Xbox Series X/S

Δίκιο έχεις και εγώ χάρισα τα γυαλιά 3d που είχα πάρει για ένα βιντεοπροβολέα.
Έχω σε 3d Blu Ray το avatar και δεν το έχω δει ποτέ, όπως και την ταινία.
Στην Panasonic που έχω τώρα παίζει να έχω ανοίξει το 3d 2 φορές για δοκιμή.
Κακή υλοποίηση για αυτό και δεν υποστηρίζεται πια.
Είχα παίξει λίγο gears 3 σε 3d.
Καλή φάση αλλά πολύ κουραστικό.

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Συμφωνώ ότι μας τελείωσε το 3D τουλάχιστον για τις TV..

Όταν είχα την LG oled 65E6 είχα δει γύρω στις 10 ταινίες 3D και ήταν πολύ όμορφο σε σχέση με 50αρα PLASMA που είχα εμπειρία παλαιότερα..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Λίγο πολύ τα ίδια κάναμε όλοι Παναγιώτη, είδαμε μερικές ταινίες 3D ίσως και κανένα παιχνίδι και το παρατήσαμε, κουραστικό, λίγο υλικό και γενικά κακιά υλοποίηση στο σύνολό του. Ισως στο μέλλον να το ξαναδούμε, φάσεις περνάει το 3D, είχε γίνει και πριν κάτι δεκαετίες ένα μπαμ στους κινηματογράφους και μετά χάθηκε.

Υ.Γ. Ελα βρε συ δεν έχεις δει το Avatar?? ανεξάρτητα αν δεν σου αρέσει σαν ταινία, οπτικοακουστικά είναι πανδαισία, ειδικά σε καλή οθόνη και καλό ήχο είναι εμπειρία. Δείχνει πλέον βέβαια την ηλικία του.

Αν δεν δείτε 3D σε προβολέα σε υλοποίηση DLP με VESA 3D -sync.
Δεν έχετε δει τίποτα ...Καμία τηλεόραση δεν το πιάνει .

Αν δεν δείτε 3D σε προβολέα σε υλοποίηση DLP με VESA 3D -sync.
Δεν έχετε δει τίποτα ...Καμία τηλεόραση δεν το πιάνει .

Σε βιντεοπροβολέα έβλεπα και εγώ 3D Και μάλιστα ακριβούς, έχω αλλάξει πάρα πολλούς, τώρα έχω 2 σπίτι, έναν JVC DLA στο σαλόνι και έναν Optoma σε άλλο δωμάτιο βοηθητικό, ο JVC έχει μαγική εικόνα (άλλο αν η τσέπη μου έχει αδειάσει για να τον πάρω), και πολύ ακριβά πανιά έχω, Δεν έχω τρελαθεί με το 3D, ωραίο στην αρχή άλλα κουράζει (εμένα τουλάχιστον), δεν το άντεξα και κυρίως υπάρχουν ελάχιστες ταινίες να δεις σε 3D.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Ειλικρινά τώρα πόσες ταινίες Blu Ray 3D έχεις και πόσες φορές θέλεις να τις δεις? Αδιάφορο χαρακτηριστικό εντελώς και πραγματικά πόσοι έχουν γενικά δισκάκια (ταινίες) ακόμα, και κυρίως πόσοι έχουν UHD BLU-RAY ταινίες???, έχω ένα σκασμό γνωστούς με κονσόλες και πέρα από εμένα κανείς άλλος δεν έχει πιάσει καν στα χέρια του UHD Blu-Ray ταινία. Οτι παίζει η κονσόλα Dvd Και Blu Ray αρκεί, το 3D ειδικά είναι πεθαμένο, τα πιο πεταμένα λεφτά που είχα δώσει για να πάρω 3 ζευγάρια γυαλιά για τον Βιντεοπροβολέα.

Avatar , Προμηθέας ντοκυμαντερ και γενικά ότι υπήρχε σε 3d το έχω μόνο σε 3d . Μάλιστα τώρα που βγάζουν προσφορά κανένα dvd μαζί με το 3D δισκάκι στα 5 είναι κλέψιμο. Όπως ακούω τα cd μου ξανά αγορασμένα πριν 25 χρονια ετσι βλέπω και τις ταινίες. Δεν μου είναι καθόλου αδιάφορο και θα στεναχωρηθω πολυ όταν μου χαλάσει η 3d lg . Με την οποία δεν λυπήθηκα τα τζάμπα γυαλιά που μαζεψα από το cinema που παιζουν στην οθόνη της . Δεν έχω ταινίες uhd γιατί δεν είχα player να τις παίξω, κάτι που θα αλλαζε η αγορά του xbox . Αν κανεις εσύ λάθος επιλογές δεν σημαίνει ότι αφορά και άλλους. Με βλέπω για series s και xbox one x μάλλον...

Θα διαφωνήσω εδώ.
Δεν έκανες λάθος επιλογή ο Νικόλας, το 3d αποδείχτηκε λάθος σαν υλοποίηση για αυτό και απαξιώθηκε.
Εγώ με ενεργό 3d δηλαδή με γυαλιά με μπαταρία μπορώ να αντέξω το πολύ 15 λεπτά λόγω αστιγματισμού έστω και χαμηλού όπως και η πλειοψηφία.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Avatar , Προμηθέας ντοκυμαντερ και γενικά ότι υπήρχε σε 3d το έχω μόνο σε 3d . Μάλιστα τώρα που βγάζουν προσφορά κανένα dvd μαζί με το 3D δισκάκι στα 5 είναι κλέψιμο. Όπως ακούω τα cd μου ξανά αγορασμένα πριν 25 χρονια ετσι βλέπω και τις ταινίες. Δεν μου είναι καθόλου αδιάφορο και θα στεναχωρηθω πολυ όταν μου χαλάσει η 3d lg . Με την οποία δεν λυπήθηκα τα τζάμπα γυαλιά που μαζεψα από το cinema που παιζουν στην οθόνη της . Δεν έχω ταινίες uhd γιατί δεν είχα player να τις παίξω, κάτι που θα αλλαζε η αγορά του xbox . Αν κανεις εσύ λάθος επιλογές δεν σημαίνει ότι αφορά και άλλους. Με βλέπω για series s και xbox one x μάλλον...

Μιλάς για 5-10 ταινίες κλπ...οκ....δηλαδή ελάχιστες που τις έχεις ήδη δει κάμποσες φορές, δεν έκανα καμία λάθος επιλογή, το μέσο από μόνο του ήταν λάθος φτιαγμένο και αυτοκαταστράφηκε αφού και ο κόσμος το απαξίωσε...για αυτό και βγαίνουν ελάχιστες ταινίες σε 3D ή τις χαρίζουν όπως είπες και εσύ, δεν ξέρω καν αν βγαίνουν και νέες πλέον ταινίες σε 3D....Στα του Xbox δεν το θεωρώ καθόλου μειονέκτημα ότι δεν παίζει 3D το νέο Χ, είναι αδιάφορο για τους περισσότερους, Και στο γράφω εγώ που δεν έχω κανένα θέμα να θάψω την κονσόλα!!!

Θα διαφωνήσω εδώ.
Δεν έκανες λάθος επιλογή ο Νικόλας, το 3d αποδείχτηκε λάθος σαν υλοποίηση για αυτό και απαξιώθηκε.
Εγώ με ενεργό 3d δηλαδή με γυαλιά με μπαταρία μπορώ να αντέξω το πολύ 15 λεπτά λόγω αστιγματισμού έστω και χαμηλού όπως και η πλειοψηφία.

Η υλοποιήσεις με ενεργο 3D ήταν απλά απαίσιες και σε ζάλισαν. Στο cinema ήταν όλες παθητικές οπως και στην lg . Ακομη πατάω καμια φορά το κουμπί για ψευτο 3d στην τηλεόραση. Έχω περισσότερο αστιγματισμό από μυωπια και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς οι κακές υλοποιήσεις απο samsung και άλλους με ενεργο 3d πήραν στο λαιμό τους το καλο παθητικό. Και έχει και την φοβερή δυνατότητα για screen in screen gaming χωρις να κόβεις στην μέση την οθόνη απλα φορώντας διαφορετικά γυαλιά ο κάθε παίκτης... Κρίμα. Δεν απολαύσατε σωστό 3d...

https://youtu.be/kGXrNDIDuIY

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
cbcd1f15d8c74c3464e77805e95b57b5.jpg

Μπράβο παιδιά ωραία πράγματα περιμένουμε εντυπώσεις !

Μια διευκρίνιση ...Ανέφερα για 3D το DLP με VESA 3D -sync της optoma ότι είναι μια εμπειρία που θα πρέπει οποιαδήποτε να το δεις .
Απλά θέλω να μοιράζομαι μαζί σας κάποια πράγματα ,τον συγκεκριμένο προβολέα τον είχε καλιπράρει ο γνωστός και φίλος Μανώλης https://perfectimage.gr/
Επειδή πάντα για την εποχή του πάθαμε όντως λίγα εγκεφαλικά πάντα για την απόδοση του 3D τον ζήλευαν και πανάκριβοι προβολείς .

Το Xbox one X/S υποστηρίζει το 3D στο Blu-ray,υπάρχει υποστήριξη και στο KODI .

Απίστευτα ήσυχο! Ξεπέρασε και τις καλύτερες προσδοκίες μου , περισσότερο θόρυβο κάνει το one S ( που και αυτό δύσκολα ακούγεται και μόνο από πολύ κοντά).

Ανοιχτό από τις 5 το απόγευμα δεν βγάζει και παρά ελάχιστο αέρα.

Όσο για την μεταφορά των παιχνιδιών από το παλιό xbox τα σύνδεσα και τα δύο πάνω στο modem με καλώδιο δικτύου και είδα ταχύτητες μεταφοράς μέχρι 500 mbps.

Ορισμένα παιχνίδια όπως το Fortnite και το Forza χρειάζονται και επιπλέον αρχεία για το series x (32 gb για το πρώτο και 94 gb για το δεύτερο).