XBOX One (Η νεα Next Gen κονσόλα)

το δοκιμασε κανείς να παίζει matroσκες? το σκέφτομαι σαν media player πλεόν (αντε και κανα NBA γιατι ειμαστε μπασκετοφιλοι με χαλασμένα πόδια πλέον)

Thanks Μαρτυρας! τρέχει ματρόσκες απο δίσκο που κουμπωνεις Locally me USB?

ουτε αγγλικές?! δηλαδή δεν εχει το Plex κάποιο κουμπί να διαλέγεις υπότιτλο?
αν εχεις το ίδιο αρχειο .Srt μέσα στο φακέλο δεν το ανοίγει?

Κατσε είναι δύο εφαρμογές. Η μια η native εφαρμογη media player που παιζει απο usb stick ή dlna (για αυτή μιλούσα πιο πάνω που δεν υποστηρίζει καθόλου υπότιτλους μέχρι στιγμής) και η άλλη η εφαρμογή του Plex που για να παίξει θέλει Plex Server και υποστηρίζει υπότιτλους.

Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να το ιδιο δημοφιλες με το ps4 αφου σαν Ελληνες ειναι PSακηδες (μεχρι και το 360 ηταν σπανιο εδω που "πηρε" την προηγουμενη γενια και μαλιστα ανετα) αλλα οχι και ετσι...απλα ηθελα εντυπωσεις απο καποιον που τα εχει και τα 2. Παιζω κατα κυριο λογο call of duty και αρα τεινω προς το xbox αλλα δεν ξερω αν οι χαμηλες πωλησεις του xbox αναγκασουν τους developers να αλλαξουν στρατοπεδο...

Προφανώς και δεν θα αλλάξουν στρατοπεδο.Δεν ειναι exclusive αυτά.
Εχω την εντύπωση οτι το χειριστήριο του One ειναι καλύτερο απο τους ps4 στα first person shooters.

Σαν exclusive το εχουν καταντησει ομως...τελος παντων αλλη συζητηση αυτο. για το χειριστηριο εχεις δικιο μαλλον. Νοικιασα το ps4 για μερικες μερες και δεν μπορεσα να παιξω με τιποτα fps παιχνιδια...λεω θα ναι επειδη ερχομαι απο 360 αλλα οσο και να προσπαθησα δεν μπορεσα να εχω το aim που εχω στο xbox...

το πήρα απο αγγλία αλλα ψάχνει για αγγλικα Setups (τα βρίσκει απο το Internet) και όλο μου ζητάει post code αγγλικο.
Κατάφερα με τα χίλια να βρω κανάλια αλλα με τα απο λίγο κράσαρε όταν εκανα streaming στο tablet.
το κακό ειναι το Guide δεν δούλευε στην Ελλάδα, αλλά εβγαζε αγγλικό.. ίσως κάνω κάτι λάθος..

Μπα δεν πρεπει να κανεις λαθος ετσι θα τοχει η microsoft, να παιρνει το guide και τα info των καναλιων από το internet. Και φυσικά official υποστηρίζει μόνο χώρες όπου πωλείται. Το θέμα είναι πότε θα δούμε υποστήριξη για Ελλάδα άμα λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο.

καλά οι ξευτιλισμένοι εκεί στην microsoft έφτιαξαν τον media player να παίζει .mkv και δεν έβαλαν να αναγνωρίζει εξωτερικούς υπότιτλους;;;

Μια ΖΩΗ μισές δουλειές.

Κάθε συσκευή για μια δουλειά μόνο. ΤΕΛΟΣ.

Το σωστό ήταν να είχε υποστήριξη από την αρχή αλλά αφού εντέλη θα προστεθεί (έχει αναφερθεί στο feedback - για srt text) αυτό μετράει.

Κάτι κάλαντα,κάτι χαρτζηλίκια από παππούδες και γιαγιάδες,οι πιτσιρικάδες με εφαγαν να το αγοράσουν για να παίζουν Call of Duty.Παραμονή Πρωτοχρονιάς λοιπόν στον Κωτσόβολο στην Λ.Βουλιαγμένης.
Eίχαν 2 πακέτα.
Xbox 1 με 1 χειριστήριο και το παιχνίδι assassin's creed στα 399 ευρώ.
ή
Xbox 1 με 1 χειριστήριο και το παιχνίδι Sunset Overdrive πάλι στα 399 ευρώ.
Τηλεφωνο στους μικρούς για το τι να κάνω και μου λένε να μην το πάρω αφού τα πακέτα δεν είχαν το παιχνίδι που ήθελα,αλλά και δεν ειχαν δεύτερο χειριστηριο.
.
.
Συνέχεια προς Media Markt.
Aκριβώς τα ίδια πακέτα,πάλι απογοήτευση.
Τρίτη και φαρμακερή,επίσκεψη στο Πλαίσιο,όπου για καλή μου τύχη είχαν πολλά πακέτα,ένα από τα οποία είχε
Xbox 1 με 1 χειριστήριο και το παιχνίδι assassin's creed + το Call of Duty στα 399 ευρώ.
Τους πήρα και ένα δεύτερο χειριστήριο με 50 ευρώ και ησύχασα γλυτώνοντας τα 70 ευρώ του Call of Duty.
Tο αρνητικό είναι ότι έχω 3 κονσόλες ps3 και κάθονται.

Xbox One Halo: The Master Chief Collection bundle στα $349 ετοιμάζει η Microsoft

Ένα νέο "bundle" της παιχνιδοκονσόλας Xbox One ανακοίνωσε η Microsoft, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει
αργότερα μέσα στην χρονιά. Το πακέτο με την ονομασία Xbox One Halo: The Master Chief Collection περιλαμβάνει
τέσσερις τίτλους της δημοφιλούς σειράς Halo, δωρεάν.​

Το πακέτο που στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα πωλείται στην τιμή των $349 (324€) περιλαμβάνει τα παιχ-
-νίδια Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 και Halo 4, προσφέροντας συνολικά 45 απο-
-στολές και περισσότερους από 100 χάρτες multiplayer και Spartan Ops.

Εκτός από τα παραπάνω παιχνίδια -και βεβαίως πέρα από την κονσόλα και το χειριστήριο με τα παρελκόμενα- το
πακέτο προσφέρει στον χρήστη πρόσβαση στην σειρά Halo: Nightfall, παραγωγός της οποίας είναι ο Ridley Scott.

Ελπίζουμε, η Microsoft να κυκλοφορήσει την συγκεκριμένη έκδοση του Xbox One και στην Ευρώπη και στην χώρα
μας.

Xbox_One_Halo.jpg

[via] . [via] . [via]