ε όχι και πιο όμορφη!! σαν κινέζικο piano black αερόθερμο είναι!![]()
σταθερές αξίες!
![]()
Microsoft's leaving nothing to chance --this Xbox 360 takes care of itself.
Και πάνω που κοντευανε να με "ΨΗΣΟΥΝ"
XBOX 360 SLIM DESTROYS DISCS AGAIN FAIL - few hours after the Microsoft E3 2010 Press Conference.
http://www.youtube.com/watch?v=qblBGTtMMhY
ε λογικο δεν ειναι ρε φιλαρακι?
παρε οπιοδηποτε cd player η dvd player και κουνα το την ωρα που παιζει εσυ τι λες θα τα γρατζουνισει η οχι?
το οτι ειναι χαζοι αυτοι στο βιντεο δεν κανει την κονσολα ελαττωματικη
Σαν πρώτη φάση χαίρομε που βγήκε ένας XBOXας να μιλήσει αλλά να προσέχει τη λέει.
Αν πρόσεξες δεν το κούνησε απλά το σήκωσε οριζόντια και απαλά μάλιστα.Μη λέμε κάποιους χαζούς για οφθαλμοφανές κατασκευαστικές βλάβες.
Τέλος σήκωσε οριζόντια όποια κονσόλα θέλεις αυτό το πράμα δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί.
Ρε παιδιά, δεν είναι drive από laptop ή cd/walkman όπου το δισκάκι κουμπώνει πάνω στο συρτάρι. Προφανώς και όταν το δισκάκι περιστρέφεται με πόσα rpm, είναι χαζό το να πάς να κουνήσεις το μηχάνημα, είτε είναι κονσόλα, είτε είναι pc. Αν προσέξετε πώς είναι φτιαγμένα να συγκρατούν το δισκάκι γενικά τα drive, δλδ μεταξύ μοτέρ και ενός άλλου συμπεριστρεφόμενου δίσκου, θα δείτε ότι είναι πολύ εύκολο να κινηθεί λίγο μετά από κάποιο τράνταγμα (και κατ'επέκταση να γρατζουνιστεί πάνω στην κεφαλή το δισκάκι).
Για το βίντεο τώρα, αν ο τύπος μετακινούσε αργά και χωρίς να τραντάξει το μηχάνημα, πιστεύω δε θα γινόταν τίποτα. Όσο για τα σχόλια στο youtube των PS-fans, προφανώς εμπίπτουν στη διαρκή κόντρα δεκάχρονων που δεν μπορούν να έχουν και τις 2 κονσόλες...![]()
υπαρχει φυσικα και υπαρχει ετσι χαλασε ενως φιλου παιχνιδι το ps3 fat
το ειχε οριζοντια και την ωρα που επαιζε το σηκωσε ετσι ακριβως οπως βλεπεις στο βιντεο
και μου λεει παει ρε ς μουφα ειναι και το playstation
και του ειπα ακριβως αυτο το πραγμα το οτι εισαι εσυ χαζος δεν κανει το playstation μουφα
και με το δικο μου το x-box ετσι χαλασα 2 games εκανα και εγω την ιδια λαλακια.
αν την εχεις σταθερη την κονσολα δεν γινετε τιποτα τοσα χρονια και δεν μου εχει γρατζουνισει τιποτα
εσυ στο ps το εχεις δοκιμασει αυτο και αν το δοκιμασες δεν στο γρατζουνισε?
Ρε παιδιά, δεν είναι drive από laptop ή cd/walkman όπου το δισκάκι κουμπώνει πάνω στο συρτάρι. Προφανώς και όταν το δισκάκι περιστρέφεται με πόσα rpm, είναι χαζό το να πάς να κουνήσεις το μηχάνημα, είτε είναι κονσόλα, είτε είναι pc. Αν προσέξετε πώς είναι φτιαγμένα να συγκρατούν το δισκάκι γενικά τα drive, δλδ μεταξύ μοτέρ και ενός άλλου συμπεριστρεφόμενου δίσκου, θα δείτε ότι είναι πολύ εύκολο να κινηθεί λίγο μετά από κάποιο τράνταγμα (και κατ'επέκταση να γρατζουνιστεί πάνω στην κεφαλή το δισκάκι).
Για το βίντεο τώρα, αν ο τύπος μετακινούσε αργά και χωρίς να τραντάξει το μηχάνημα, πιστεύω δε θα γινόταν τίποτα. Όσο για τα σχόλια στο youtube των PS-fans, προφανώς εμπίπτουν στη διαρκή κόντρα δεκάχρονων που δεν μπορούν να έχουν και τις 2 κονσόλες...![]()
αυτο λεω και εγω ειναι λογικο να γινει εξαλου ολες μα ολες οι κονσολες στα manual τους το λενε καθαρα ΜΗΝ ΚΙΝΗΤΕ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΟΤΑΝ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ.
Αν υπήρχε τέτοιο ελάττωμα στο PS θα το είχαν βγάλει.Ειδικά στο PS "για να μαθαίνεται και κάτι" έχει BLU-RAY και διαθέτη scratch proof τεχνολογία οπότε δεν παθαίνει ο δίσκος τίποτα.Κοίτα στα μεταχειρισμένα παιχνίδια XBOX και PS3 και θα καταλάβεις.Όπου νάνε θα το παραδεχτούν και οι ίδιοι.
Ο τύπος το μετακίνησε σαν μωρό παιδί πόσο ποιο αργά δηλαδή.
Δεν έχει τέτοια θέματα το PS3.
Θεωρώ πολύ έξυπνη/ευχάριστη έκπληξη το νέο 360 Slim. Το μονο που του λείπει είναι τα επαναφορτιζόμενα χειριστήρια.
Όσο για Blu-Ray, τι να το κανεις όταν υπάρχουν τα MKV!
Δίχως να θέλω να αρχίσω PS3 vs 360, δεν είδα τίποτε καλύτερο στο KillZone 2 από ότι στο GOW2 για παράδειγμα.
Δυστυχώς η Sony όχι μονο δεν κατάφερε ακόμη να αξιοποιήσει το BR στο PS3 αλλα φαίνεται ότι της έχει δημιουργήσει και αρκετά προβλήματα.
Δυστυχώς αρχίζεις αλλά δεν πειράζει.Ξεκινάω ιστορικά λέγοντας χωρίς να αναφέρω το PS1 το πρώτο ΧΒΟΧ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ απ 'όλες της απόψεις ήταν κλάσεις ανώτερο από το PS2.Που είναι τώρα το ΧΒΟΧ οε οεο?.Μήπως και σε αυτό δεν έβλεπαν διαφορές?
Τέλος τη προβλήματα δημιούργησε στη Sony το BR?
Αν κατάλαβα σωστά αυτά που λες,είναι σωστά και με δικαιώνουν.
Και το Sega Saturn ήταν καλύτερο μηχάνημα από το PS1 αν θυμάστε.
Το ίδιο συνβαίνει και σήμερα το PS3 είναι στα χαρτιά τουλάχιστο ανώτερο από το 360 και το Wii αλλα αυτό δεν λέει τίποτα.
Το Wii είναι η πιο πετυχεμένη κονσόλα με διαφορα, ακολουθεί το 360 και μετά το PS3.
Πολύ ψηλό κόστος κατασκευής της κονσόλας που μέχρι πρόσφατα το πωλούσε με ζημια.
Δυσκολία μεταφοράς Multiplatform παιχνιδιών στο PS3.
ETC
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.