XBOX One (Η νεα Next Gen κονσόλα)

και η διαφημιση για το xbox

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

τη προτιμω απο του ps4 (για τo μηχανημα δε ξερω ...)

To Ryse και το Forza θα με δελέαζαν αρκετά για να αγοράσω και XBOX...

Αλλά πως στα κομμάτια να το καμουφλάρω για να μην το πάρει χαμπάρι η Γκεστάπο???

Μέτα από την διαδρομή PS one-> PS2 -> XBOX -> XBOX 360 (και PS3 για ελάχιστο διάστημα , πήγε για πούλημα στην εβδομάδα πάνω , έχω και Wii αλλά είναι σε αχρησία) δεν θα πάρω καμία κονσόλα , τις θεωρώ πολύ ακριβές και υπερτιμημένες.

Αν το XBOX one πέσει στα 300-350 ευρώ και βγει και slim έκδοση ώστε να μην μοιάζει με απορροφητήρα μπορεί να το σκεφτώ. Για το PS4 δεν ξέρω γιατί πολύ πιθανό να με εκνευρίζουν τα μενού του και το PSN (θεωρώ ότι θα είναι παρόμοια με του PS3).

Παραδόξως στα multiplatform φαίνεται αρκετά καλύτερο το PS4... και λέω παραδόξως γιατί είναι παρόμοια μηχανήματα...

Από εκεί και πέρα, είναι καθαρά θέμα γούστου... 15+ χρόνια το χειριστήριο του PS δεν θα ήθελα να το αλλάξω... από την άλλη να σκάσω λεφτά και να μου μείνει η κονσόλα στα χέρια δεν τον ψήνω, τη σονυ μου μέσα... οπότε πάμε για αγορά του χρόνου τα χριστούγεννα με τις προσφορές αν υπάρξει κάτι καλό, και αφού έχουν βγει τα πρώτα προβλήματα...