Xbox Ally

Δεν αντικαθιστα τις κονσολες, ειναι κι αυτο ενας ακομα τροπος να παιζεις παιχνιδια παντου (μεσα κι εξω απο το σπιτι) , να το εχει και κανα παιδι οταν εσυ θες να παιξεις κατι αλλο , στο κρεβατι κλπ

Και μη ξεχνας οτι ειναι και υπολογιστης και μπορεις να το συνδεσεις σε οποια οθονη / τηλεοραση θες, για καλυτερη εμεπιρια.

Είναι υποκατάστατο. Οπου και να το συνδέσεις πάλι υποκατάστατο θα είναι. Και δεν θα είναι φθηνό. π.χ. το Nintendo έχει όσο μια κονσόλα !!! Tragic.
Οποιος θέλει να περάσει η ώρα του: κινητούλι. Οποιος θέλει να παίξει: κονσόλα/pc/

δεν ισχυουν για ολους αυτα Τασο, εσυ εχεις ιδανικες συνθηκες κλπ

Για σενα προφανως δε κανει, για καποιους ομως ειναι σωτηριο.
Δεν μιλάω για μένα. Και ιδανικές να μην είχα, σε 7" αποκλείεται να έπαιζα. Δεν μπορεί να μην υπάρχει μια δεύτερη τηλεόραση ή ένα monitor.
Τώρα άν ο άλλος έχει μια 40άρα δεκαετίας όλη κι όλη, νομίζω ότι δεν θα δώσει 500+ ευρώ για φορητή κονσόλα 7". Θα έχει σοβαρότερες ανάγκες.

Εγώ πάντως που έχω και 65αρα και 55αρα , στα φορητά παίζω πιο πολύ.

Παίζω βεβαια και πολλά retro παλιά παιχνίδια, έχω κι ένα ουφαδικο επίσης ανακατασκευασμένο.

Πιο πολυ ευχαριστιεμαι τα παλιά παιχνίδια από τα καινούργια.

Τι να βγάλει καινούριο Xbox, άκλαυτη πήγε όλη η σειρά X/S, τους πήραν και τα σώβρακα Sony και Nintendo….δεν έχει νόημα κάτι που δεν δουλεύει να το δοκιμάζεις ξανά και ξανά…οπότε καλά κάνουν και το γύρισαν σε φορητά, στις σταθερές κονσόλες νομίζω τελείωσαν, από την στιγμή που έδωσαν και όλα τα παιχνίδια τους και στην Sony είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα ξαναδούμε σταθερή κονσόλα από την Microsoft και καλά θα κάνει, ας επικεντρωθούν στα παιχνίδια και στις φορητές κονσόλες….που το τελευταίο είναι και το μέλλον του Gaming.
Θα βγει νέα κονσόλα xbox . Ειναι δεδομένο . Η MS θέλει να έχει την πλατφόρμα της ΠΑΝΤΟΥ . Γιατί πλέον πουλάει την υπηρεσία της . Όχι κονσόλα. Για αυτό έκανε το άνοιγμα στα παιχνίδια της .

Το 90% των παιχνιδιών που παίζει ο γιος μου είναι στο tablet και στο switch handheld mode . Τηλεόραση μονο όταν παίζουμε μαζί.

Αυτό το έχουν δει όλοι. αλλιώς δεν θα έβγαζε και η sony φορητή έκδοση...
Έχω να παίξω στο pc χρόνια. Ίσως τελευταία να ήταν στον covid.

Last edited:
  • Like
Reactions: tiniakos