XBOX Games News

Είπαν τίποτα για gamepass ή να ετοιμαζόμαστε για το 70αρι;

Υ.Γ. δεν παίζει να περιμένουμε μήνες, είναι που είναι μετρημένα στα δάχτυλα τα καλά παιχνίδια...

Re: Απάντηση: XBOX Games News

Είπαν τίποτα για gamepass ή να ετοιμαζόμαστε για το 70αρι;

Υ.Γ. δεν παίζει να περιμένουμε μήνες, είναι που είναι μετρημένα στα δάχτυλα τα καλά παιχνίδια...
Χλωμό έως αδύνατο..Κανένα από τα τελευταία assassin's δεν έχει μπει στο game pass..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατάλαβα , σαν το σαβουρονέτφλιξ είναι τελικά το gamepass.
Διαφωνώ κάθετα..

Βέβαια σε προηγούμενο σου post ανέφερες τα πρωτου προσώπου ως "βλέπω 2 χέρια και δεν μου αρέσουν"..

Οπότε τα γούστα σου δεν είναι ο μέσος όρος των gamers..

Νομίζω είναι υπερβολικός ο χαρακτηρισμός σου..

Έχουν περάσει τεράστια παιχνίδια από το game pass..

https://www.xbox.com/el-GR/xbox-game-pass/games

Και από 10 του μήνα θα έχουμε δωρεάν και τα games του EA ACCESS..

Ναι δεν λέω ότι είμαι ο hardcore gamers που όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω.
Κοιτάζω άλλη μια φορά το gamepass. Ζήτημα να μου αρέσουν 5 τίτλοι.κανα forza ,
κάνα ζόμπι. Gears of war ούτε μηδέν τσάμπα. Ένα έπαιξα παλιά και κοιμήθηκα από τα ίδια και τα ίδια.

Τσάμπα θα πανε τα live 2 χρόνια που πήρα με σκοπό να τα κάνω gamepass.

Ναι δεν λέω ότι είμαι ο hardcore gamers που όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω.
Κοιτάζω άλλη μια φορά το gamepass. Ζήτημα να μου αρέσουν 5 τίτλοι.κανα forza ,
κάνα ζόμπι. Gears of war ούτε μηδέν τσάμπα. Ένα έπαιξα παλιά και κοιμήθηκα από τα ίδια και τα ίδια.

Τσάμπα θα πανε τα live 2 χρόνια που πήρα με σκοπό να τα κάνω gamepass.
Αν έκανες μετατροπή gold σε ultimate τσαμπα σου ήρθε..

Έτσι και αλλιώς χρειάζεται η gold για να παίζεις online..

Όχι δεν έχω ενεργοποιήσει την gold. O λόγος είναι ότι δεν με έχει πείσει το gamepass.

Αν είναι τελικα να πληρώνω τα παιχνίδια που μ' αρέσουν τι να την κάνω; online δεν παίζω ποτέ.

Δεν μπαίνω στο τρυπάκι να παίζω με το ζόρι απλά για να λέω ότι παίζω τσάμπα.

Όχι δεν έχω ενεργοποιήσει την gold. O λόγος είναι ότι δεν με έχει πείσει το gamepass.

Αν είναι τελικα να πληρώνω τα παιχνίδια που μ' αρέσουν τι να την κάνω; online δεν παίζω ποτέ.

Δεν μπαίνω στο τρυπάκι να παίζω με το ζόρι απλά για να λέω ότι παίζω τσάμπα.
Τα 2 χρόνια που αγόρασες τι είναι;

Κοίτα ούτε εγώ είμαι fan του gamepass, πολύ σαβούρα και παλιατζούρα, και όσα καλά παιχνίδια έχει βάλει τα έχω παίξει ήδη όταν βγήκαν και δεν περιμένω αν και πότε θα μπουν στο Gamepass, ΑΛΛΑ πάντα μπορεί να βρεις κανέναν ψαγμένο παιχνιδάκι εκει μέσα να παίξεις ή μπορεί να δοκιμάσεις κανένα παιχνίδι που δεν θα το αγόραζες ποτέ αλλά εν τέλει να σε πείσει και να σου αρέσει και τέλος με το γνωστό κολπάκι έχεις Gamepass σχεδόν τσάμπα, βγαίνει το Ultimate αν βάλεις και VPN νομίζω περίπου 3 ευρώ το μήνα, οπότε WHY NOT!!! Ας είμαστε και ανοιχτόμυαλοί στα παιχνίδια το λέω συνεχώς, δοκιμάστε και άλλες κατηγορίες, κακό δεν θα σας κάνει, μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.

Κοίτα ούτε εγώ είμαι fan του gamepass, πολύ σαβούρα και παλιατζούρα, και όσα καλά παιχνίδια έχει βάλει τα έχω παίξει ήδη όταν βγήκαν και δεν περιμένω αν και πότε θα μπουν στο Gamepass, ΑΛΛΑ πάντα μπορεί να βρεις κανέναν ψαγμένο παιχνιδάκι εκει μέσα να παίξεις ή μπορεί να δοκιμάσεις κανένα παιχνίδι που δεν θα το αγόραζες ποτέ αλλά εν τέλει να σε πείσει και να σου αρέσει και τέλος με το γνωστό κολπάκι έχεις Gamepass σχεδόν τσάμπα, βγαίνει το Ultimate αν βάλεις και VPN νομίζω περίπου 3 ευρώ το μήνα, οπότε WHY NOT!!! Ας είμαστε και ανοιχτόμυαλοί στα παιχνίδια το λέω συνεχώς, δοκιμάστε και άλλες κατηγορίες, κακό δεν θα σας κάνει, μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.
Σαβούρα είναι τα :

Metro Exodus
Red Dead 2
Tomb Raider
Forza
Gears
Halo
NBA2K
PES
WOLFENSTEINE
ELDER SCROLLS
DOOM
HELLBLADE
STARWARS
Rainbow Six Siege
Dishonored
State of Decay
Batman
ARK
Destiny
Minecraft
Mortal Combat
Sea of Thieves
Fallout
Resident Evil
Football Manager
Shadow of War
Ori
Yakuza
Final Fantasy
Monster Hunter
Quantum Break
Ryse
Tekken
The Surge
The Witcher
F1
Dirt

Και αρκετά άλλα..

Όπως και τα games της EA ACCESS;

Όλα σχεδόν δωρεάν..

Και έρχονται νέες κυκλοφορίες DAY 1..

Σαβούρα είναι τα :

Metro Exodus
Red Dead 2
Tomb Raider
Forza
Gears
Halo
NBA2K
PES
WOLFENSTEINE
ELDER SCROLLS
DOOM
HELLBLADE
STARWARS
Rainbow Six Siege
Dishonored
State of Decay
Batman
ARK
Destiny
Minecraft
Mortal Combat
Sea of Thieves
Fallout
Resident Evil
Football Manager
Shadow of War
Ori
Yakuza
Final Fantasy
Monster Hunter
Quantum Break
Ryse
Tekken
The Surge
The Witcher
F1
Dirt

Και αρκετά άλλα..

Όπως και τα games της EA ACCESS;

Όλα σχεδόν δωρεάν..

Και έρχονται νέες κυκλοφορίες DAY 1..

Ελα τώρα ας σοβαρευτούμε, η υπηρεσία έχει μέσα 300+ παιχνίδια που αξίζουν πόσα 30? άντε 40??? δηλαδή το 10%-15%...επίσης πολλά από αυτά τα 30-40 τα έχουμε παίξει ήδη οι περισσότεροι όταν βγήκαν, καθώς είναι και παλιά κάποια από αυτά, επιπλέον το RDR2, το Tomb Raider Και το Metro δεν υπάρχουν τώρα μέσα, ίσως και κάποιο άλλο από αυτά που έβαλες. Προφανώς το είπα και πριν με 3-4 ευρώ το μήνα που βγαίνει φυσικά και αξίζει να το έχεις, άλλα μέχρι εκει. 12-13 ευρώ που βγαίνει κανονικά το μήνα το Ultimate ούτε για πλάκα, για μένα τουλάχιστον.

Y.Γ. To Ryse και το The Ark είναι τo λιγότερο χαζομάρες, καλά παιχνίδια δεν είναι σε καμία περίπτωση, άλλα anyway.

Y.Γ. Τώρα τι να πω αν κάποιος έχει ''κατεβεί από τα βουνά'' και έχει να πιάσει Videogame στα χέρια του 3-4 χρόνια τουλάχιστον, τότε δεν το συζητάμε είναι Must το Gamepass!, για όλους τους υπόλοιπους αξίζει μόνο αν το πάρει κάποιος φτηνά με τους γνωστούς τρόπους!!

Ελα τώρα ας σοβαρευτούμε, η υπηρεσία έχει μέσα 300+ παιχνίδια που αξίζουν πόσα 30? άντε 40??? δηλαδή το 10%-15%...επίσης πολλά από αυτά τα 30-40 τα έχουμε παίξει ήδη οι περισσότεροι όταν βγήκαν, καθώς είναι και παλιά κάποια από αυτά, επιπλέον το RDR2, το Tomb Raider Και το Metro δεν υπάρχουν τώρα μέσα, ίσως και κάποιο άλλο από αυτά που έβαλες. Προφανώς το είπα και πριν με 3-4 ευρώ το μήνα που βγαίνει φυσικά και αξίζει να το έχεις, άλλα μέχρι εκει. 12-13 ευρώ που βγαίνει κανονικά το μήνα το Ultimate ούτε για πλάκα, για μένα τουλάχιστον.

Y.Γ. To Ryse και το The Ark είναι τo λιγότερο χαζομάρες, καλά παιχνίδια δεν είναι σε καμία περίπτωση, άλλα anyway.

Y.Γ. Τώρα τι να πω αν κάποιος έχει ''κατεβεί από τα βουνά'' και έχει να πιάσει Videogame στα χέρια του 3-4 χρόνια τουλάχιστον, τότε δεν το συζητάμε είναι Must το Gamepass!, για όλους τους υπόλοιπους αξίζει μόνο αν το πάρει κάποιος φτηνά με τους γνωστούς τρόπους!!
Νομίζω υπερβάλλεις σε βαθμό προσβολής για τους υπόλοιπους στους χαρακτηρισμός σου..

Εσυ μπορέις να δίνεις 80αρια day one..

Εδώ μας έπλεξες το εγκώμιο του Astro's playroom και του Ratchet & Clank , το game pass είναι σαβούρα, οκ..

Υπάρχει αρκετός κόσμος που προτιμά να περιμένει λιγάκι..

Τα πρωτα games που ανέφερες έμειναν μέσα πάνω από 6 μήνες..

Νομίζω υπερβάλλεις σε βαθμό προσβολής για τους υπόλοιπους στους χαρακτηρισμός σου..

Εσυ μπορέις να δίνεις 80αρια day one..

Υπάρχει αρκετός κόσμος που προτιμά να περιμένει λιγάκι..

Τα πρωτα games που ανέφερες έμειναν μέσα πάνω από 6 μήνες..

Φίλε μου αφού δεν αρέσουν στον Karamela είναι σαβούρα. Επίσης όταν τα αγοράζει 80 ευρώ δεν είναι αλλά γίνονται όταν μπουν στο pass

Φίλε μου αφού δεν αρέσουν στον Karamela είναι σαβούρα. Επίσης όταν τα αγοράζει 80 ευρώ δεν είναι αλλά γίνονται όταν μπουν στο pass
Ακριβώς..

Το Astro's playroom και τα μάτια σας..

Κατεβήκαμε από τα βουνά τελικά;

Η διαχείριση ελπίζω να μην κάνει διακρίσεις αυτή τη φορά με τους χαρακτηρισμούς..

Πολλά μποφόρ πάλι στα πελάγη του gaming και πολύ κράτησε η νηνεμία.
Μετά θα απορείτε γιατί κλείδωσε πάλι το νήμα.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε αυτή τη ζωή ούτε να απολογείται χρειάζεται αλλά ούτε και να κρίνει τις επιλογές των άλλων.
Ωριμάστε.