XBOX 360

Αυτη ηταν και η τελευταια μου απαντηση σε αυτο το θεμα γιατι τελικα κανω αυτα που κοροιδευω.

Απο ποτε καποιος που ξερει να ξεχωριζει ποιο ειναι το καλυτερο ονομαζεται "κολλημενος"?

Υποψην οτι ειχα PS1 , PS2 και δεν αγορασα το 3 πολυ απλα γιατι το 360 με καλυπτει πολυ καλυτερα σαν παιχνιδομηχανη.

Ο μονος λογος που θα αγορασω PS3 ειναι για να βλεπω BluRay.-bye-

επειδη εχουμε δωσει μαχες αναμεσα σε Megadrive kai SNES, αλλα κυριως αναμεσα σε Saturn και Playstation θεωρω παρολογο να συγκρινουμε τις σημερινες κονσολες των χιλιαδων τεχνικων προβληματων και των ελαχιστων διαφορετικων παιχνιδιων...

Βασιλη ενα site που σιγουρα σε ενδιαφερει...

http://www.360-gr.com/

Να ρωτησω κατι γιατι εχω καιρο να ψαξω?
Εχουν βγει στην χωρα μας 360 premium falcon?
Θυμαμαι αρχικα falcon εβρισκες μονο σε elite και arcade.Πλεον βρισκει καποιος ευκολα premium 175watt?

Εμενα απλα με ενδιαφερει αν πωλουνται premium falcon αυτην την στιγμη στην αγορα.Απο οτι καταλαβα το δικο σου δεν ειναι falcon.
Ξερει κανεις ρε παιδια?

Ναι φιλε μου..Ολα πλεον ειναι 175w.Ε και για σιγουρια κοιτας το κουτι τους..

Απάντηση: Re: XBOX 360

μην ψαχνεις αυτα.:operator:
παρε το δικο μου ειναι οτι καλητερο μπορεις να βρεις και ειδικα για παιχνιδι .μπεσα.
Εμενα απλα με ενδιαφερει αν πωλουνται premium falcon αυτην την στιγμη στην αγορα.Απο οτι καταλαβα το δικο σου δεν ειναι falcon.
Ξερει κανεις ρε παιδια?

Δε νομιζω φιλε μου.Εσυ πουλας αν δεν κανω λαθος το παλιο μηχανημα με τα 203w.Αυτα παθαινουν πιο ευκολα κοκκινα λαμπακια αποτι τα καινουργια με hdmi...

ξεκολα με τα λαπμιονια σου και διαβασε το thread το μηχανημα ειναι εντελως pimped δεν παθαινει τπτ αλλα και να παθει θα γινει επιτοπια αντικατασταση.
και μετα η εγγυηση θα ειναι lifetime.αμα σου λεω εχει mobo που ειναι απο τις καλες που δεν χαλαν ουτε ζεσταινονται ακου με.

Μωρε ναι να σε πιστεψουμε αλλα λες ειναι pimped τοτε πως ισχυει η εγγυηση?Και ναι θα σε πιστευα σαυτα που ελεγες αλλα δε τα δικαιολογεις..Δεν εχεις επιχειρηματα...Απλως λες ακουστε με τι σας λεω,trust me...
Και γενικα εγω και πολλοι αλλοι πρωτη φορα ακουμε για χβοχ που σιγουρα και με εγγυηση δεν θα παθει RROD.Τοτε θα μιλαμε οτι ειναι απο τα μοναδικα στον κοσμο οποτε μπορεις να το πουλησεις και με 1000Ε.Δε μπορεις να πεις ευκολα τετοια κουβεντα για ενα hardware με τρομαχτικα υψηλο failure rate...Και μη θεωρησεις οτι ειμαι καποιος ανιδεος με το θεμα...Εχω 5 360 αυτη τη στιγμη σπιτι μου τα οποια μπορω να "λυσω" και να ξαναδεσω σε 5 λεπτα το καθενα...Βεβαια δε λεει και τπτ αυτο απλως σου λεω οτι εχω ασχοληθει λιγο με το θεμα...

δεν το διαβασα το ποστ ειναι μεγαλο και βαριεμε.
χαλαρωσε τα δικαιολογω ολα στο σχετικο thread.

Εγω σε αντιθεση με σενα αποτι φαινεται,ξερω τι γραφω..Κοιμησου ησυχος, το θεμα σου το εχω διαβασει πολυ αναλυτικα...Ακρη δεν εβγαλα παντως στα πολλα ερωτηματα που γενηθηκαν και ουτε μας απαντας και τωρα...

Επισης καταλαβαινω την ωραια σου δικαιλογια που και καλα δε διαβασες την απαντηση μου πριν γιατι κεγω αν δεν μπορουσα να δικαιολογησω τα λεγομενα μου θα εκανα οτι κανεις κεσυ ακριβως..τον μακακα..

Καλη τυχη στην πωληση του ομολογουμενως "μοναδικου" 360 σου..

επιμενω τα δικαιολογω τα ερωτηματα στο σχετικο thread.
ειναι οντως μοναδικο και δεν το εχω βαλει ακομα σε αγγελιες γιατι τα χρηματα που χρειαζομουνα για μια αγορα τα βρηκα απο αλλου οποτε μαλλον δεν θα το πουλησω.
το μοναδικο.
δεν κανω τον μαλακα στα αρχιδ@@ μου γιατι δεν εχω τιποτα να κρυψω .ειναι μοωταρισμενο και εχει εγγυηση 3 ετη.
αυτα
αφου δεν ενδιαφερεσε ας το σταματησουμε εδω.δεν προσπαθω να κοροιδεψω κανεναν ισα ισα που το δινω και πολυ φτηνα
οποιος ενδιαφερετε ας δει το thread και ας ρωτησει οτι θελει.
οτι ερωτησεις εγιναν εχουν απαντηθει εκει

Last edited:
Re: Απάντηση: XBOX 360

δεν προσπαθω να κοροιδεψω κανεναν ισα ισα που το δινω και πολυ φτηνα

Συγνωμη αλλα μαλλον πολυ ακριβα το εδινες.
Κανεναν δεν ενδιαφερει ποσα αντιγραμενα παιχνιδια εχεις.
Βασικα πουλας το πολυ παλιο μοντελο με component (τσιπαρισμενο οπου μπορει ο καθενας να το κανει σπιτι του ), πιο πανω και απο το καινουργιο βελτιωμενο.
Μια τιμη στα 200 ευρω μπορει να ηταν και λογικη.

δεν δινω μονο το xbox .........
οποιος καταλαβε καταλεβε
αν δεν ενδιαφερεσαι μην προσπαθεις να υποβιβασεις την αξια του
ευχαριστω