Xbox Series X/S

Και εγώ με κατάταξη έπαιζα αλλά στεναχωριέμαι που μέχρι τώρα δεν το είχα ανακαλύψει.
Θέλει υπομονή στην αρχή μέχρι να φτιάξεις δυνατή ομάδα και να βρεις τα πατήματα σου. Όσο πιο πολύ παίζεις τόσο πιο πολύ επιβραβεύεσαι από το παιχνίδι.
Κρίμα που δεν έχει crossplay γιατί η PlayStation κοινότητα υποθέτω ότι έχει περισσότερο κόσμο στο συγκεκριμένο παιχνίδι ειδικά στην Ελλάδα. Βέβαια τελευταία πετυχαίνω όλο και πιο πολλούς Έλληνες που σημαίνει ότι το xbox ανεβαίνει και στην Ελλάδα.

• Like
Reactions: Sir Teraflop
Και εγώ με κατάταξη έπαιζα αλλά στεναχωριέμαι που μέχρι τώρα δεν το είχα ανακαλύψει.
Θέλει υπομονή στην αρχή μέχρι να φτιάξεις δυνατή ομάδα και να βρεις τα πατήματα σου. Όσο πιο πολύ παίζεις τόσο πιο πολύ επιβραβεύεσαι από το παιχνίδι.
Κρίμα που δεν έχει crossplay γιατί η PlayStation κοινότητα υποθέτω ότι έχει περισσότερο κόσμο στο συγκεκριμένο παιχνίδι ειδικά στην Ελλάδα. Βέβαια τελευταία πετυχαίνω όλο και πιο πολλούς Έλληνες που σημαίνει ότι το xbox ανεβαίνει και στην Ελλάδα.
Λόγω game pass μπορεί και να έχει περισσότερο κόσμο multi-player πλέον το XBOX. Απλά το μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις patch (option file) με τις εμφανίσεις των ομάδων που δεν έχει official licenses η Konami.

Το My Club είναι τρομερό πάντως.

• Like
Reactions: Sir Teraflop
Με την 1η ευκαιρία θα το δοκιμάσω!

Παιδια το game pass εχει γινει παρα πολυ δυνατο.εχει προσθεσει πολλα ποιοτικα παιχνιδια. Τωρα ιουνιο ερχεται και hot pursuit remastered και dragon alliance. Δεν βλεπω την ωρα να παιξω forza horizon 5 και fly simulation
.θα τερματισει η oled

Attachments

• 20210615_142344.png
    20210615_142344.png
    457.5 KB · Views: 19
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Η προσθήκη "Πειρατές της Καραϊβικής" στο Sea Of Thieves είναι τύπου solo dlc ή διαφορετικό mp περιβάλλον/πίστα;

Μάλλον το 2ο ε;

Η προσθήκη "Πειρατές της Καραϊβικής" στο Sea Of Thieves είναι τύπου solo dlc ή διαφορετικό mp περιβάλλον/πίστα;

Μάλλον το 2ο ε;
Είναι solo ή με crew, five-episode story campaign! Θα το ξαναδοκιμάσω, γιατί μου φαινόταν ωραίο αλλά τελείως χύμα όταν το είχα παίξει.

• Like
Reactions: Lobo10
Είναι solo ή με crew, five-episode story campaign! Θα το ξαναδοκιμάσω, γιατί μου φαινόταν ωραίο αλλά τελείως χύμα όταν το είχα παίξει.
Έχει πολύ κόσμο μέσα γενικά, αλλά και εμένα δεν με είχε τραβήξει παλαιότερα.

Αν είναι όπως τα λες θα το δοκιμάσω σίγουρα.

• Like
Reactions: jokul
Λογικα θα εχει πολυ γελιο αν ειναι κ co op , καπου ειχα διαβασει οτι στην μια φωτο που ειναι σαν καμπαναριο ειναι μια πολη στο Βιετναμ. Οποτε θα εχει αμαξια τυπου καντικακ και δεινοσαυροι 😁

Λογικα θα εχει πολυ γελιο αν ειναι κ co op , καπου ειχα διαβασει οτι στην μια φωτο που ειναι σαν καμπαναριο ειναι μια πολη στο Βιετναμ. Οποτε θα εχει αμαξια τυπου καντικακ και δεινοσαυροι 😁

Ω ρε φίλε τι μου θύμησες!!!!

1623869102913.png

Last edited by a moderator:
Είδα σε 4Κ tv τα τρέιλερ του Forza 5 και του Flight Simulator.
Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω από το ότι μετά από καιρό είπα ουάου και ξανά ουάου που θα είναι day one στο gamepass.
Μπορεί τα περισσότερα παιχνίδια που είδαμε στην Ε3 από τη Microsoft να μην είναι του γούστου μου αλλά νομίζω ότι έκλεψε τις εντυπώσεις.

Εγώ όταν είδα το τρέιλερ του FS... ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου.
Το καλό της υπόθεσης είναι πως ξέρω από τώρα το δώρο των Χριστουγέννων μου.

Παίδες καλημέρα.Ερωτηση...αν πάρω το δισκάκι του Metro exodus που είναι για το one,θα μπορώ να έχω το νέο patch με ray tracing για το Series X;