Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]
Τότε λοιπόν αν η Sony ήθελε μόνο παιχνίδια στην κονσόλα της δεν θα έβαζε multimedia δυνατότυτες ...Υπάρχουν αλλά δίνονται με απαράδεκτο τρόπο ,ακόμη και το blu Ray που δίνει δεν είναι ultra blu ray.
Το να βαπτίσεις όμως και το 4K στο pro με ξεπερνάει (αφού δεν είναι )και υπάρχουν παιχνίδια που τρέχουν σε αυτήν την ανάλυση .
Αδιάφορο μπορεί να είναι για σένα για αυτές τις δυνατότυτες για κάποιους όμως άλλους τα βαφτίσια έχουν λάβει τέλος εδώ και καιρό .
Ένας φανατικός θα κοιτάξει την ποιότητα των γραφικών τον ήχο αλλά και το free sync αλλά και την ποιότητα των server για το online ...φυσικά για το παρακάτω .
https://unboxholics.com/news/gaming...e-pass-eftase-tous-10-ekatommyria-syndromites
Φίλε μου λέμε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια, όλα είναι λόγια, οι πωλήσεις μιλάνε, το xbox πάτωσε παρόλο που ΕΧΕΙ όσα αναφέρεις, δεν είπα ότι είναι κακό να έχει multimedia δυνατότητες απλά σου λέω ότι είναι αδιάφορο για τον περισσότερο κόσμο που αγοράζει κονσόλα, και το δείχνουν οι πωλήσεις. Ενας φανατικός που αγοράζει κονσόλα θα κοιτάξει ναι μεν τα γραφικά όπως είπες κυρίως όμως τα παιχνίδια που προσφέρει, αν έχει Atmos, free sync Και media δυνατότητες απασχολούν λίγους, καλό είναι να υπάρχουν μεν άλλα δεν επηρεάζουν σημαντικά τις πωλήσεις της κονσόλας δε.
Υ.Γ. Ακόμα και το Link που έβαλες δείχνει ακριβώς αυτό, σε περίπου 50 εκ. ενεργά xbox s/x και κάμποσα ακόμα παλιά 360, μόλις το 20% (μπορεί να είναι και μικρότερο το ποσοστό) έχει gamepass που και αυτό οι περισσότεροι το πήραν λόγω ότι η Microsoft κυριολεκτικά το χαρίζει και λόγω καραντίνας που δεν βγαίναμε έξω. Και εγώ έχω πάρει, τσάμπα είναι γιατί όχι. Ελάχιστο ποσοστό σε σχέση με το ''πολυδιαφημισμένο'' gamepass που είναι ''λόγος'' να πάρεις την κονσόλα όπως λένε μερικοί εδώ μέσα.
Για να το κάνουμε πιο λιανά πολύ χοντρικά τι επηρεάζει τις πωλήσεις μιας κονσόλας με ποσοστά.
70% Exclusive games και ιδιαίτερες δυνατότητες όπως π.χ. η δυνατότητα να παίζεις Mobile στο Switch
20% Ισχυρό Hardware
10% όλα τα υπόλοιπα, gamepass, media δυνατότητες, servers κλπ.
Και για αυτό ακριβώς το λόγο το ps4 και το Switch πουλάνε ενώ το xbox δεν πάει καλά και αν δεν σοβαρευτεί η Microsoft βγάζοντας νέα και καλά παιχνίδια θα πατώσει και σε αυτή την γενιά (ελπίζω όχι πάντως). Μιλάμε ΠΑΝΤΑ με νούμερα και αποδείξεις και όχι με απλές εικασίες και ότι αρέσει σε εμάς.
https://www.vgchartz.com/