Xbox Series X/S

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Για να έχουν λιγότερο μέγεθος τα παιχνίδια θα έχουν και λιγότερη γυαλάδα.
Δεν θα έχουν native 4K..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για να έχουν λιγότερο μέγεθος τα παιχνίδια θα έχουν και λιγότερη γυαλάδα.
Περα απο την ανάλυση και τα fps δεν θα δεις καμια διαφορα στην "γυαλαδα" που λες με το x . Η διαφορά στο μέγεθος είναι καθαρά στα 4k πακέτα του παιχνιδιού. Είχε διαφορα λες στην ποιότητα το age of empires αν κατέβαζες το extra 4k πακέτο και το έπαιζες σε 1080 ;

Και Disney+ έχω

Για ένα μήνα όμως

https://youtu.be/tId1p7k2r4o

571def39c704bbf941ed7cce580cd65e.jpg

Εντάξει το series S δεν είναι σαν το Χ αλλά έχει και αυτό τα πλεονεκτήματα του.

Άλλωστε αν όλοι αγόραζαν την κορυφαία κονσόλα ανεξάρτητου τιμής κανείς δεν θα αγόραζε ούτε το PS5.

Καλημέρα.
Διαβάζω στο insomnia ότι οι περισσότεροι μέχρι σήμερα έχουν ήδη παραλάβει το νέο xbox και υπάρχει και διαθεσιμότητα σε online shops.
Ή έχει μεγάλο απόθεμα η microsoft ή οι ζήτηση είναι μειωμένη στη χώρα μας, όπως και να χει είναι πολύ σημαντικό που μπορεί κάποιος
να έχει την καινούργια κονσόλα day one.
Μεγειά σε όσους την πήραν, έχει και ea play από σήμερα στο game pass, χρόνο πρέπει να βρούμε να αγοράσουμε.

Άλλο το μέγεθος της Sony και άλλο της Microsoft ...
Η τελευταία έχει αποφασίσει μάλλον να κυριαρχήσει και κάνει τρομακτικές επενδύσεις που θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου (2-3χρονια).

Εγω πάντως έπαθα πλάκα με την σχεδίαση του series x . Μια καλωδιοταινια που ενώνει τα δυο τμήματα της μητρικής και ένα καλώδιο για τον ανεμιστήρα. Ποιοτητα υλικών, συναρμολογηση δείχνουν ότι το μηχάνημα είναι "κλέψιμο " στα 500 ως hardware .

Με πρόλαβε στην πόρτα πριν φύγω για τη δουλειά..

Unboxing το απόγευμα..

52b338d9106c8e6b4c05f71ff82fa550.jpg

Σας ευχαριστώ όλους..

Έχω τρελαθεί είναι η αλήθεια που δεν πρόλαβα να το ανοίξω

Δώστε μου κουράγιο..

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Σας ευχαριστώ όλους..

Έχω τρελαθεί είναι η αλήθεια που δεν πρόλαβα να το ανοίξω

Δώστε μου κουράγιο..

Επρεπε να το παρεις μαζι σου στη δουλεια. Θα το εβαζες κατω απο το γραφειο. Θα το επαιρνε χαμπαρι κανεις νομιζεις ; :p

Εγω δυστυχως θα αργησω να το αγορασω . Αγορασα note 20 και περιμενω και ipad AIR με ολα τα αξεσουαρ, οποτε δεν μενει σαλιο για κατι που ειναι για διασκεδαση και οχι για δουλεια...

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Με πρόλαβε στην πόρτα πριν φύγω για τη δουλειά..

Unboxing το απόγευμα..

52b338d9106c8e6b4c05f71ff82fa550.jpg

Αυτά είναι... Μεγειές-μεγειές! Δεν έχω πάρει ποτέ κονσόλα day1, ίσως θα έπρεπε να το δοκιμάσω στην επόμενη γενιά τελικά. Καλή διασκέδαση και θέλουμε unboxing!

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Αυτά είναι... Μεγειές-μεγειές! Δεν έχω πάρει ποτέ κονσόλα day1, ίσως θα έπρεπε να το δοκιμάσω στην επόμενη γενιά τελικά. Καλή διασκέδαση και θέλουμε unboxing!
Ευχαριστώ πολύ..

Θα κάνω unboxing φυσικά!