Xbox & μείωση θερμοκρασίας

AS Mocca

Supreme Member
19 June 2006
4,805
Athens
Xboxάδες του forum ενωθείτε.
Προκαλώ όσους έχουν xbox ή όχι να δώσουν τα φώτα τους και τις γνώσεις τους ώστε να φτιάξουμε ένα cooling system για το xbox για τις δύσκολες ώρες που έρχονται (ζεστές ημέρες). Παρακαλούνται σχόλια για καλοκαίρι και μπάνια εκτός thread.

Απαιτήσεις cooling system

1) Μικρών διαστάσεων
2) Λίγο θόρυβο < 23 db
3) Εύκολη εγκατάσταση
4) Αυτόνομο (ρεύμα) και όχι από τροφοδοσία του Xbox.
5) Μικρού σχετικά κόστους

Όσοι πιστοί εισέλθετε.

Re: Απάντηση: Xbox & μείωση θερμοκρασίας

Εγω εχω αγορασει ενα μικρο ανεμιστηρακι με 20 ευρω και κανω την δουλεια μου το καλοκαιρι.

Re: Απάντηση: Xbox & μείωση θερμοκρασίας

Σιγά μην κάτσεις να φας ώρες από την ζωή σου για τέτοιο πράγμα.

Ετοιμο:
http://cgi.ebay.co.uk/3-INTERCOOLER...yZ112846QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

το εχω παρει

κανει δουλιτσα αλλα κανει και παρα μα παρα πολυ θορυβο.

Η μονη λυση ειναι watercooling απλα επειδη δεν κανω και μεγαλη χρηση πια το εχω γραψει το θεμα..

πολύ αστείο !!! ξεραθήκαμε στα γέλια............

Έτσι για ενημέρωση να ξέρεις πως το elite που έχω (xbox) δεν αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με τα άλλα μοντέλα xbox. Απλά ψάχνουμε να βοηθήσουμε λίγο τον κόσμο, γιατί οι βλακίες που έχουν φτιάξει οι εταιρείες για ψύξη είναι πάρε την μια και χτύπα την άλλη. Όλα προβληματικά.

Last edited by a moderator:
καταρχήν, ας coolaρετε πρώτα εσείς λίγο!!! είναι πιο σημαντικό από το xbox :D

όλα αυτά έχουν την ίδια απόδοση με έναν ανεμιστήρα που θα έβαζες έξω από ενόν κλειστό φούρνο ώστε να παγώσει...

...δυστυχώς ή θα πρέπει να καταφύγεις σε τρελές πατέντες με υδρόψυξη ( http://www.hardocp.com/article.html?art=OTM5 ) ή βάλε έναν ανεμιστήρα οικιακό να το φυσάει... πιο αθόρυβος και πολύ πιο αποτελεσματικός θα είναι από αυτα τα plugin ανεμiστηράκια...

To δικο σου Ps3 πηγε βολτα στο σερβις ακομα?:Banane0:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=20974

Παρακαλα να χαλασει στον πρωτο χρονο γιατι μονο το 360 εχει 3 χρονια εγγυση.

Ετσι για να κανω και εγω λιγο χιουμορ...:2thumb22sup:
Τα όποιο ελαττωματικά BD φαίνονται σχεδόν αμέσως, αν δεν χαλάσουν τον πρώτο καιρό δεν θα χαλάσουν "ποτέ".
(επίσης η εγγύηση στην ΕΕ είναι 2 χρόνια, και δεν μπορούν να την αρνηθούν)

Επιπλέον έχει ακουστεί ότι τα xbox core-premium-arcade-elite κλπ χαλάνε εύκολα με την χρήση, και μάλιστα όχι μόνο από RROD που έχει 3 χρόνια εγγύηση.

ΥΓ
Δείτε στο ebw μήπως έχει κάτι ...
http://www.ebw.gr/store/Store/tabid...efault.aspx?SortField=ProductName,ProductName

Last edited:
Όπως θα είδατε διαγράφηκαν μερικά μηνύματα. Η αντίληψη του χιούμορ από διαφορετικούς ανθρώπους είναι διαφορετική και για αυτό σε ένα φόρουμ σαν το δικό μας πρέπει να γράφουμε λίγο πιο προσεκτικά από όσο όταν μιλάμε γιατί μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το πουθενά, που σε μια κανονική συνομιλία να μην ήταν τίποτα παραπάνω από ένα αστείο που θα γέλαγαν όλοι.
Θα σας παρακαλέσω όλους να συνεχίσουμε σε χαμηλότερους τόνους.
Ευχαριστώ!

Αγγελε αν θες τελική λύση για τα απλά xbox ξέρεις ποιά είναι;

Το ανοίγεις και κολλάς ψύκτρα πάνω στην GPU . Αυτό που έκαναν στα elite δηλαδή. Τέλος.

Εαν το εχει ανοιξει, μπορει να κανει και αλλες πατεντες.
Αν ομως φτασει στο σημειο να ανοιξει το καπακι του, ας το αφησει τοτε μονιμα ανοιχτο, και να του βαλει εναν οικιακο ανεμιστηρακι να το φυσαει (αν και δεν θα χρειαζεται). Οταν δεν το χρησιμοποιει,ας το σκεπαζει με ενα καλυμα εκτυπωτη.

Νομιζω και ψυκτρες να βαλει, παλι προβλημα θα εχει-σε λιγοτερο απλα βαθμο

Τα όποιο ελαττωματικά BD φαίνονται σχεδόν αμέσως, αν δεν χαλάσουν τον πρώτο καιρό δεν θα χαλάσουν "ποτέ".

Γνωστος μου (που εχει DVD club) εχει ενα 60αρι το οποιο πηρε οταν πρωτοκυκλοφορησε και του χαλασε τον προηγουμενο μηνα.

Λοιπόν εγώ έχω το elite. Δεν παρουσιάζει προβλήματα παρά κάποιο σφύριγμα σε μερικά παιχνίδια που είναι πολύ απαιτητικά. Εγώ θα το ανοίξω το δικό μου και θα προσπαθήσω να του βάλω για αρχή ανεμιστηράκια silent με εξωτερική τροφοδοσία 12v. Αν δεν δω αποτέλεσμα θα κοιτάξω το water cooling.

Όσοι θέλετε όντως να συμμετάσχετε σε αυτό παρακαλώ βοηθήστε. Όσοι δεν θέλετε απλά σχολιάστε.

Υ.Γ. Συγνώμη για τη συμπεριφορά μου σε προηγούμενο post απλά ήθελα αυτό το thread να μην γίνει ότι να'ναι και να καταλήξει off topic.

Λοιπόν εγώ έχω το elite. Δεν παρουσιάζει προβλήματα παρά κάποιο σφύριγμα σε μερικά παιχνίδια που είναι πολύ απαιτητικά. Εγώ θα το ανοίξω το δικό μου και θα προσπαθήσω να του βάλω για αρχή ανεμιστηράκια silent με εξωτερική τροφοδοσία 12v. Αν δεν δω αποτέλεσμα θα κοιτάξω το water cooling.

Kαταρχην φροντισε να αεριζεται σωστα και να μην υπαρχουν εμποδια απο πισω. Στην συνεχεια μπορεις να βαλεις ενα ανεμιστηρακι στο πλαι ωστε να διωχνει τον ζεστο αερα που βγαινει απο τις γριλιες.

Τελος καλο ειναι μετα απο καμια δυο ωρες παιχνιδιου να το κλεινεις και λιγο ωστε να μην υπερθερμαινεται.