Για δώσε link. Σε τι τιμή?Καλησπέρα παιδιά.Αγορασα εχτές από ιντερνετικο κλειδομαγαζο το fifa 23.Το έβαλα πριν λίγο να παίξω και ενώ βλέπω πως τα γραφικά είναι σαφώς βελτιωμένα και αντικατοπτρίζουν επιτέλους λίγη από τη δύναμη των νέων παιχνιδομηχανων,παρατηρώ σαφές πρόβλημα στην κίνηση.Οταν οι παίχτες στρίβουν έχουν πολύ θολούρα ενώ κάποιες φορές στο κέντρο που μπορεί να μαζεύουν πολλοί δείχνει σαν να πηδάει frames.Δοκιμασα να αλλάξω τις ρυθμίσεις vrr κλπ για την hdmi3 που έχω το xbox στην A80j μου αλλά τζιφος.Καμια αλλαγή.Θα έλεγα πως υπό αυτές τις συνθήκες το παιχνίδι είναι unplayable.Το έχει κανείς να μου πει τη γνώμη του ;
Eneba δες, 20€ για ΒραζιλίαΓια δώσε link. Σε τι τιμή?
Όταν πας να παίξεις όμως δεν θα ζητήσει πάλι vpn? Είτε Βραζιλίας είτε Αμερικής..Αφού θα βάλεις που θα βάλεις VPN για την ενεργοποίηση , πάρε το αμερικάνικο. 15 ευρώ!
H C2 είναι η καλύτερη gaming TV του 2022.Καλησπέρα σας,
Χρησιμοποιώ το series x με μια παλιά οθόνη τη Benq xl2411z που ναι μεν είναι 144hz αλλά αποδίδει μόνο 60hz μέσω hdmi.
Το ερώτημα μου είναι αν θεωρείτε ότι θα μπορούσα να βελτιώσω το Input lag που παρατηρώ χρησιμοποιώντας μια νεότερη οθόνη ή μια c2 oled .
Παίζω κυρίως fifa και ακόμα και στην led TV 43 samsung που έχω το game παρόλο που έχει περισσότερο input lag μου φαίνεται πως 'τρέχει' καλύτερα .
Σας ευχαριστώ
Σας τα είχα γράψει για τα Razer Wolverine χειριστήρια πριν 2 χρόνια ότι είναι αρκετά ποιοτικά και έχουν μηχανικά πλήκτρα τύπου mouse.Ενα πολύ καλό χειριστήριο το Razer Wolverine V2 σε spring sale από το Amazon στα 75 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Εχει βγει και νέα έκδοση μεν άλλα σε αυτή την τιμή αξίζει. Το έχω και ενώ δεν είναι ασύρματο, η ποιότητα κατασκευής του είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με το γνήσιο χειριστήριο. Τα κουμπιά δε είναι μηχανικά και αν τα συνηθίσεις απλά δεν γυρνάς πίσω.
Είχα πάρει το Elite 2 αλλά μου χάλασε, το έστειλα για επισκευή, ξαναχαλασε και δεν άντεξα και το έστειλα μια για πάντα …..είχα μείνει με τα κλασικά της κονσόλας που είναι οκ τιμια αλλά θα ήθελα το κάτι παραπάνω, όποτε δοκίμασα το Wolverine 2 πριν κανένα χρόνο, και είναι πράγματι εξαιρετικό. Παίζω πλέον μόνο με αυτο και έχω αποσύρει τα χειριστήρια της κονσόλας, Χτύπησα άλλο ένα πριν λίγο, ήθελα και αλλά πράγματα από Amazon όποτε μου βγήκε 68 ευρώ το χειριστήριο…ληστεία η τιμή για αυτο το χειριστήριο. Ήθελα την πιο καινουρια έκδοση με τα rgb lights αλλά 150 ευρώ δεν τα δίνω.Σας τα είχα γράψει για τα Razer Wolverine χειριστήρια πριν 2 χρόνια ότι είναι αρκετά ποιοτικά και έχουν μηχανικά πλήκτρα τύπου mouse.
Όντως είναι τρομερά αν εξαιρέσεις ότι είναι ενσύρματα.
Α δεν βγαίνει άλλο;; Σταμάτησε;; Βέβαια όσους γνωστούς έχω παιζουν πλέον όλοι FIFA, θυμάμαι παλιότερα το FIFA ήταν για τα μπάζα και όλοι έπαιζαν pro, τώρα συμβαίνει το αντίθετο.Τελείωσε το pro από πέρσι δυστυχώς.
Α δεν βγαίνει άλλο;; Σταμάτησε;; Βέβαια όσους γνωστούς έχω παιζουν πλέον όλοι FIFA, θυμάμαι παλιότερα το FIFA ήταν για τα μπάζα και όλοι έπαιζαν pro, τώρα συμβαίνει το αντίθετο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.