Xbox Ally

χαχχαχα.... προφανως !

Το θεμα ειναι οτι παραμενουν δυσχρηστα για gaming, χωρις σωστο sleep/wake , χωρις quick resume, πρεπει να τρεχεις 4 διαφορετικες εφαρμογες για να κανεις update το συστημα (συν τα παιχνιδια ξεχωριστα) , το χειριστηριο δεν δουλευει παντου ακομα, πρεπει να εγκαθιστας παιχνιδια στο καθε store ξεχωριστα, πρεπει να κανεις reboot αν θες να περασεις απο desktop mode σε Full screen XBOX mode και αλλα πολλα ωραια των windows!

ΔΕΝ ειναι φορητο XBOX δυστυχως.... και να μην αναφερω τη τιμη.

Και πιο κλειστο λειτουργικο να ηταν, σε Win θα βασιζονταν.
Εδω το Linux Steam εχει ενα σωρό θέματα. Δεν γινόταν διαφορετικά.

παρ ολα αυτα ειναι δυσφημηση για τη Microsoft κατι τετοιο.. και κυριως γιατι δεν μπορεις να παιξεις ολα τα παιχνιδια του xBOX !

To steam os , επειδη το ειχα κι αυτο, δεν εχει τετοια θεματα ομως.
Σαν software ειναι πολυ πιο σταθερο, αξιοπιστο και με λυμενα αυτα τα θεματα.

Απλα λογω του anti cheat δεν μπορεις να παιξεις πολλα Online games, παρα μονο αν βαλεις και win11 σε δευτερο partition.

δεν εχει σημασια τι γνωμη εχει καποιος.... αυτα που εγραψα ισχυουν .

το οτι καποιους δεν τους νοιαζουν αυτα τα προβληματα , ειναι αλλο θεμα.
αυτοι κοιτανε απλα τα specs... γνωστη τακτικη αλλωστε, αλλα τα specs δεν κανουν μια κονσολα πετυχημενη, αυτο ειναι σαφες

Και φυσικα ειναι και θεμα τιμης... αλλα πραγματα απαιτεις οταν δινεις 300-400 ευρω πχ για ενα steamdeck, και αλλα οταν δινεις κοντα στα 1000 ευρω!

πανω κατω αυτα λενε οι περισσοτεροι παντως.
Ειναι , σε specs, μια καλη κονσολα, αλλα με windows και με μετρια οθονη για τα σημερινα δεδομενα.
Ακομα και το πολυ πιο φτηνο steamdeck εχει εκδοση με OLED.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
  • Like
Reactions: karamela
Ωραία .Μπράβο Τρελή επιτυχία τα φορητά. Πόσο κάνει είπαμε; 1000;😁😁😁 Το αγοράσατε όλοι σας φαντάζομαι. 😁😁😁
Μετά μου λέτε εμένα......Ούτε 1 ευρώ εγώ σε τέτοιες βλακείες.

Ωραία .Μπράβο Τρελή επιτυχία τα φορητά. Πόσο κάνει είπαμε; 1000;😁😁😁 Το αγοράσατε όλοι σας φαντάζομαι. 😁😁😁
Μετά μου λέτε εμένα......Ούτε 1 ευρώ εγώ σε τέτοιες βλακείες.
Αγοράζεις γενικά τίποτα;
Βλέπω κράξιμο παντού.

Δε σου λέω αν έχεις άδικο αλλά όλα πλέον κοστίζουν και κοστίζουν ακριβά.
Αν είχα τα λεφτά και το χρόνο θα έπαιρνα το φτηνό των 600 ευρώ, βέβαια σε ένα χρόνο που λήγει το gamepass μου πιθανόν στα 28 ευρώ το μήνα αν δε βρω κάποια φτηνότερη επιλογή δε θα ανανεώσω.

Δεν λέω, βεβαίως να αγοράζουμε αλλά αυτό που λέω να έχουν και ένα υποτυπώδες value for money.
Πλέον έχουμε χάσει την μπάλα με τις τιμές.
Πετάνε νούμερα όλοι στην κυριολεξία. Από τον μικρότερο Κινέζο μέχρι τον μεγάλο επωνυμο. Και πολλές φορές περνάνε και την γραμμή της κοροϊδίας.

• Like
Reactions: tiniakos
Εταιρείες είναι με στόχο το κέρδος, δεν είναι αυτές το πρόβλημα αλλά αυτοί που αγοράζουν σε ότι τιμές βάζουν οι εταιρίες.

Για μένα το πρόβλημα δεν είναι τόσο η τιμή του άλλα το VFM, αφού το χρεώνουν που το χρεώνουν τόσο ας έβαζαν μια μεγαλύτερη οθόνη Oled και ένα ευχρηστο λειτουγικό. Επίσης καλό θα ήταν να βγουν και παιχνίδια exclusive σε αυτό το μηχάνημα για να έχεις και έναν επιπλέον λόγο να το πάρεις....όπως είναι τώρα ουτε οι συγγενείς υπαλλήλων της microsoft δεν θα το πάρουν....δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από όλες αυτές τις Windows κονσόλες που κυκλοφορούν, που όλες μαζί όλο αυτό τον καιρό έχουν λιγότερες πωλήσεις από ότι πούλησε μέσα σε μια εβδομάδα το Switch 2. Κάτι λέει αυτό από μόνο του....

Σίγουρα θα ξεπουλήσει, όπως οτιδήποτε νέο βγαίνει.

Αλλωστε η παραγωγή είναι μικρή, αυτό άλλωστε έδειξε και η αδυναμία συμφωνίας της Microsoft με την amd για δικιά της παραγωγής φορητής κονσόλας και κατέληξε στην Asus

Πάντα υπάρχουν καταναλωτές με βαθιές τσέπες...αυτό δε σημαίνει τίποτε.

Sent from my 24030PN60G using Tapatalk

• Like
Πάντως το xbox rog ally x έχει ξεπουλήσει, δεν ξέρω τι στοκ είχαν αλλά στα περισσότερα μαγαζιά παγκοσμίως είναι sold out.
Δεν θα βγάλανε και πολλά κομμάτια, ζήτημα να βγήκαν 150.000-200.000 κομμάτια και ίσως να λέω και πολλά....όλες οι windows φορητές κονσόλες έχουν πουλήσει πέριπου 1,8-2εκ. κομμάτια από τότε που βγήκαν, την στιγμή που μέσα σε μια εβδομάδα το Switch 2 πούλησε περίπου 5 εκ. κομμάτια!!! Είναι χαώδης η διαφορά...

Οπως είπε και ο Γιάννης πάντα υπάρχουν άτομα που αγοράζουν τα πάντα όσο και αν κάνουν, εδώ ξεπούλησε το Apple Vision που έκανε 3.500 ευρώ!! Αλλα και αυτό με περιορισμένη παραγωγή.

αν θελουν να γινουν mainstream τα pc handhelds, εχουν να λυσουν αρκετα θεματα... ογκο και βαρος, αυτονομια, και κυριως τιμη.

Δε γινεται να ζητας 1000$ τη στιγμη που ενα switch 2 ή ενα steamdeck εχει τα μισα.

φοβαμαι οτι το ιδιο θα γινει και με τα νεα xbox - playstation 6 που θα βγουν αργοτερα κκαι θα ζητουν παρομοια ποσα.
Θα γινουν τα παιχνιδια για λιγους ... οπως και πολλα αλλωστε ακομα χομπυ.

• Like
αν θελουν να γινουν mainstream τα pc handhelds, εχουν να λυσουν αρκετα θεματα... ογκο και βαρος, αυτονομια, και κυριως τιμη.

Δε γινεται να ζητας 1000$ τη στιγμη που ενα switch 2 ή ενα steamdeck εχει τα μισα.

φοβαμαι οτι το ιδιο θα γινει και με τα νεα xbox - playstation 6 που θα βγουν αργοτερα κκαι θα ζητουν παρομοια ποσα.
Θα γινουν τα παιχνιδια για λιγους ... οπως και πολλα αλλωστε ακομα χομπυ.
Να τονίσω πάλι και το θέμα των παιχνιδιών, αφού βγάζεις κονσόλα πρέπει να δίνεις και παιχνίδια που ο χρήστης δεν τα βρίσκει αλλού, δίνεις έτσι ένα κίνητρο να πάρει κάποιος την κονσόλα σου. Έτσι πέτυχε το PlayStation έτσι πορεύεται και το Switch.

Να πάω τώρα να δώσω 1.000 ευρώ να πάρω μια κονσόλα που έχει ένα σωρό θέματα και παιχνίδια που τα βρίσκω και αλλού δεν έχει νόημα…

Για τις σταθερές κονσόλες έχεις δίκιο, πλέον έχουν πέσει και οι τιμές στις κάρτες γραφικών και δεν έχει νόημα να πας να σκας ένα σκασμό λεφτά την στιγμή που μπορείς να χτίσεις ένα ωραίο gaming pc στα ίδια λεφτά που κάνει και ένα σωρό άλλες δουλειές….για αυτό δεν αγόρασα και το ps5 pro. Είναι η πρώτη κονσόλα της Sony που δεν αγοράζω, πανάκριβη και πλέον με ελάχιστα καλά παιχνίδια, όπως και ελάχιστα ποιοτικά exclusives. Ακόμα και όσα λίγα exclusive βγάζει μετά από λίγο καιρό βγαίνουν και σε pc, οπότε τα παίζεις εκεί και αν έχεις και καλό μηχάνημα τα παίζεις και με καλύτερα γραφικά και frame rates.