Xbox Series X/S

Αυτό που μου έκανε εντύπωση από τα VRR-FREESYNC-LFC είναι ότι "διπλασιάζουν" τα FPS ακόμα και στο ONE X..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό που μου έκανε εντύπωση από τα VRR-FREESYNC-LFC είναι ότι "διπλασιάζουν" τα FPS ακόμα και στο ONE X..

Η πρώτη με freesync και η δεύτερη με VRR..

Δοκίμασα στη δική μου LG 65GX το ODYSSEY με το Οne X και παραθέτω τις ακόλουθες φωτογραφίες για του λόγου το αληθές..
703ced28ab7c53cff51816f60b5a9beb.jpg
70e4af31e0894c6200c6b1d56b55ae9c.jpg

Αυτά είναι όταν έχεις εκατομυρια subscribers και βρέχει (πολλά) δολλάρια....
Σε απίστευτη megaμπίζνα (αρπαχτη) έχει εξελιχθεί το youtube....και ξεροσταλιάζουν άλλοι στα θρανία.

Θρησκεία έχει καταντήσει το marketing και η διαφήμιση γενικότερα.

PDP Media Control for Series S, X ..
1fbff418a8f6f2e8bfdd60900d76d2d2.jpg

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

PDP Media Control for Series S, X ..
1fbff418a8f6f2e8bfdd60900d76d2d2.jpg

Δεν το επιβεβαιωσα , αλλα λενε οτι και τα παλια remote με υπερυθρες θα ειναι συμβατα καθως εχουν βαλει irDa μεσα στο κουμπι του pairing.

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Δεν το επιβεβαιωσα , αλλα λενε οτι και τα παλια remote με υπερυθρες θα ειναι συμβατα καθως εχουν βαλει irDa μεσα στο κουμπι του pairing.
Ευπρόσδεκτα όλα..

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Αυτά είναι όταν έχεις εκατομυρια subscribers και βρέχει (πολλά) δολλάρια....
Σε απίστευτη megaμπίζνα (αρπαχτη) έχει εξελιχθεί το youtube....και ξεροσταλιάζουν άλλοι στα θρανία.

Θρησκεία έχει καταντήσει το marketing και η διαφήμιση γενικότερα.

Και η συγκεκριμένη είναι από τις πιο γλοιώδης φυσιογνωμίες σε αυτό τοι πανηγύρι...

Μόνο εγώ το βρίσκω ΚΑΡΑαδιάφορο; Εχουν μπλέξει τα μπούτια τους παγκοσμίως μου φαίνεται τις παιχνιδομηχανές με media player.

Δεν έχουν μπλέξει τπτ. Απλά σου λέει αφού τεχνικά μπορώ γιατί να μην το κάνω.προωθούν ονλινε υπηρεσίες όπου μπορουν

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Μόνο εγώ το βρίσκω ΚΑΡΑαδιάφορο; Εχουν μπλέξει τα μπούτια τους παγκοσμίως μου φαίνεται τις παιχνιδομηχανές με media player.

Δεν το βρίσκεις μόνο εσύ, είναι ΚΑΡΑαδιάφορο και δεν θα επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο τις πωλήσεις της κονσόλας. Είπαμε Nice to have τα media players, τα dolby κλπ. άλλα μέχρι εκει, να ξαναπούμε το παράδειγμα της Nintendo Με το Switch που πάει τρένο στις πωλήσεις και δεν έχει καν Youtube Player!!!

Εγώ πάντως ένα Xbox series S με streaming δυνατότητες θα το χτυπήσω.
Και ΑΝ μου δώσει και Dolby vision/atmos στις υπηρεσίες αυτές (Netflix, Apple TV+, Disney+) τότε ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ