Xbox Game Pass (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Και να σου λήξει πάλι μπορείς να το κανείς με gold αγορασμένη κάρτα, απλά ίσως χρειαστεί να πληρώσεις 13 ευρώ τον πρώτο μήνα αντί για 1 ευρώ. Αν σου έχει λήξει καιρό σου ξαναβγάζει δοκιμαστικό χρόνο για 1 μήνα.

Υ.Γ. Άντε να δούμε κανένα exclusive γιατί 2 χρόνια με το series x 2 exclusive games έχω παίξει το Hallo και το A plague tale…ότι άλλο έχω παίξει ήταν κάτι low budget που μου είχαν ξεφύγει, όχι βέβαια ότι και στης sony το plus έχω παίξει κάτι παραπάνω. Για μένα τα ίδια χάλια είναι και οι 2 υπηρεσίες, αν τις βρει κάποιος φτηνές με τους γνωστούς τρόπους αξίζουν από εκεί και πάνω θέλει σκέψη.

Το scorn μας τα είχαν πρήξει 4 χρόνια με αυτο και ήταν μια σαχλαμάρα και μισή. Ελπίζω να μην είναι το ίδιο χαλί τα Redfall, starfield κλπ. Όλο από delay σε delay είναι όλα τους.

Να σου κάνω μια ερώτηση? Τι παιχνίδια παίζεις?

Γιατί ότι γράφεις απλά δεν στέκει. Μην με παρεξηγήσεις όλοι έχουν το pattern τους και τις προτιμήσεις αλλά από τα γραφόμενα και τους χαρακτηρισμούς σου, μου βγάζεις την εντύπωση casual gamer ή τέλος πάντων gamer που το τώρα ανακάλυψε το ... gaming?

Φιλικά και από περιέργεια ρωτάω. (y)

Xbox_Partner_Preview_Hero-bae12e7f46f5a557b8cf.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλησπέρα παιδιά είμαι πρωτάρης στο gamepass είπα να το δοκιμάσω μπορώ να παίξω από iPhone ? Ενώ έχω κάνει τη διαδικασία μόλις κάνω login μου βγάζει αυτό

Attachments

• IMG_6011.jpeg
    IMG_6011.jpeg
    1 MB · Views: 16
Αν δεν έχεις Xbox να παίξεις παιχνίδι τοπικά, πρέπει να ξεκινήσεις να παίζεις το παιχνίδι με vpn από Γερμανία πχ και μετά μπορείς να κλείσεις το vpn. Το xcloud δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στην Ελλάδα.

gamepass-logo.png

https://www.xbox.com/el-GR/xbox-game-pass

Το Xbox Game Pass προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας, ενώ νέοι τίτλοι
προστίθενται συνεχώς. Είτε παίζετε παιχνίδια κονσόλας είτε παιχνίδια υπολογιστή είτε και τα δύο, υπάρχει ένα
πρόγραμμα για εσάς. Αποκτήστε το Xbox Game Pass σε χαμηλή μηνιαία τιμή και ανακαλύψτε το επόμενο
αγαπημένο σας παιχνίδι.

Το Xbox Game Pass Ultimate περιλαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα του Xbox Live Gold, καθώς και περισσότερα από 100
παιχνίδια υψηλής ποιότητας για κονσόλα και υπολογιστή. Νέα παιχνίδια προστίθενται συνεχώς ώστε να υπάρχει πάντα
κάτι καινούριο να παίξετε. Απολαύστε αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις για μέλη. Παίξτε μαζί με τους φίλους
σας στο πιο προηγμένο δίκτυο παιχνιδιών για πολλούς παίκτες και ανακαλύψτε το επόμενο αγαπημένο σας παιχνίδι.

Το Xbox Game Pass for PC περιλαμβάνει πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών υπολογιστή υψηλής ποιότητας
για Windows 10. Καθώς προστίθενται συνεχώς παιχνίδια, θα υπάρχει πάντα ένα νέο παιχνίδι να ανακαλύψετε.
Ο καλύτερος τρόπος για να ζήσετε το Xbox Game Pass στα Windows 10 είναι με την εφαρμογή Xbox.

Το Game Pass Ultimate περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια από το Xbox Game Pass για κονσόλα Xbox και Windows 10;
Ναι. Το Game Pass Ultimate περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια από το Xbox Game Pass για κονσόλα Xbox και Windows 10.

Όταν ένα παιχνίδι καταργείται από τη βιβλιοθήκη Xbox Game Pass, πρέπει να αγοράσετε ένα ψηφιακό αντίγραφο από
την εφαρμογή Xbox ή το Microsoft Store, να εισαγάγετε έναν δίσκο ή να αποκτήσετε μια άλλη μορφή δικαιώματος για
να συνεχίσετε να παίζετε το παιχνίδι. Να θυμάστε ότι το Xbox ειδοποιεί τα μέλη πριν από την κατάργηση ενός παιχνιδιού
από τη βιβλιοθήκη Xbox Game Pass. Επιπλέον, ως μέλος, μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε παιχνίδι που περιλαμβάνεται
στη βιβλιοθήκη με έκπτωση έως 20% (ή στην καλύτερη διαθέσιμη μειωμένη τιμή), για να συνεχίσετε να παίζετε ένα παιχνίδι
αφού αυτό καταργηθεί από τη βιβλιοθήκη. Οι εκπτώσεις του Xbox Game Pass δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες
προσφορές και δεν είναι εξαγοράσιμες έναντι μετρητών. Από τις προσφορές έκπτωσης εξαιρούνται τα παιχνίδια τις 30
πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας τους και οι προσφορές έκπτωσης δεν είναι διαθέσιμες για επιλεγμένα παιχνίδια.
Οι εκπτώσεις βασίζονται στις τιμές του Microsoft Store.

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει καλύτερα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας.
γνωστός πριν 4 χρόνια μου έδωσε ένα χbox, με το αζημίωτο, και τώρα με πήρε και μου είπε ότι όλα αυτά τα χρόνια χρεωνόταν με ένα ποσό(12-15 ευρώ) τον μήνα η κάρτα του και νόμιζε ότι ήταν ο γιός του .
τώρα λοιπόν ανακάλυψε ότι ήταν η μηνιαία συνδρομή του xbox και μου ζητάει να του καταβάλλω ένα αρκετά σεβαστό ποσό.
εγώ του είπα ότι δεν γνώριζα ότι υπήρχε συνδρομή ενεργοποιημένη που ήταν συνδεδεμένη με την κάρτα του και ότι κακώς το άφησε να εξελιχθεί τόσο καιρό.
τι κάνουμε τώρα?

Κουλό λίγο αυτό που αναφέρεις, καταρχάς αυτός δεν έκατσε 4 χρόνια να δει τι πληρώνει και για ποιον? Επίσης εσυ εκμεταλλεύτηκες καθόλου την συνδρομή που πλήρωνε? Αν ναι, κανονικά θα πρέπει να του δώσεις ένα ποσό? Αν όχι δεν του δίνεις τίποτα, ας πρόσεχε που φεύγουν τα χρήματά του.

• Like
Reactions: tiniakos
Κουλό λίγο αυτό που αναφέρεις, καταρχάς αυτός δεν έκατσε 4 χρόνια να δει τι πληρώνει και για ποιον? Επίσης εσυ εκμεταλλεύτηκες καθόλου την συνδρομή που πλήρωνε? Αν ναι, κανονικά θα πρέπει να του δώσεις ένα ποσό? Αν όχι δεν του δίνεις τίποτα, ας πρόσεχε που φεύγουν τα χρήματά του.
κάποια στιγμή είχα αγοράσει με χρέωση δικής μου κάρτας μια συνδρομή για 12 συν 3 μήνες δώρο, αλλά έκτοτε τίποτα.

κάποια στιγμή είχα αγοράσει με χρέωση δικής μου κάρτας μια συνδρομή για 12 συν 3 μήνες δώρο, αλλά έκτοτε τίποτα.
Για να έχεις εκμεταλλευτει την δική του συνδρομη σημαίνει ότι έπαιζες και με το δικό του account .

Αν δεν το έκανες , είναι δικό του πρόβλημα αν ξέχασε να απενεργοποιησει την αυτόματη ανανέωση.

Αν το έκανες. Είναι θέμα πόσο καλές σχέσεις έχεις και θες να έχεις μαζί του. Και το ηθικό είναι να δώσεις χρήματα.

Αλλά πάλι. Είναι δικό του πρόβλημα αν ξέχασε να ακυρώσει την συνδρομή...

Πες του ακριβώς αυτό. Ότι δεν έκανες χρήση της συνδρομής του κι ότι αγόρασες δική σου. Δεν είναι δικό σου σφάλμα. Σου πούλησε μηχάνημα χωρίς να βγάλει τον λογαριασμό του??

Same Sh1t... Different Day

Πες του ακριβώς αυτό. Ότι δεν έκανες χρήση της συνδρομής του κι ότι αγόρασες δική σου. Δεν είναι δικό σου σφάλμα. Σου πούλησε μηχάνημα χωρίς να βγάλει τον λογαριασμό του??

Same Sh1t... Different Day
αυτό ακριβώς.

Για να έχεις εκμεταλλευτει την δική του συνδρομη σημαίνει ότι έπαιζες και με το δικό του account .

Αν δεν το έκανες , είναι δικό του πρόβλημα αν ξέχασε να απενεργοποιησει την αυτόματη ανανέωση.

Αν το έκανες. Είναι θέμα πόσο καλές σχέσεις έχεις και θες να έχεις μαζί του. Και το ηθικό είναι να δώσεις χρήματα.

Αλλά πάλι. Είναι δικό του πρόβλημα αν ξέχασε να ακυρώσει την συνδρομή...
εγώ όταν πήρα την παιχνιδομηχανή από το πρώην αφεντικό μου, έβαλα τα δικά μου στοιχεία(π.χ. λογαριασμό email).
εκείνος ενώ συνέχιζε να του έρχεται μηνιαία χρέωση, νόμιζε ότι είχε ενεργοποιήσει κάτι ο γιός του στην microsoft και πρόσφατα που ανακάλυψε ότι οι χρεώσεις αυτές είναι από το xbox, σου λέει ποιός έχει πάρει το xbox, αυτός πρέπει να πληρώσει την λυπητερή.
σε ερώτησή μου γιατί δηλώθηκε κάρτα(εγώ δεν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο στο playstation και ούτε μπορούσα να δηλώσω την κάρτα του) μου αιτιολογήθηκε ότι αυτό γίνεται στην αρχή για να μπορείς να παίζεις τα επί πληρωμή παιχνίδια(δικαιολογίες κατ' εμέ).
υπ' όψιν εκείνος απενεργοποίησε σε συνεννόηση με την microsoft την μηνιαία χρέωση πρόσφατα(20/4/25).
το ποσό που μου ζητάει είναι γύρω στα 7 κατοστάρικα για την περίοδο 4 ετών περίπου?

Ευρώ μη δώσεις.
Ο καθένας ας αναγνωρίσει τα λάθη του.
Μπες από περιέργεια να δεις μήπως έπαιζε σε άλλη συσκευή και πάει να στη φέρει.

Ευρώ μη δώσεις.
Ο καθένας ας αναγνωρίσει τα λάθη του.
Μπες από περιέργεια να δεις μήπως έπαιζε σε άλλη συσκευή και πάει να στη φέρει.
δεν νομίζω, αλλά πως μπορώ να το ελέγξω αυτό