Xbox Series X/S

Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

https://gamertweak.com/ps5-struggles-with-4k-games-while-xbox-series-x-does-not-insider-claims/

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριν κυκλοφορήσουν οι κονσόλες, πριν κυκλοφορήσουν τα καινούργια 4κ παιχνίδια, ο "insider leaker" λέει επι λέξη "το ps5 έχει πρόβλημα με τα 4Κ παιχνίδα ενώ το xbox όχι", κι αυτό το ανεβάζεις ως είδηση?Ρε παιδιά είπαμε, φαν μποις φαν μποις, μην το ξεφτυλίζετε έτσι το θέμα, καταντάει κουραστικό...

Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Πριν κυκλοφορήσουν οι κονσόλες, πριν κυκλοφορήσουν τα καινούργια 4κ παιχνίδια, ο "insider leaker" λέει επι λέξη "το ps5 έχει πρόβλημα με τα 4Κ παιχνίδα ενώ το xbox όχι", κι αυτό το ανεβάζεις ως είδηση?Ρε παιδιά είπαμε, φαν μποις φαν μποις, μην το ξεφτυλίζετε έτσι το θέμα, καταντάει κουραστικό...
Όταν έβαλε ο άλλος όμως ότι το ps5 είναι πιο εύκολο στον προγραμματισμό , σχόλιο που κατέβασε μετά , τρεξατε να το κάνετε λάβαρο ...

Προσωπικά είχα από Ps1 έως Ps4 Pro, οπότε δεν μπορείς να με πεις fanboy της MS φιλαράκι.. Η αλήθεια είναι ότι το XBOX ONE X και το SERIES X είναι καλύτερες κονσόλες από τις αντίστοιχες της SONY. Απλά στην χώρα μας συνυφασμένο με το όνομα κονσόλα εδώ και πολλά χρόνια είναι το PS. Οφείλουμε όμως να βλέπουμε την αλήθεια.. Ειδικά εδώ που είμαστε ένα forum εξειδικευμένο στην εικόνα..

Η μία κονσόλα έχει GPU με 52 compute units και η άλλη 36.

Χωρίς να είναι κάποιος ειδικός με την μία βλέπει ότι η διαφορά στην ισχύ των γραφικών είναι 25-30%.

Το θέμα είναι να μπορέσουν οι εταιρείες στα 3rd party παιχνίδια να εκμεταλλευτούν την διαφορά. Γιατί ας μην κοροιδευόμαστε καλά τα exclusive αλλά τα 3rd party είναι το 95% των παιχνιδιών.

Προσωπικά είχα από Ps1 έως Ps4 Pro, οπότε δεν μπορείς να με πεις fanboy της MS φιλαράκι.. Η αλήθεια είναι ότι το XBOX ONE X και το SERIES X είναι καλύτερες κονσόλες από τις αντίστοιχες της SONY. Απλά στην χώρα μας συνυφασμένο με το όνομα κονσόλα εδώ και πολλά χρόνια είναι το PS. Οφείλουμε όμως να βλέπουμε την αλήθεια.. Ειδικά εδώ που είμαστε ένα forum εξειδικευμένο στην εικόνα..

Ισχύει αυτό που λες, η αλήθεια είναι όμως ότι το One X μας άφησε και πήγε άκλαυτο με συνοπτικές διαδικασίες, και εγώ το έχω το Χ όπως έχω και το Ps4 pro, το X σπάνια το ακουμπάω καθώς δεν έχω τίποτα καλό και ποιοτικό να παίξω, και αυτή είναι η διαφορά, τα παιχνίδια, καμία κονσόλα δεν πούλησε ποτέ μόνο με 3d party games, χρειάζεται μεγάλη και ποιοτική βιβλιοθήκη ΑΑΑ exclusive games, καλά τα 4Κ και τα tflops άλλα δεν φτάνουν και απόδειξη ήταν το One X...αν λασναριστεί το X με ουσιαστικά ούτε ένα καλό ΑΑΑ παιχνίδι έχει χάσει από τα αποδυτήρια και ας βγάζει και διπλά tflops από το Pa5....δες το σάπιο ps4 τι γραφικάρες έβγαλε στο πρόσφατο Ghost of tsushima, δεν θες μόνο Hardware άλλα μεράκι και ταλέντο να ξεζουμίζεις και να αξιοποιείς το Hardware....νωρίς είναι ακόμα και θα δούμε βέβαια, προσωπικά και τις 2 κονσόλες θα πάρω ως συνήθως και θέλω να πετύχει η Microsoft, απλά δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά όπως έδωσα στο Χ Και τελικά να μην έχω τίποτα να παίζω.

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Κατεβάστε την εφαρμογή Xbox game pass για Android.
Συνδεθείτε σε Αγγλία με vpn εφαρμογή, εγώ έχω το strong vpn και μετά στο Game pass κλείστε το vpn και έχετε κανονικά Cloud gaming.
Απαραίτητη γρήγορη σύνδεση vdsl.

Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Κατεβάστε την εφαρμογή Xbox game pass για Android.
Συνδεθείτε σε Αγγλία με vpn εφαρμογή, εγώ έχω το strong vpn και μετά στο Game pass κλείστε το vpn και έχετε κανονικά Cloud gaming.
Απαραίτητη γρήγορη σύνδεση vdsl.

Θα το δοκιμάσω, γιατί όχι, οπτική ίνα έχω σπίτι 200αρα δεν θα έχω πρόβλημα, για το κρεβάτι και την τουαλέτα είναι ότι πρέπει!!!, άλλη μια δυνατότητα των κινητών, τα κινητά όπως πάνε θα αντικαταστήσουν και τα βρακιά μας σε λίγο!!χαχα

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Έχουμε πήξει στη φήμη από Microsoft και Sony.
Ας σταματήσουν το κρυφτούλι και ας μας ξεκαθαρίσουν πόσα χρήματα θέλουν.
Κουράστηκα 3 μήνες πριν τη κυκλοφορία να μην ξέρουμε τιμή.

Αποκλείεται να είναι νέα εκδοση του One S με τιμη 300 ευρώ. Είναι το Series S.

Τιμή λιανικής και αν είναι bundle, πολύ εύκολα.
Το ξεκαθαρίζει το άρθρο κιολας.

Δεν εινα το series s. Απλά κάποια τελευταία, ίσως και ειδική, εκδοση του υφισταμενου one s.

Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Τιμή λιανικής και αν είναι bundle, πολύ εύκολα.
Το ξεκαθαρίζει το άρθρο κιολας.

Δεν εινα το series s. Απλά κάποια τελευταία, ίσως και ειδική, εκδοση του υφισταμενου one s.
Δεν υπάρχει περίπτωση στα 300 να είναι το one s . Το series S είναι . Το one s θα είναι πιο φτηνό πλέον και οποία ανανεωση έχει να κάνει με τα νέα χειριστήρια .

299 ευρώ το series S , ας ελπίσουμε για 499 για το series X.
Στην Ελλάδα θα τσιμπήσουν ένα 30αρι παραπάνω όπως και οι προηγούμενες γενιές..