XBOX Games News

Το έγραψα ίσως να μην είναι του γούστου και να θέλω αθλητικά παιχνίδια ή δράση.
Πάντως ήταν μια στενάχωρη ιστορία που έψαχνες αντικείμενα και πατούσες κάποια επιλογή που και που η οποία δεν πρέπει να επηρέαζε πολύ τη συνέχιση της ιστορίας.

Re: Απάντηση: XBOX Games News

Πω πω πω , σαν μπουρεκάκια θα μας σιγοψήσουν μέχρι τον Νοέμβριο.....

Σαν να παίζεις την σειρά το Vikings.

Μόνο εμένα μου φαίνονται τέρμα βαρετά μέχρι αηδίας όπως έχουν καταντήσει τα Assasin Creeds?? Προσπάθησα να παίξω και το Origin και το Odyssey Και τα παράτησα και τα 2, κόντευα να κοιμηθώ, walking simulations και μονότονες και βαρετές αποστολές....επίσης το στοιχείο rpg που έχουν δεν μου κολλάει καθόλου....αχ θα τρίζουν τα κόκαλα του Enzio....προσωπική άποψη φυσικά....

Υ.Γ. Αν θέλουν να το κάνουν rpg ας δουν το Witcher 3 για να πάρουν ιδέες....αν είναι όπως το Odyssey το Valhalla, sorry, άκυρο από εμένα.

Μόνο εμένα μου φαίνονται τέρμα βαρετά μέχρι αηδίας όπως έχουν καταντήσει τα Assasin Creeds?? Προσπάθησα να παίξω και το Origin και το Odyssey Και τα παράτησα και τα 2, κόντευα να κοιμηθώ, walking simulations και μονότονες και βαρετές αποστολές....επίσης το στοιχείο rpg που έχουν δεν μου κολλάει καθόλου....αχ θα τρίζουν τα κόκαλα του Enzio....προσωπική άποψη φυσικά....

Υ.Γ. Αν θέλουν να το κάνουν rpg ας δουν το Witcher 3 για να πάρουν ιδέες....αν είναι όπως το Odyssey το Valhalla, sorry, άκυρο από εμένα.

Εννοείται ότι συμφωνώ. Το παλιό καλό Assassin's Creed έχει τελειώσει εδώ και χρόνια σαν φιλοσοφία.

Ετσι όπως το πάνε θα πλασάρουν και την Lara Croft για Assassin's Creed.

Απλά μου αρέσει το game style. Γραφικά, χειρισμός κλπ Αντε να κάνω την βασική αποστολή. Τα επαναλαμβανόμενα κλισέ αποστολές (πηγαινε να σκοτώσεις τον αρχηγό της συμμορίας, παρέδωσε αυτό το γράμμα, βρες τον χαμένο γιό μου) έχουν όντως καταντήσει βαρετά.

Αυτό είναι με την καινούργια κονσόλα; Μπα ε;

Last edited by a moderator:
Το έχω αγοράσει το odyssey εδώ και 2 χρόνια και ούτε έχω προλάβει να το εγκαταστήσω. Το έχει τερματίσει ο ανιψιός και όλα τα dlc.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XBOX Games News

Εννοείται ότι συμφωνώ. Το παλιό καλό Assassin's Creed έχει τελειώσει εδώ και χρόνια σαν φιλοσοφία.

Ετσι όπως το πάνε θα πλασάρουν και την Lara Croft για Assassin's Creed.

Απλά μου αρέσει το game style. Γραφικά, χειρισμός κλπ Αντε να κάνω την βασική αποστολή. Τα επαναλαμβανόμενα κλισέ αποστολές (πηγαινε να σκοτώσεις τον αρχηγό της συμμορίας, παρέδωσε αυτό το γράμμα, βρες τον χαμένο γιό μου) έχουν όντως καταντήσει βαρετά.

Εχουν φυσικά καλά γραφικά και world building, άλλα μέχρι εκει, αν χαζέψεις και περιηγηθείς μερικές ωρίτσες φτάνει και περισσεύει. Δεν επαρκούν πλέον μόνο τα καλά γραφικά, χρειάζεσαι story, καλό story Και μοναδικές αποστολές που να διαφέρουν η μια από την άλλη και να σε κάνουν να θέλεις να συνεχίσεις....δες π.χ. όπως είπα το Witcher ή το RDR 2....περπάτημα μπόλικο μεν, άλλα μέχρι και τα side quest έχουν πραγματικά ενδιαφέρον και είναι μοναδικά....στα Assasin Creed δεν υπάρχει αυτό.....

Υ.Γ. Ισως φταίει ότι κουράστηκα πια με τόσα assasin creed, έχουμε παίξει έναν σκασμό και πέρα από τα γραφικά νιώθω ότι σαν παιχνίδια αντί να πάμε μπροστά πάμε προς τα πίσω, μπάχαλο και χωρίς καμία ουσία, κανένας χαρακτήρας πλέον σαν παιχνίδι, έχει χάσει την ταυτότητά του και κούρασε ακόμα και τους Fans της σειράς...θέλει ριζική βελτίωση όχι τόσο στα γραφικά άλλα στο story, στα missions κλπ, να βρεί πάλι την χαμένη του ταυτότητα και να ξαναγίνει το παιχνίδι που αγαπήσαμε όλοι μας με τον Enzio άλλα ακόμα και το πρώτο με τον Altair.

Y.Γ. Επίσης αυτό το κουλό ότι εσύ ανεβαίνεις επίπεδο και ξαφνικά όλοι ανεβαίνουν επίσης επίπεδο οπότε το όλο θέμα δεν έχει νόημα μόνο εμένα μου φαίνεται ότι νάναι και προχειροδουλειά??? Αυτή η Ubisoft τόσο στα Assasin όσο και στα Far Cry το έχει ελαφρά ξεφτιλίσει, copy paste Και άγιος ο θεός.