Xbox Series X/S

Τα δοκίμασα κι αυτά, αλλά κολλάνε.

Τεσπα, θα κρατήσω προς το παρόν το zidoo για player και βλέπουμε.

Μόλις κατέβασα το medium...πολυ καλό, ωραία ατμόσφαιρα, καλό HDR και φαίνεται μια χαρά στην LG.
Πολύ ατμοσφαιρική μουσική και με τ ακουστικά είναι απόλαυση.

Ωραίο το game pass....εχειβπολλα να δω, κατεβάζω τώρα και το forza 4 που μ αρέσει επίσης.
Μόνο που βλέπω τον δίσκο να γεμίζει γρήγορα.....

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Τα δοκίμασα κι αυτά, αλλά κολλάνε.

Τεσπα, θα κρατήσω προς το παρόν το zidoo για player και βλέπουμε.

Μόλις κατέβασα το medium...πολυ καλό, ωραία ατμόσφαιρα, καλό HDR και φαίνεται μια χαρά στην LG.
Πολύ ατμοσφαιρική μουσική και με τ ακουστικά είναι απόλαυση.

Ωραίο το game pass....εχειβπολλα να δω, κατεβάζω τώρα και το forza 4 που μ αρέσει επίσης.
Μόνο που βλέπω τον δίσκο να γεμίζει γρήγορα.....

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Μπορείς να κουμπώνεις πάνω δίσκο για τα games προηγούμενης γενιάς.

Κοιτά μην κατεβάζεις πολλά παιχνίδια με την μια, παίξε κάποιο τελείωσε το, σβηστό και βάλε άλλο στην θέση του, έτσι κάνω εγώ και δεν ξεμένω ποτέ από χώρο...Καλορίζικη και η κονσόλα, αφού δεν είχες Xbox πριν θα βρεις πολλά παιχνίδια που δεν είχες παίξει.....

Υ.Γ. Το forza horizon 4 μάλλον είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχει φτιάξει ποτέ η Microsoft, να πάρεις οπωσδήποτε και τα dlc, είναι πολύ καλά, είναι και βελτιωμένο οπτικά στο series x.

Y.Γ. Το medium προσωπικα το παράτησα δεν με τράβηξε όσο περίμενα, ίσως κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον να το ξαναπιάσω.

Υ.Γ. Σήμερα απέκτησα και series s για το υπνοδωμάτιο, ωραία και μικρούλα η συσκευή, μου αρέσει πολύ που είναι άσπρη...θα δοκιμάσω και ίδια παιχνίδια να δω στην πράξη πόση διαφορά φαίνεται από το series x.

Υ.Γ. Το one x πήγε στο υπνοδωμάτιο της κόρης μου παρέα με το PS4 pro, γέμισα πάλι το σπίτι κονσόλες.....!!!!!

Έχω να παιξω pro και γενικά ποδοσφαιράκι πάνω από 10 λεπτά από την εποχή που ήμουν φοιτητής!!!!! Γούστα είναι αυτά αλλά τα σιχαίνομαι....προτιμώ ειλικρινά να σπάω μπαλάκια στο candy crash...χαχα

Τι μου θύμισες,σαν φοιτητής έβγαζα το βραδινό μου γάλα σε στοίχημα στο Pro.
Δεν έπαψα ποτέ από τότε να παίζω για δύο λόγους, ποτέ δεν είχα μαγαζί αλλά με το Pro απέκτησα πολλούς πελάτες και είναι μοναδικό το συναίσθημα να απολαμβάνεις το σεβασμό από τόσους συναθλητές που πια σε φωνάζουν μπαμπά.

Υ.Γ. Σήμερα απέκτησα και series s για το υπνοδωμάτιο, ωραία και μικρούλα η συσκευή, μου αρέσει πολύ που είναι άσπρη...θα δοκιμάσω και ίδια παιχνίδια να δω στην πράξη πόση διαφορά φαίνεται από το series x.

Υ.Γ. Το one x πήγε στο υπνοδωμάτιο της κόρης μου παρέα με το PS4 pro, γέμισα πάλι το σπίτι κονσόλες.....!!!!!
Μεγειά και το Series S,αν δεν είχε μικρό δίσκο μπορεί και να το άλλαζα με το one s που έχω τώρα.
Να ρωτήσω κάτι χαζό, πόσο καλύτερη ανάλυση έχει το Series S από το one s;
Επίσης στο One S μπορείς να δεις 4Κ ταινίες σε 4Κ ανάλυση, στο series S γίνεται;

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Μεγειά και το Series S,αν δεν είχε μικρό δίσκο μπορεί και να το άλλαζα με το one s που έχω τώρα.
Να ρωτήσω κάτι χαζό, πόσο καλύτερη ανάλυση έχει το Series S από το one s;
Επίσης στο One S μπορείς να δεις 4Κ ταινίες σε 4Κ ανάλυση, στο series S γίνεται;
Δεν έχει drive.. Να στριμάρεις μπορείς φυσικά

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Δεν εννοώ με δισκάκια αλλά από USB με 4Κ αρχεία.
Αυτή την κουβέντα κάναμε τόση ώρα..

Παίζει από usb κανονικά

Ρίξε μια ματιά πιο πάνω

Η πλάκα είναι ότι μιλάμε για ταινίες , 4K ,HDR ,παιχνίδια και τα μικρά μου με ένα κινητό στο χέρι αρέσκονται να παίζουν among Us ...Τι να πω .

Among us πήραμε σε 2 λογαριασμούς στο steam και είναι περασμένο σε όλα τα κινητά του σπιτιού άσχετα αν εγώ είμαι ο μόνος που δεν έχει παίξει καμία φορά.

Πάντως είναι πραγματικά πολύ μικρό το series s, οι άλλες κονσόλες φαίνονται μοσχάρια μπροστά του, έχει μέγεθος για όσους ξέρουν περίπου με Nintendo Wii U. Για κάποιον που έχει τηλεόραση 1080p και δεν σκοπεύει να πάρει νέα τηλεόραση είναι καλή περίπτωση, είναι καλή περίπτωση επίσης και για υπνοδωμάτιο, καθώς παίζεις το παιχνίδι στην κυρία κονσόλα σου στο σαλόνι και αν κουραστείς αράζεις και στο κρεβάτι και συνεχείς από εκεί που το άφησες στην άλλη κονσόλα. Ο λόγος που το πήρα και δεν χρησιμοποιησα το one x σαν δεύτερη κονσόλα είναι λόγω του sad που φορτώνει τα πάντα σφαίρα και ότι από όσο είδαμε δεν βλέπω να βγαίνουν και πολλά exclusives της Microsoft στο one x, όποτε πλέον το one x πήγε καθαρά και για αποκλειστική χρήση από τα παιδιά.

Υ.Γ. Σε πρώτη φάση 1-2 παιχνίδια που έβαλα τα δείχνει πολύ ωραία παρόλο που είναι σχετικά παλιά η τηλεόραση του υπνοδωματίου, από τις πρώτες 4Κ 55αρες.

Αν κάνω καλά τη σούμα έχεις 3 κονσόλες Microsoft, 2 Sony και 2 Nintendo.
Η χαρά του παιδιού το σπίτι σου Νικόλα.
Υπήρχε μια περίοδο που είχα πάθει αμόκ ηλεκτρονικού καταναλωτισμού και είχα PlayStation, xbox, psp και 2 Nintendo ds.
Τελικά πούλησα και χάρισα και έμεινα λίγο καιρό εκτός αλλά χρειάζεται και καμιά κονσολίτσα στο σπίτι.

στην 65ara LG OLED παντως δεν εχω παραπονο, μια χαρα φαινονται τα παιχνιδια, αυτα που ειδα φυσικα.

Δεν μου λειεπει η αναλυση, αλλωστε στα 2,5 - 3 μετρα που ειμαι δεν θα εβλεπα μεγαλη διαφορα.
Αυτο που θελω να δω ειναι σωστο HDR (για μενα πιο σημαντικο απο την αναλυση) και το σταθερο frame rate (60p οπου υποστηριζεται).

Αν εχει και RT στα παιχνιδια ακομα καλυτερα.

Κριμα που για μενα δε κανει για media player και τοσο, προτιμω το zidoo που ειναι πιο απλο και παιζει τα παντα (εχω πολλες ταινιες σε Blueray ISO/Folder κλπ).

Παντως στα λεφτα που το πηρα (250 ευρω) ειναι τρομερη προσφορα με το game pass μαζι, αξιζει τα λεφτα του.

Το PS5 δεν υπαρχει πουθενα, και αν το βρεις μεταχ/νο το χτυπανε πολυ.

Όπως έχω πει σε άλλο θέμα , προτιμώ να αγοράζω δισκάκια γιατί δεν θέλω να παντρεύονται τα παιχνίδια με το account μου.
Με το που αγοράζω ένα δισκάκι το εγκαθιστω και στις τρεις κονσόλες του σπιτιού που η κάθε μία έχει διαφορετικό account.

Το πρόβλημα όπως γνωρίζετε είναι ότι δεν μπορούμε να παίξουμε ταυτόχρονα όλοι διότι χρειάζεται να διαβασει το δισκάκι. Ακόμα και το παιχνίδι να έχει ξεκινήσει αν πας να βγάλεις το δισκάκι , τέλος.
Λύνεται αυτό το πρόβλημα;

το θεμα με τον εξωτερικο δισκο και οτι δεν βλεπει πολλα αρχεια σ αυτον, εχει αναφερθει δυστυχως απο πολλους, αλλα δεν εχει βρεθει καμια λυση.

ενα απο τα πολλα νηματα με αυτο το θεμα, χωρις επισημα να εχει δωθει απαντηση απο την Microsoft.

https://answers.microsoft.com/en-us...ecognise/6146915e-6a79-4b01-8c5e-63fd73504ccb

Το θεμα το εχουν κυριως μεγαλυτεροι δισκοι απο 2 TB (εγω εχω 4 ΤΒ) και δεν ειναι εξακριβομενο με τι εχει να κανει.. αλλοι λενε για το φορματ (ntfs vs fat32 ), αλλοι για το τροπο που χειριζεται το xbox τους δισκους (media, data, system disk κλπ)

Αν καποιος εχει δισκο απο 4tb και πανω να δοκιμασει ας μας πει.... εγω δυστυχως αναγκαζομαι να κρατησω το zidoo γι αυτο το λογο.

Ουτε με plex εβγαλα ακρη, καποια αρχεια παιζουν , καποια αλλα οχι.... μυλος η υποθεση .

Δεν κανει για media player δυστυχως το xbox, μονο για τιποτα απλα αρχεια κι αυτα με προυποθεσεις (για μενα τουλαχιστον).

YG... δεν υπαρχει τροπος για eject του δισκου ? Πρεπει μονο να κανω shut down το Xbox για να τον βγαλω ?

το θεμα με τον εξωτερικο δισκο και οτι δεν βλεπει πολλα αρχεια σ αυτον, εχει αναφερθει δυστυχως απο πολλους, αλλα δεν εχει βρεθει καμια λυση.

ενα απο τα πολλα νηματα με αυτο το θεμα, χωρις επισημα να εχει δωθει απαντηση απο την Microsoft.

https://answers.microsoft.com/en-us...ecognise/6146915e-6a79-4b01-8c5e-63fd73504ccb

Το θεμα το εχουν κυριως μεγαλυτεροι δισκοι απο 2 TB (εγω εχω 4 ΤΒ) και δεν ειναι εξακριβομενο με τι εχει να κανει.. αλλοι λενε για το φορματ (ntfs vs fat32 ), αλλοι για το τροπο που χειριζεται το xbox τους δισκους (media, data, system disk κλπ)

Αν καποιος εχει δισκο απο 4tb και πανω να δοκιμασει ας μας πει.... εγω δυστυχως αναγκαζομαι να κρατησω το zidoo γι αυτο το λογο.

Ουτε με plex εβγαλα ακρη, καποια αρχεια παιζουν , καποια αλλα οχι.... μυλος η υποθεση .

Δεν κανει για media player δυστυχως το xbox, μονο για τιποτα απλα αρχεια κι αυτα με προυποθεσεις (για μενα τουλαχιστον).
Εμένα 4 gb είναι ο σκληρός, Seagate.

σε NTFS φανταζομαι.... τι να πω , δε ξερω.

Δοκιμασες 4κ hdr ταινια?

Εχω φαει το ιντερνετ για καποια λυση, αλλα δεν υπαρχει κατι για τη περιπτωση αυτη, που τα βλεπει αδεια τα folder.

Κατι ακομα.... μπορουμε να φορτισουμε μπαταριες επαναφορτιζομενες μεσα στο χειριστηριο ?
Αν οχι, υπαρχει καποιο battery pack λιθιου?
Δε βολευομαι καθολου απλες μπαταριες.... χαθηκε ο κοσμος να βαλουν μια επαναφορτιζομενη ?