Xbox LIVE update

δεν φτιαξανε τα glitches που βγαινεις εξω απο τον χαρτη , το μονο καλο ειναι πως δεν ειναι ευκολο να τα κανεις εμενα μου πηρε πολυ καιρο να τα κανω σωστα..

για ποίο λόγο να γκλιτσάρεις? ειναι εντελώς lame... εγώ κάνω grief reports για glitching σε όσους τέτοιους βλέπω.

πάλι ανούσιες συζητήσεις... το PS3 απέδειξε τι ψάρια πιάνει με το παρακάτω τίτλο. Μέχρι στιγμής στο 360 δεν υπάρχει κάτι που να πλήσιάζει κάν...

Αυτο το λες γιατι δεν εχεις γνωσεις των παιχνιδιων του ΧΒOX...το Gears of War 2 για παραδειγμα της Epic που δημιουργησε ειδικη εκδοση του Unreal Engine ειδικα για το παιχνιδι αυτο...

Συντομα βγαινει και το Forza Motorsport 3 που ειναι ανωτερο του Grand Tourismo...

...το Halo 3 ODST , που ειναι prequel του Ηalo 3 (που εχει πουλησει 10 εκ. αντιτυπα)...

...το Mass Effect 2 της Bioware....

...το Alan Wake απο τους δημιουργους του Max Payne....

Κτλ...

Ξαφνικα η λιστα παιχνιδιων του PS3 μοιαζει πολυ φτωχη...-bye-

yperion για τηλεορασεις κατι ξερεις αλλα απο παιχνιδομηχανες τζιφος.. το forza που θα το βγαλουνε σε 2 απλα dvd θα ειναι καλυτερο απο το grand turismo που ειναι το καλυτερο SIM ολων των εποχων?περιμενε πρωτα να τα δεις πως θα ειναι πριν μιλησεις. και τελος παντων εκτος απο ενα gears και κανα halo που ειναι παμπαλαιο τα υπολοιπα παιχνιδια ειναι τελιως ακυρα αν τα συγκρινεις με τους ΤΙΤΛΟΥΣ tηs sony , λανσαρει uncharted , god of war , grand turismo ,quantum theory κ.τ.λ.π. φυσικα και το UNCHARTED 2 ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ Ε3 ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ μηπως λαδωσε τον κοσμο η σονυ για να τους βγαλουν τους τιτλους τους καλυτερους ?

και τελος παντων αλλο τι πουλαει επειδη ειναι φθηνο και αλλο ειναι αυτο που πραγματικα αξιζει.. πες μου ποσα FIAT εχεις δει στον δρομο και ποσες ferrari για να αναλογιστεις τι ισχυριμους κανεις/.

darkie να ξερες μόνο πόσοι έχουν πουλήσει από πέρυσι το PS3 και πήραν XBOX360. -bye-

Εγώ μόνο γνωρίζω 8 άτομα !!!

Γιατι το XBOX Live ειναι καλυτερο του PSN...

* In-game access to friends list, invitations to a game.
* Access to gamer scores, games played, achievements etc of other players. Achievements and gamer score increase replayability of old games hugely
* All XBL Arcade games have a try-before-you-buy option. Only a select few PSN games do, and they're more awkward - separation of "starter pack" from "levels", rather than XBL Arcade's simple unlock.
* Demos and arcade games playable immediately after download, no pointless "install" step afterwards. Why would I *not* want to install?
* Purchased items can be re-downloaded as many times as you like, on PSN it's a limited no. of times
* Vastly more content of course including categories like music videos and game hints not found in PSN
* List-based navigation of XBL Marketplace quicker and easier than "web page" navigation of PSN Store - e.g. pressing red for Back much easier than moving a pointer using the left stick over the "back" rectangle and clicking X.

Με λιγα λογια καλυτερο και περισσοτερο περιεχομενο και ευκολοτερη δυνατοτητα χρησης , δικτυωσης και επαφων με φιλους...

Kαι μην ξεχναμε οτι στην Αμερικη υπαρχει η δυνατοτητα download ολων των σειρων και ταινιων , επισης συντομα θα υπαρχει υποστηριξη για Facebook , tweeter και ραδιοφωνικος σταθμος με τραγουδια κατ'επιλογην...-bye-

ΥΓ. Το uncharted πηρε φετος το βραβειο , περυσι ομως ειχε σαρωσει το Gears of War , αυτο γιατι δεν το λες? ...οσο για το Grand Tourismo μην ξεχναμε οτι ειναι demo ακομη και ακομη δεν ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει το κανονικο παιχνιδι...

Last edited:
Γιατι το XBOX Live ειναι καλυτερο του PSN...

* In-game access to friends list, invitations to a game.
* Access to gamer scores, games played, achievements etc of other players. Achievements and gamer score increase replayability of old games hugely
* All XBL Arcade games have a try-before-you-buy option. Only a select few PSN games do, and they're more awkward - separation of "starter pack" from "levels", rather than XBL Arcade's simple unlock.
* Demos and arcade games playable immediately after download, no pointless "install" step afterwards. Why would I *not* want to install?
* Purchased items can be re-downloaded as many times as you like, on PSN it's a limited no. of times
* Vastly more content of course including categories like music videos and game hints not found in PSN
* List-based navigation of XBL Marketplace quicker and easier than "web page" navigation of PSN Store - e.g. pressing red for Back much easier than moving a pointer using the left stick over the "back" rectangle and clicking X.

Με λιγα λογια καλυτερο και περισσοτερο περιεχομενο και ευκολοτερη δυνατοτητα χρησης , δικτυωσης και επαφων με φιλους...

Kαι μην ξεχναμε οτι στην Αμερικη υπαρχει η δυνατοτητα download ολων των σειρων και ταινιων , επισης συντομα θα υπαρχει υποστηριξη για Facebook , tweeter και ραδιοφωνικος σταθμος με τραγουδια κατ'επιλογην...-bye-

ΥΓ. Το uncharted πηρε φετος το βραβειο , περυσι ομως ειχε σαρωσει το Gears of War , αυτο γιατι δεν το λες? ...οσο για το Grand Tourismo μην ξεχναμε οτι ειναι demo ακομη και ακομη δεν ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει το κανονικο παιχνιδι...

εντάξει είναι λίγο outdated αυτό που έγραψες.. πλεόν XMB έιναι προσβάσιμο μέσα απο παιχνίδια, υπάρχουν chat roots κτλ. αλλά προσωπικα δεν βλέπω κάτι που θα με κάνει να πω ουάου πρέπει να πληρώσω για αυτό το service.

ps. μη ξεχνάς GOW3, MAG, Heavy rain... στους επόμενους μήνες...

Απο δω και περα ειναι η σειρα του playstation , μονο και μονο οτι εχει βγει 3 χρονια πριν το xbox με ξενερωνει αφανταστα , τελος παντων ας μην λεμε βλακιες οποια κονσολα ειναι καλυτερη θα το αποδειξει , απλα νομιζω δεν υπαρχει σοβαρος ανταγωνισμος για το PS3 φετος!

Παιδιά μην μαλώνετε θα σας πω εγώ ποια είναι η καλύτερη κοσνόλα. Και η καλύτερη κονσόλα είναι:

Το PS2!
Kαι το εννοώ. Όταν πήρα το ps3 από τα τόσα παιχνίδια που έπαιξα κανένα δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Άντε ίσως το GT5P τα γραφικά ήταν καταπληκτικά, από την άλλη η αίσθηση όχι και τόσο σε σχέση με τα pc sims. To MGS4? Που πήγαν και το έβαλαν όλοι 10ρια. Δήλαδη στο MGS3 πόσο έπρεπε να βάλουν, 15? Τελικά κατέληξα να παίζω ps2 περισσότερο από ps3. Τουλάχιστο ας είχε backwards compability ώστε να μπορώ να παιζω τα παιχνίδια του PS2 με upscale. Και έτσι το πούλησα.
Από την εμπειρία μου όμως αυτή τελικά κατάλαβα ότι το pc gaming δεν αξίζει. Εκτός από τα λεφτά που πρέπει να δίνεις για αναβαθμίσεις , η ώρα που τρως για να λύνεις προβλήματα (windows ftw) και ρυθμίσεις είναι τελικά περισσότερη από το χρόνο που πάιζεις. Έτσι πήρα xbox. Mέχρι στιγμής δεν βρήκα κάποιον λόγο για να πληρώσω live, ενώ μέσα χρεώνει τρελές τιμές για κάποιες υπηρεσίες. Ναι μπορώ να ζήσω και χωρίς Halo wallpaper ή avatar. Έτσι δεν ασχολόυμαι.
Γενικά όλη αυτή η γεννιά δεν λέι και πολλά. Έχουμε πήξει στα fps. Όλα στο τέλος τα παιχνίδια θα γίνουν shooter. Dlc? 2-3 πίστες 5-10 . Πάμε καλά; Κοστουμάκια ρουχάκια και δεν συμμαζεύεται. Διορθωτικά patch από την πρώτη μέρα? Ρε φιλαράκι ,φτιάξτο , δοκίμασε το πρώτα και μετά το κυκλοφορείς.

Νομίζω ότι τώρα με την μείωση της τιμής του PS3 και την παρουσίαση του Slim οι τιμές των κονσολών είναι πολύ καλές και άνετα οποιοσδήποτε μπορεί να έχει και τις τρεις.
Εγώ που τις έχω λέω ότι η καθεμια έχει τα υπέρ της που τα βασικά είναι:

XBOX 360

Περισσότερα Games
Φθηνότερα Hardware-Accessories
Καλύτερο Online
Φλασιαρετε

PS3

Blu Ray Player
Δωρεάν Online
Rechargable Controllers
Uncharted-God Of War

Wίϊ

Μοναδικό Gameplay
Μοναδικά Controllers
Μοναδικά Games
Φλασιαρετε(Usb Loader)

μετά από ψάξιμο τελικά πιστεύω και εγώ πως το PS3 είναι καλύτερο για τους παρακάτω λόγους PS3 vs XBOX360 εισέλθετε με δική σας ευθύνη και αν είστε άνω των 18 ετών

Exclusive Game για το PS3 PAPAS The Game

Last edited:
3f598c9f.gif

μην ανυσηχειτε παντως αμα χαλασει το xbox κανει και για τοστιερα:

http://www.youtube.com/watch?v=oLabckoPC0g

http://www.youtube.com/watch?v=73-MaDJeWo8&feature=related

Εγώ ψάχνω να δω αν βολεύει να του βάλω να βγάζει μπροστά τον ζεστό αέρα ώστε να το κάνω αερόθερμο για το χειμώνα.

Ενώ παίζω να ζεσταίνω και τα πόδια.
2 σε 1.

Διασκέδαση και οικονομία. -bye-