Πρώτον δεν πρόσβαλα κανέναν, δεύτερον δεν είπα ότι έχει κακά παιχνίδια, ΑΛΛΑ ότι έχει πολύ σαβούρα μέσα (που την έχει), πως να το κάνουμε τώρα, να κάνουμε το άσπρο μαύρο γατί έτσι θέλει ο Κ. Lobo?? Δεύτερον τα πρώτα games που ανέφερα δεν είναι μέσα πλέον οπότε δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρουμε πλέον, αν ξαναμπουν το ξανασυζητάμε. Τρίτων τα 2 παιχνίδια που ανέφερα σαν κακά είναι κακά και το αναφέρουν και τα Reviews. Τέταρτον το σχέση έχει το Ratchet με αυτά που γράφουμε??? Ετσι να την πούμε στον άλλο!!.... Πέμπτο λίγοι περιμένουν, ένα νέο παιχνίδι με ελάχιστες εξαιρέσεις κάνει τις περισσότερες πωλήσεις τους πρώτους 1-2-3 μήνες μετά πέφτει πάρα πολύ. Στην τελική τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους, 50 εκ. Xbox, πόσα εκ. PCαδες Και έχουμε πόσα?? 15 εκ συνδρομητές?? αστείο νούμερο και οι περισσότεροι από αυτούς υπάρχουν γιατί πήραν την συνδρομή με το γνωστό κολπάκι 3-4 ευρώ, πίστεψε με αν ήταν 13 ευρώ το μήνα ακατέβατα ούτε 5εκ. δεν θα ήταν οι συνδρομητές. Τέλος δεν είπα σε καμία περίπτωση ότι δεν αξίζει το Gamepass, άλλα ότι είναι για κυρίως για Lite Users και κυρίως επειδή το βρίσκεις σε χαμηλή τιμή.
Υ.Γ. Επίσης ποτέ δεν είπα ότι ένα παιχνίδι π.χ. το Batman είναι κακό επειδή μπήκε στο Gamepass, να ξέρουμε και τι γράφουμε. Παλιό ναι, κακό όχι.
Τόσο απλά, στην τελική επέτρεψέ μου να έχω διαφορετική γνώμη, τόσο κακό είναι??? Είπα την γνώμη μου για το Gamepass και εσύ προσβλήθηκες, να θυμίσω ότι πολύ πρόσφατα αναφέρθηκες στους χρήστες ps4 σαν πρόβατα επειδή αγοράζουν ps4!!! Οπότε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, πάρε την κονσόλα που θέλεις άλλα άσε τους άλλους να έχουν και την δική τους γνώμη.