.Οσο για το Project Natal και αυτό είναι τέλειο άλλα κρατάω κάποιες επιφυλάξεις γιατί στο βίντεο που είδα είναι τέλειο και συνήθως διαφέρουν τέτοια πράματα από την πραγματικότητα.Αν και κάτοχος και οπαδός της SONY που όπως και να το κάνουμε έχουν 20 χρονιά εμπειρία με 3 αναμφισβήτητα επιτυχημένες κονσόλες το θεωρό ένα μεγάλο τεχνολογικό προβάδισμα το Project Natal έναντι του Playstation Move που και σε αυτό κρατάω κάποιες επιφυλάξεις.