Xbox Series X/S

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Αυτο δειχνει καλο!!!!
Πραγματικα τωρα ειμαι σε αναζητηση σετ ακουστικων και θα ηθελα αν ειναι δυνατον να μπορω να τα συνδεσω και με τον ενισχυτη μου για να παρακολουθω την νυχτα ταινιες και ποιοτικη μουσικη.
Αυτα λετε να ειναι και γιαυτην την δουλεια?
Η πηγή σου θα είναι η τηλεόραση ή το xbox;

Στην πρώτη περίπτωση σύνδεση με bluetooth.

Στη δεύτερη με το ασύρματο πρωτόκολλο της MS ( ποιοτικότερο αποτέλεσμα).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Η πηγή σου θα είναι η τηλεόραση ή το xbox;

Στην πρώτη περίπτωση σύνδεση με bluetooth.

Στη δεύτερη με το ασύρματο πρωτόκολλο της MS ( ποιοτικότερο αποτέλεσμα).

Μαλιστα, στα υπαψιν....
Κατι αλλο εχετε να προτεινεται?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Μαλιστα, στα υπαψιν....
Κατι αλλο εχετε να προτεινεται?
Σε αυτά τα χρήματα αν έχεις μόνο xbox είναι πολύ καλή επιλογή.

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Κάποιος να πει στον Phil να βγάλει και κανά παιχνιδάκι γιατί ξεμείναμε....

+1, έχω σχεδόν 2 εβδομάδες να ανοίξω την κονσόλα, δεν έχω τίποτα να παίξω, προς το παρών παίζω το πολύ καλό Nioh Collection στο ps5 που και αυτό βέβαια είναι remastered άλλα αξίζει, ειδικά αν κάποιος δεν έχει παίξει τα πολύ καλά 2 Nioh στο ps4. Δυστυχώς για άλλη μια φορά πήρα και τις 2 κονσόλες και σχεδόν πάλι αποκλειστικά παίζω με το ps5, άσχημο αυτό, βέβαια και στο ps5 περίμενα πολλά παραπάνω. Για το Xbox Χ αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα σκέφτομαι να το δώσω τώρα που πιάνει και πολύ καλά λεφτά, και στο μέλλον αν αποφασίσουν να χτίσουν βιβλιοθήκη με νέα και καλά παιχνίδια (και όχι σαν το Medium που βγήκε) που δεν θα τα έχω και στο ps5 να το ξαναπάρω. Θα μείνω με το Series S σε περίπτωση που βγει κάτι ενδιάμεσα.

Υ.Γ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για series X σχεδόν καινούριο με ελάχιστη λειτουργία (ζήτημα να έχει δουλέψει 10-15 ώρες) στέλνει pm.

+1, έχω σχεδόν 2 εβδομάδες να ανοίξω την κονσόλα, δεν έχω τίποτα να παίξω, προς το παρών παίζω το πολύ καλό Nioh Collection στο ps5 που και αυτό βέβαια είναι remastered άλλα αξίζει, ειδικά αν κάποιος δεν έχει παίξει τα πολύ καλά 2 Nioh στο ps4. Δυστυχώς για άλλη μια φορά πήρα και τις 2 κονσόλες και σχεδόν πάλι αποκλειστικά παίζω με το ps5, άσχημο αυτό, βέβαια και στο ps5 περίμενα πολλά παραπάνω. Για το Xbox Χ αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα σκέφτομαι να το δώσω τώρα που πιάνει και πολύ καλά λεφτά, και στο μέλλον αν αποφασίσουν να χτίσουν βιβλιοθήκη με νέα και καλά παιχνίδια (και όχι σαν το Medium που βγήκε) που δεν θα τα έχω και στο ps5 να το ξαναπάρω. Θα μείνω με το Series S σε περίπτωση που βγει κάτι ενδιάμεσα.

Υ.Γ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για series X σχεδόν καινούριο με ελάχιστη λειτουργία (ζήτημα να έχει δουλέψει 10-15 ώρες) στέλνει pm.

Σου έστειλα π.μ.

Βγήκαν τα νέα ακουστικά της MS προπαραγγελία στο Πλαίσιο.

288a972e71eb0602e749b3508b1169c6.jpg

Last edited by a moderator:
Το Series S υπάρχει πια παντού στα 309 ευρώ και ακόμη χαμηλότερα με το γνωστό κόλπο με το τιμολόγιο.
https://www.skroutz.gr/s/24662008/Microsoft-Xbox-Series-S.html
Series X ακόμη δεν υπάρχουν διαθέσιμα αλλά υπάρχουν αρκετά σε αγγελίες με τιμές από 500 ευρώ και πάνω.
Δική μου εκτίμηση είναι ότι η ζήτηση δεν είναι μεγάλη και σύντομα θα δούμε και Series X στα ράφια.
Από την άλλη βλέπω σε αγγελίες για PS5 τιμές εξωφρενικές που φανερώνουν την παράλογη φρενίτιδα που υπάρχει για μια κονσόλα που δεν έχει ακόμη next gen παιχνίδια.
Γλυκοκοιτάω την αγορά ενός Series S για καταναλωτισμό κυρίως γιατί δεν παίζω πολύ xbox αυτή την περίοδο λόγω masterchef 😄.

Series S έχει μπόλικα και στο Facebook Marketplace και με κάτω από 300 ευρώ, series X πιο λίγα άλλα σε σχετικά normal τιμές. PS5 ούτε για αστείο και όσοι τα δίνουν τα δίνουν σε τρελά ποσά. Στην Ελλάδα ήταν γνωστό ότι η ζήτηση για ps5 είναι πολλαπλάσια, το είχα αναφέρει και πριν καιρό από γνωστή αλυσίδα όπου είχε πολλαπλάσιες παραγγελίες για ps5.

Ακόμα έχουμε έλλειψη σε κονσόλες άλλα έστω κι έτσι τα δείγματα είναι αντιπροσωπευτικά, π.χ. παρακάτω βλέπουμε ότι το ps5 πουλάει 2 προς 1 σε παγκόσμια κλίμακα. Θα δούμε και στο μέλλον όταν θα έχουνε σημαντικά αποθέματα και βγουν και παιχνίδια. προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν η Microsoft δεν βγάλει άμεσα καλά ΑΑΑ παιχνίδια θα την χάσει και αυτή την γενιά, είναι τεράστια η δυναμική της Sony με τεράστιο Fan Base ειδικά στην Ιαπωνία (δείτε από τον παρακάτω πίνακα διαφορά σε πωλήσεις στην Ιαπωνία). Ηδη πάντως η Sony ετοιμάζει μέσα στην χρονιά νέο Horizon, νέο God Of War και το Ratchet and clank και μπόλικα ακόμα, από την Microsoft προς το παρών μόνο εξαγορές, βελτιώσεις σε παλιά παιχνίδια ή νέα μικρά σχετικά παιχνίδια. πρέπει να κινηθεί άμεσα και γρήγορα για το καλό όλων μας.

https://www.vgchartz.com/

Υ.Γ. Αυτή την στιγμή πάντως το series S είναι η καλύτερη δυνατή κίνηση για κάποιον που θέλει νέα κονσόλα και δεν ενδιαφέρεται για δισκάκια, ανταλλαγές, πωλήσεις κλπ. Οικονομικό, μικρό, γρήγορο και θα παίζει τα πάντα για την επόμενη 5ετία. Safe επιλογή.

Series S έχει μπόλικα και στο Facebook Marketplace και με κάτω από 300 ευρώ, series X πιο λίγα άλλα σε σχετικά normal τιμές. PS5 ούτε για αστείο και όσοι τα δίνουν τα δίνουν σε τρελά ποσά. Στην Ελλάδα ήταν γνωστό ότι η ζήτηση για ps5 είναι πολλαπλάσια, το είχα αναφέρει και πριν καιρό από γνωστή αλυσίδα όπου είχε πολλαπλάσιες παραγγελίες για ps5.

Ακόμα έχουμε έλλειψη σε κονσόλες άλλα έστω κι έτσι τα δείγματα είναι αντιπροσωπευτικά, π.χ. παρακάτω βλέπουμε ότι το ps5 πουλάει 2 προς 1 σε παγκόσμια κλίμακα. Θα δούμε και στο μέλλον όταν θα έχουνε σημαντικά αποθέματα και βγουν και παιχνίδια. προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν η Microsoft δεν βγάλει άμεσα καλά ΑΑΑ παιχνίδια θα την χάσει και αυτή την γενιά, είναι τεράστια η δυναμική της Sony με τεράστιο Fan Base ειδικά στην Ιαπωνία (δείτε από τον παρακάτω πίνακα διαφορά σε πωλήσεις στην Ιαπωνία). Ηδη πάντως η Sony ετοιμάζει μέσα στην χρονιά νέο Horizon, νέο God Of War και το Ratchet and clank και μπόλικα ακόμα, από την Microsoft προς το παρών μόνο εξαγορές, βελτιώσεις σε παλιά παιχνίδια ή νέα μικρά σχετικά παιχνίδια. πρέπει να κινηθεί άμεσα και γρήγορα για το καλό όλων μας.

https://www.vgchartz.com/

Υ.Γ. Αυτή την στιγμή πάντως το series S είναι η καλύτερη δυνατή κίνηση για κάποιον που θέλει νέα κονσόλα και δεν ενδιαφέρεται για δισκάκια, ανταλλαγές, πωλήσεις κλπ. Οικονομικό, μικρό, γρήγορο και θα παίζει τα πάντα για την επόμενη 5ετία. Safe επιλογή.

God Of War και Horizon πάνε δυστυχώς για το 2022.

Το Ratchet δεν είναι φυσικά console seller.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα.

Κάποια καλά multiplatform θα βγουν μέσα στη χρονιά και το HALO Infinite.

Μη περιμένουμε κάτι άλλο.

Αν η Sony δυσκολευτεί στη διαθεσιμότητα και μετά το Πάσχα, θα σιχτιρίσει πολύς κόσμος και θα πάει στην MS.

Το έχουν κάνει ήδη αρκετοί.

Εγώ ασχολούμαι εδώ και 1,5 μήνα που έχω το PS5 με παλιότερα games του PS4 που δεν είχα παίξει.

Δεν με τραβάνε τα souls παιχνίδια δυστυχώς.

Αν πέσει σε καλή τιμή στο store η Morales Ultimate edition που δίνει δώρο και το Spiderman Remastered λογικά θα την τιμήσω.

Καλα αυτή την στιγμή άλλο που εμείς είμαστε αρρωστάκια δεν αξίζει καμία από τις νέες ακριβές εκδόσεις των κόνσολών, είναι πιο safe να μείνει κάποιος με την παλιά του κονσόλα ή να πάρει ένα Series S που το βρίσκεις εύκολα και οικονομικά.

Υ.Γ. Καλά αν είναι να πάνε το 2022 και τα Horizon, God Of war...κλάφτα....μας δουλεύουν νομίζω και οι 2 εταιρίες και πατάνε πάνω στην τρέλα που μας δέρνει.