Xbox LIVE update

Εγώ διάβασα ότι η Microsoft σαν απάντηση στην μείωση που θα κάνει η Sony στο PS3 80GB(-100 Ευρώ) και την παρουσίαση του PS3 slim, θα ανακοινώσει την κατάργηση του 60GB και θα μειώσει τις τιμές στο Arcade και Elite.
Αυτό ίσως είναι ένα προμήνυμα:
Xbox 360 Arcade £80

Σε λιγο καιρο μπορει να δουμε προσφορες του τυπου αγοραστε 3 χρονια XBOX Live (120 ευρω χονδρικα) και παρτε ενα Arcade δωρεαν...οπως γινεται με τα κινητα τηλεφωνα δηλαδη που τα δινουν τσαμπα για να βγαλουν λεφτα απο την χρηση...

NPD: Hardware sales "slowed considerably" in July

The NPD Group has released its game hardware sales data for the month of July, 2009, indicating slow sales on what has been the fifth consecutive month of overall industry decline.

Overall the Nintendo DS sold more units than any other console, at 538,900. This is a decline from the 766,500 unites sold last month and the 608,000 sold one year ago.

"Hardware sales have slowed considerably on nearly every platform," commented analyst Anita Frazer.

Frazer warned that growth for the industry in 2009 will be tough, but a batch of new titles in the later part of the year will help improve the market.

"In order for the industry to come in flat or slightly up for the total year, the back five months of the year have to come in 11 per cent (or more) higher than the last five months of last year."

"The worst comps should be behind us, and looking beyond August we have The Beatles: Rock Band, Halo 3: ODST, and of course, Call of Duty: Modern Warfare 2 to look forward to," she added.

The Xbox 360 continues to be the only console to show year-to-date growth. Though its 202,900 sales for July are down slightly from the 205,000 reported in July of 2008, combined unit sales for the year are up 17 per cent from the same seven-month period last year.

Hardware revenue dropped 37 per cent over the sales seen in July of 2008, from USD 447,710,000 to USD 289,940,000. Year-to-date hardware revenue is down 16 per cent, while overall games industry revenue has fallen 14 per cent.

The full hardware sales breakdown follows.

* Nintendo DS - 538,900
* Nintendo Wii - 252,200
* Xbox 360 - 202,900
* PlayStation Portable - 122,800
* PlayStation 3 - 121,800
* PlayStation 2 - 108,000

http://www.gamesindustry.biz/articles/npd-hardware-sales-slowed-considerably-in-july

Αφου το PS3 ξεπερασε το PS2 νομιζω οτι στην Sony πρεπει να ειναι ικανοποιημενοι...-bye-:flipout:

Οσοι εχετε XBOX πεταχτε το μια ωρα αρχιτερα μιας και τωρα δεν ισχυει οτι και αν χαλασουν τα αλλαζουμε τζαμπα εδω στη microsoft λες και αγοραζεις πασαντεμπο απεριοριστα.

Τωρα θελει 50 ευρω και με 150 παιρνεις καινουργιο φαντασου τι βαζουν μεσα για να εχουν τοσο χαμηλα κοστολογια , αλλα τωρα με την κριση ειπανε να ρεφαρουν και να μην χαριζουν καινουργια xbox σε ολους.

Ως και το ματακι ειναι τοσο μαπα που παιζει ακομα dvd 4,7GB που παιρνεις απο το περιπτερο επισης μολις βαλεις μεσα cd βγαινει ξεθωριασμενο λες και εχει καει.Να πω κι αλλα?Μεχρι να φτασει το xbox το ps3 εγω θα εχω γινει σφεντονα.

Οκταπυρηνος επεξεργαστης :BDBDG54:

Προς τι τοση κλαψουρα για το XBox δεν το καταλαβαινω , ειδικα τωρα που το PS3 ξεπερασε το PS2 στις μηνιαιες πωλησεις επρεπε να βλεπετε τα πραγματα πιο θετικα...-bye-:flipout:

xbox360top304007l.jpg

Προβλεψη που περιλαμβανει τις πωλησεις των Χριστουγέννων 2009...

http://news.spong.com/article/18840/Xbox-360-to-Pull-Ahead-of-PS3-at-Xmas

Δεν έχετε καταλάβει πως δεν μας απασχολεί που το PS3 είναι καλύτερο ως Hardware. Από τη στιγμή που δεν μπορούν να του βγάλουν τις δυνατότητες του προς τους καταναλωτές τι να το κάνουμε ?

Εμείς θα παίζουμε με το XBOX360.

Αν μας αποδείξουν ότι πρέπει να πάρουμε PS3 ή PS4 γιατί όντως θα το ευχαριστιέμαι περισσότερο από το XBOX τότε θα πάρουμε εκείνη την κονσόλα.

Μας αρέσει να πληρώνουμε κάτι και να το ευχαριστιόμαστε.

Ε το XBOX360 τα έχει βγάλει τα λεφτά του, για το PS3 μη δίνεται και όρκο !!!

Είναι εμφανές ότι η Sony προσπάθησε να λανσάρει το PS3 πρώτα ως Blu-ray player και μετά ως παιχνιδομηχανή με δυνατότητες αναπαραγωγής Blu-ray discs. Γι' αυτό και η γκάμα τίτλων του ήταν τόσο φτωχή τον πρώτο καιρό. Εδώ και αρκετούς μήνες η κατάσταση δείχνει να αλλάζει, πέφτουν στο τραπέζι τα "βαριά" χαρτιά της ιαπωνικής εταιρίας (πχ. God of War) και θα αρχίσει το μηχάνημα να έχει σοβαρό λόγο ύπαρξης στο σαλόνι.

Κατά δεύτερον, είναι κοινώς αποδεκτό τόσα χρόνια πως Sony και software είναι δύο έννοιες που δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους και αυτό φαίνεται και από την περίπτωση του Dark Alex στο PSP, αλλά και από πολλά ακόμη. Φανταστείτε ότι ακόμη και οι developers φωνάζουν για το πόσο πιο εύκολη είναι η ανάπτυξη τίτλων στα development kits του Xbox 360 σε σχέση με αυτά του PS3.

Μέχρι στιγμής πάντως, θα συμφωνήσω με το φίλο AS Mocca, κι εγώ το Xbox 360 μου χρησιμοποιώ περισσότερο και σε offline και σε online επίπεδο.

H Sony στοιχημάτισε στο Blu-Ray σαν μέσο διανομής των media, ενώ η Microsoft στο internet.

To Blu-Ray αργοσβήνει πριν καλά-καλά γίνει αποδεκτό, ενώ στο xbox live εδώ και χρόνια πλέον κυκλοφορούν ταινίες σε HD, ενώ με το τελευταίο update και full παιχνίδια.

Τελικά η δύναμη του internet δίνει στο 360 ώθηση πωλήσεων, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πιο γρήγορο και σαν παιχνιδομηχανή (μεγαλύτερο fillrate στα γραφικά).

όσον αφορά το internet ο Bill Gates τα έλεγε κάποτε σε κάτι συνέδρια αλλά "οι της Sony" δεν ήθελαν να ακούσουν.....-bye-

έρχεται και το Natal..............

Δεν παύει όμως σαν hardware να έχει ένα ΒΑΣΙΚΟ πρόβλημα (το 360). Ακόμα και το τελευταίο version που έχω εγώ κάνει αρκετό θόρυβο, γενικά δεν κάνει για ήσυχα σαλόνια.

τι σαλόνι ρε συ...ούτε για παιδικό δωμάτιο δεν κάνει αυτό το κατασκεύασμα!

οι μονοι που λενε οτι το xbox ειναι καλυτερο ειναι αυτοι που εχουν xbox..

η sony με το Playstation(PSX) λανσαρε τις παιχνιδομηχανες, πριν απο το psx ειχαμε κατι atari ...kai kana sega με 32bit μετατροπεα απο δισκετα σε cd ...

εγω οταν ειχα δει το gears σε xbox ειχε πολλα droprate ...ειναι πολυ πισω σε θεμα hardware σε σχεση με το ps3..αλλα απο θεμα live ειναι καλυτερο το xbox..οχι πως το ps3 ειναι κακο αλλα σε θεμα διαδρασης μεταξυ παικτων το xbox ειναι μπροστα...

δηλαδή εκτός απο να παίζεις μαζί με άλλους και να τους μιλάς όπως κανεις και με το *δωρεαν* PSN τι αλλο μπορεί να κάνει κανεις στο xbox???

οι μονοι που λενε οτι το xbox ειναι καλυτερο ειναι αυτοι που εχουν xbox..

η sony με το Playstation(PSX) λανσαρε τις παιχνιδομηχανες, πριν απο το psx ειχαμε κατι atari ...kai kana sega με 32bit μετατροπεα απο δισκετα σε cd ...

εγω οταν ειχα δει το gears σε xbox ειχε πολλα droprate ...ειναι πολυ πισω σε θεμα hardware σε σχεση με το ps3..αλλα απο θεμα live ειναι καλυτερο το xbox..οχι πως το ps3 ειναι κακο αλλα σε θεμα διαδρασης μεταξυ παικτων το xbox ειναι μπροστα...

Οι παιχνιδομηχανές ήταν ήδη πολύ δημοφιλείς πολύ πριν το Playstation (το οποίο δικαίως δημιούργησε ένα θρύλο). Απλά το playstation ήταν της γενιάς σου, γι' αυτό σου'χει μείνει.

Το PS3 έχει τη super cpu, αλλά στα γραφικά δε μετράει η cpu, όσο το υποσύστημα γραφικών. Σε αυτό το XBOX υπερτερεί. Κατα πολύ...

π.χ.
http://www.gametrailers.com/user-movie/orange-box-360-ps3-comparison/145037

φιλε μου αν σου πω ποσο παλιες παχνιδομηχανες ειχα να φαντασεις 4 χρονων επαιζα σε μια τετοια..πες μου που αλλου ειδες σοβαρο 3D rendering στο sega μονο pseudo3d βγαζανε τοτε

α ναι το ξεχασα στο xbox πρεπει να πληρωνεις καρτες 50 ευρω για να παιζεις Online οποτε το αρχικο κοστος που ειναι ψιχουλα μαζευεται σιγα σιγα και δεν ξερω πραγματικα ποσο συμφερει να παρεις xbox τωρα που η microsoft ακυρωσε την δωρεαν αντικατασταση και σου στοιχιζει 50 ευρω οποτε 50 50 μαζευονται αν αναλογιστεις τo failure rate tou xbox...παντως ακουω καλα λογια απο αυτους που εχουν xbox μπορει να μην ειναι τοσο κακο αλλα δεν φτανει το play

μηπως ειναι τυχαιο που το UNCHARTED 2 πηρε ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ E3??????????????

Last edited:
Οι παιχνιδομηχανές ήταν ήδη πολύ δημοφιλείς πολύ πριν το Playstation (το οποίο δικαίως δημιούργησε ένα θρύλο). Απλά το playstation ήταν της γενιάς σου, γι' αυτό σου'χει μείνει.

Το PS3 έχει τη super cpu, αλλά στα γραφικά δε μετράει η cpu, όσο το υποσύστημα γραφικών. Σε αυτό το XBOX υπερτερεί. Κατα πολύ...

π.χ.
http://www.gametrailers.com/user-movie/orange-box-360-ps3-comparison/145037

πάλι ανούσιες συζητήσεις... το PS3 απέδειξε τι ψάρια πιάνει με το παρακάτω τίτλο. Μέχρι στιγμής στο 360 δεν υπάρχει κάτι που να πλήσιάζει κάν...

α πάτα και το HD...

http://www.youtube.com/watch?v=okMqAvvC1ZU

Last edited:
μπα...μετα το τελευταίο patch το παιχνίδι έχει έρθει στα ίσια του... παιζω καθημερινά online ...