XBOX Games News

Re: Απάντηση: XBOX Games News

Πολλά μποφόρ πάλι στα πελάγη του gaming και πολύ κράτησε η νηνεμία.
Μετά θα απορείτε γιατί κλείδωσε πάλι το νήμα.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε αυτή τη ζωή ούτε να απολογείται χρειάζεται αλλά ούτε και να κρίνει τις επιλογές των άλλων.
Ωριμάστε.
Συμφωνώ απόλυτα..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω υπερβάλλεις σε βαθμό προσβολής για τους υπόλοιπους στους χαρακτηρισμός σου..

Εσυ μπορέις να δίνεις 80αρια day one..

Εδώ μας έπλεξες το εγκώμιο του Astro's playroom και του Ratchet & Clank , το game pass είναι σαβούρα, οκ..

Υπάρχει αρκετός κόσμος που προτιμά να περιμένει λιγάκι..

Τα πρωτα games που ανέφερες έμειναν μέσα πάνω από 6 μήνες..

Πρώτον δεν πρόσβαλα κανέναν, δεύτερον δεν είπα ότι έχει κακά παιχνίδια, ΑΛΛΑ ότι έχει πολύ σαβούρα μέσα (που την έχει), πως να το κάνουμε τώρα, να κάνουμε το άσπρο μαύρο γατί έτσι θέλει ο Κ. Lobo?? Δεύτερον τα πρώτα games που ανέφερα δεν είναι μέσα πλέον οπότε δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρουμε πλέον, αν ξαναμπουν το ξανασυζητάμε. Τρίτων τα 2 παιχνίδια που ανέφερα σαν κακά είναι κακά και το αναφέρουν και τα Reviews. Τέταρτον το σχέση έχει το Ratchet με αυτά που γράφουμε??? Ετσι να την πούμε στον άλλο!!.... Πέμπτο λίγοι περιμένουν, ένα νέο παιχνίδι με ελάχιστες εξαιρέσεις κάνει τις περισσότερες πωλήσεις τους πρώτους 1-2-3 μήνες μετά πέφτει πάρα πολύ. Στην τελική τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους, 50 εκ. Xbox, πόσα εκ. PCαδες Και έχουμε πόσα?? 15 εκ συνδρομητές?? αστείο νούμερο και οι περισσότεροι από αυτούς υπάρχουν γιατί πήραν την συνδρομή με το γνωστό κολπάκι 3-4 ευρώ, πίστεψε με αν ήταν 13 ευρώ το μήνα ακατέβατα ούτε 5εκ. δεν θα ήταν οι συνδρομητές. Τέλος δεν είπα σε καμία περίπτωση ότι δεν αξίζει το Gamepass, άλλα ότι είναι για κυρίως για Lite Users και κυρίως επειδή το βρίσκεις σε χαμηλή τιμή.

Υ.Γ. Επίσης ποτέ δεν είπα ότι ένα παιχνίδι π.χ. το Batman είναι κακό επειδή μπήκε στο Gamepass, να ξέρουμε και τι γράφουμε. Παλιό ναι, κακό όχι.

Τόσο απλά, στην τελική επέτρεψέ μου να έχω διαφορετική γνώμη, τόσο κακό είναι??? Είπα την γνώμη μου για το Gamepass και εσύ προσβλήθηκες, να θυμίσω ότι πολύ πρόσφατα αναφέρθηκες στους χρήστες ps4 σαν πρόβατα επειδή αγοράζουν ps4!!! Οπότε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, πάρε την κονσόλα που θέλεις άλλα άσε τους άλλους να έχουν και την δική τους γνώμη.

Πρώτον δεν πρόσβαλα κανέναν, δεύτερον δεν είπα ότι έχει κακά παιχνίδια, ΑΛΛΑ ότι έχει πολύ σαβούρα μέσα (που την έχει), πως να το κάνουμε τώρα, να κάνουμε το άσπρο μαύρο γατί έτσι θέλει ο Κ. Lobo?? Δεύτερον τα πρώτα games που ανέφερα δεν είναι μέσα πλέον οπότε δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρουμε πλέον, αν ξαναμπουν το ξανασυζητάμε. Τρίτων τα 2 παιχνίδια που ανέφερα σαν κακά είναι κακά και το αναφέρουν και τα Reviews. Τέταρτον το σχέση έχει το Ratchet με αυτά που γράφουμε??? Ετσι να την πούμε στον άλλο!!.... Πέμπτο λίγοι περιμένουν, ένα νέο παιχνίδι με ελάχιστες εξαιρέσεις κάνει τις περισσότερες πωλήσεις τους πρώτους 1-2-3 μήνες μετά πέφτει πάρα πολύ. Στην τελική τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους, 50 εκ. Xbox, πόσα εκ. PCαδες Και έχουμε πόσα?? 15 εκ συνδρομητές?? αστείο νούμερο και οι περισσότεροι από αυτούς υπάρχουν γιατί πήραν την συνδρομή με το γνωστό κολπάκι 3-4 ευρώ, πίστεψε με αν ήταν 13 ευρώ το μήνα ακατέβατα ούτε 5εκ. δεν θα ήταν οι συνδρομητές. Τέλος δεν είπα σε καμία περίπτωση ότι δεν αξίζει το Gamepass, άλλα ότι είναι για κυρίως για Lite Users και κυρίως επειδή το βρίσκεις σε χαμηλή τιμή.

Υ.Γ. Επίσης ποτέ δεν είπα ότι ένα παιχνίδι π.χ. το Batman είναι κακό επειδή μπήκε στο Gamepass, να ξέρουμε και τι γράφουμε. Παλιό ναι, κακό όχι.

Τόσο απλά, στην τελική επέτρεψέ μου να έχω διαφορετική γνώμη, τόσο κακό είναι??? Είπα την γνώμη μου για το Gamepass και εσύ προσβλήθηκες, να θυμίσω ότι πολύ πρόσφατα αναφέρθηκες στους χρήστες ps4 σαν πρόβατα επειδή αγοράζουν ps4!!! Οπότε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, πάρε την κονσόλα που θέλεις άλλα άσε τους άλλους να έχουν και την δική τους γνώμη.
Εγώ δεν κατηγορώ νυχθημερόν το ps5..

Θεωρείς bots τους υπόλοιπους σε σχέση με σένα που έχεις το αλάθητο του Πάπα..

Οτι κατεβήκαμε από τα βουνά, το game pass είναι σαβούρα, ενώ εσύ αποτελείς το λίκνο του πολιτισμού είναι αστείο το δίχως άλλο..

Επιπλέον δεν σου επιτρέπω προσωπικές επιθέσεις και όμοιου τύπου προσβολές..

Τα θαυμαστικά σημαίνουν ότι φωνάζεις , επειδή δεν έχεις επιχειρήματα..

Αγόρασε ότι θέλεις και μην υποβαθμίζεις οτιδήποτε άλλο πέρα από την επιλογή σου..

Ηρεμία παρακαλώ αγαπητοι...

Ηρεμία, άλλα μόλις πεις την γνώμη σου και δεν συμφωνεί ο άλλος αρχίζουμε τις ειρωνείες και τις φατσούλες με γέλια....

Ηρεμία, άλλα μόλις πεις την γνώμη σου και δεν συμφωνεί ο άλλος αρχίζουμε τις ειρωνείες και τις φατσούλες με γέλια....
«Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω»

Εγω προσωπικα, ευχομαι οσοι υποστηρίζουν με τόση θέρμη τις επιλογές τους ενω παράλληλα ασκουν δριμεία κριτική στο εκάστοτε αντίπαλο δέος να εχουν και καποιο προσωπικο όφελος.
Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγησω εν ετει 2020, σε ενα A/V forum στο οποιο κατα κύριο λόγο δεν συμμετέχουν νεαροι εφηβοι.

Δεν ξερω αν μπορώ να το θέσω πιο κομψά.

ΥΓ. Οι αντιπαραθέσεις τελειώνουν εδω.

8/10 από το GameSpot για τo νέο assasin στο Series X.
https://www.gamespot.com/reviews/assassins-creed-valhalla-review/1900-6417607/

Πάλι καλά περίμενα χειρότερα να πω την αλήθεια, βέβαια διάβασα ότι μοιάζει πολύ στο Origins, Odyssey που δεν μου άρεσαν καθόλου και με κούρασαν με το πολύ πήγαινε έλα, άλλα γούστα είναι αυτά. Προσωπικά δεν θα το παίξω, ίσως του χρόνο σε καμία προσφορά ίσως το δοκιμάσω.

Υ.Γ. Ενα σxόλιο που διάβaσα από reviewer '' It is a little too similar in aspects to the last two games, making this feel like the point where Ubisoft may want to consider re-evaluating the series once again''...την ίδια άποψη είχα και για το Odyssey σαν Reskin του Origins μου είχε φανεί.

Re: Xbox Series X/S

Φήμες αναφέρουν ότι η MS αγοράζει όλο τον gaming κατάλογο της Konami..

https://techplusgame.com/microsoft-buys-all-konami-ips-silent-hill/

66d258c5758052cd6daeafd377337e2a.jpg

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Φήμες αναφέρουν ότι η MS αγοράζει όλο τον gaming κατάλογο της Konami..

https://techplusgame.com/microsoft-buys-all-konami-ips-silent-hill/

66d258c5758052cd6daeafd377337e2a.jpg

Αυτο κυκλοφορει απο τον Μαρτιο σαν φημη. Εγω πιστευω οτι η MS βγηκε στη γυρα για πιο χοντρο ψαρι αυτες τις μερες...

Αγοράζει, αγοράζει αλλά παιχνίδια δε βγάζει.
Launch αύριο και δεν έχει κάτι δικό της δυνατό να ταράξει τα νερά.
Το Flight Simulator πότε θα έρθει στο xbox;

Αυτο μαλιστα.
Αν υπήρχε day one, θα ηταν τρελο τυράκι!

Το FS (όπως πάντα) σέρνεται ακόμα και σε κορυφαία PC (RTX 308/90) όποτε μάλλον τα 4Κ στο S X θα ήταν ανέκδοτο.

Ίσως γι αυτό δεν το έβγαλε.

Όντως όμως, κάποιο game για το οποίο θα άξιζε να πάρει κανεις το S X, υπάρχει τώρα; Υποψιάζομαι (κλασικά) όχι...

Ετσι είναι Παναγιώτη, το έχω γράψει πόσες φορές, αγορές βλέπω συνεχώς, άλλα κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να βγάλει νέα κονσόλα χωρίς ούτε ένα παιχνίδι δυνατό δικό της. Και το Medium που αναμέναμε πήγε για του Χρόνου, το Halo αγνοείτε η τύχη του και δεν ξέρω αν θα έχουμε κάτι άλλο αξιόλογο το επόμενο 6μηνό....πάλι τα Walking simulations Assasin Creed θα παίζουμε και θα χαιρόμαστε.

Υ.Γ. Το Flight Simulator κάτα πάσα πιθανότητα δεν θα μπορούν να το παίξουν καλά, οπότε θα το κάνουν Downgraded και κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο θα έρθει και αυτό. Ολα πίσω πάνε δυστυχώς...βιάστηκαν πολύ να βγάλουν νέα κονσόλα χωρίς να έχουν έτοιμα παιχνίδια.