Xbox Series X/S

Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Έπειτα από την έντονη φημολογία των τελευταίων μηνών, η Microsoft επισημοποίησε επιτέλους τα πλάνα της. Συγκεκριμένα, στις 7 Μαΐου και 6:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος, η ομάδα του Xbox θα παρουσιάσει τα πρώτα gameplay πλάνα από τα επόμενης γενιάς παιχνίδια του Xbox Series X σε ένα ειδικό επεισόδιο του Inside Xbox.https://unboxholics.com/news/gaming/74951-episimo-xbox-series-x-parousiasi-to-maio-proti-matia-sta-paichnidia-epomenis-genias

μου κάνει εντύπωση που μετά το clusterf@ck με το launch του one, ήρθε η ώρα για την επόμενη γενιά και αυτοί δε λένε να βάλουν μυαλό

αναρωτιέμαι αν θα χάσουν το παιχνίδι πάλι από τα αποδυτήρια όπως και την προηγούμενη φορά

παρά το προηγούμενο μεγαλειώδες στραπάτσο λοιπόν, δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος δεν τρώει αμάσητο ο,τι του σερβίρουν

(προσωπικά ανήκω στο 0,Χ% των καταναλωτών που πάντα είχαν xbox και ποτέ playstation)

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Εγω νομιζω οτι η Ms δεν δημιουργει προσδοκιες που δεν υπαρχουν, οπως κανει η Sony. Ειμαι σιγουρος οτι ακομη τα παιχνιδια δεν εχουν την τελικη τους μορφη ή και να την εχουν δεν εχουν γινει optimized για κονσολες που θα βγουνε στα ραφια σε 6 μηνες.., οποτε οτιδηποτε περα απο trailer δεν ανταποκρινεται αυτη τη στιγμη σε τελικο προιον. Εντυπωσιακο το demo της epic και του Ps5 , αλλα δεν ηταν 4Κ ουτε gameplay...

Απορία...
Οι 4Κ τηλεοράσεις υποστηρίζουν 1440p, η θα το βλέπουμε upscaled σε 4Κ?
Για έναν φίλο μου ρωτάω :p

Απορία...
Οι 4Κ τηλεοράσεις υποστηρίζουν 1440p, η θα το βλέπουμε upscaled σε 4Κ?
Για έναν φίλο μου ρωτάω :p

Σου κάνει μεγάλη διαφορά ποιος θα κάνει το upscale (tv ή κονσόλα) ; 😋

Σου κάνει μεγάλη διαφορά ποιος θα κάνει το upscale (tv ή κονσόλα) ; 😋

Βασικά ρώτησα για δυο λόγους...

1. Καργα ειρωνεία επειδή βλέπω ζόρικους τίτλους να παίζουν σε 1440p
2. Εξαιτίας του παραπάνω, αν οι τηλεοράσεις μπορούν να δεχτούν απευθείας 1440p χωρίς upscaling.

Βασικά ρώτησα για δυο λόγους...

1. Καργα ειρωνεία επειδή βλέπω ζόρικους τίτλους να παίζουν σε 1440p
2. Εξαιτίας του παραπάνω, αν οι τηλεοράσεις μπορούν να δεχτούν απευθείας 1440p χωρίς upscaling.

Το κατάλαβα βρε.

Και είπα, στη 2η περίπτωση πάλι θα γίνεται upscaling, απλά από την tv.

Οι κονσόλες βγάζουν πάντα 4κ... κάνουν αυτές το scaling , υποτίθεται καλύτερα, μέσω ΑΙ.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Οι κονσόλες βγάζουν πάντα 4κ... κάνουν αυτές το scaling , υποτίθεται καλύτερα, μέσω ΑΙ.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Θυμάμαι, προ καιρού, το Xbox να διαφημίζει τη δυνατότητα εξόδου 1440p για σύνδεση με monitors.

αυτο ειναι αν εχεις 1440π μονιτορ...αλλα η γενικη εικονα που μας ενδιαφερει ειναι στις 4Κ τηλεορασεις (καναπες).
Δεν παιρνουμε οι περισσοτεροι ps kai xbox για να καθομαστε στο γραφειο να παιζουμε.

Τεσπα... οι κονσολες (συμφωνα με MS kai Sony) εχουν σαφως καλυτερους scalers εσωτερικα... εδειξαν προσφατα και Demo των nvidia ΑΙ scaling μεσω του νεου DLSS V2 με AI κλπ

αυτο ειναι αν εχεις 1440π μονιτορ...αλλα η γενικη εικονα που μας ενδιαφερει ειναι στις 4Κ τηλεορασεις (καναπες).
Δεν παιρνουμε οι περισσοτεροι ps kai xbox για να καθομαστε στο γραφειο να παιζουμε.

Τεσπα... οι κονσολες (συμφωνα με MS kai Sony) εχουν σαφως καλυτερους scalers εσωτερικα... εδειξαν προσφατα και Demo των nvidia ΑΙ scaling μεσω του νεου DLSS V2 με AI κλπ

Ναι, βρε, προφανώς.

Το έγραψα επειδή είπες ότι οι κονσόλες βγάζουν πάντα 4Κ.

Υπάρχει και αυτή η δυνατότητα.

Βασικά, είχε διαφημιστεί με αφορμή την υποστήριξη VRR που πρακτικά αφορούσε monitors.

Πάντως έχουμε πλέον “monitors” με τερατώδεις αλλά και ιδιαίτερες διαστάσεις / αναλογίες. Όποτε, η σύνδεση κονσόλας με αυτά δεν είναι πλέον τόσο σπάνια περίπτωση

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Δεν έχω παίξει ποτέ κονσόλα σε monitor θεωρώ ότι είναι πιο εύχρηστη με την tv.
Τώρα σαν απόδοση ανάμεσα στα 2 δεν έχω άποψη .

(Γιάννη δες λίγο το mesenger σου)

τεχνικα εχουν τη δυνατοτητα να βγαλουν οτι θες.... αλλα επιλεγουν 4κ κυριως επειδη εχουν καλυτερες τεχνικες (checkerboarding , dlss κλπ)

δεν το υποστηριζουν επισης σε ολες τις αναλυσεις , frame rate κλπ...ειναι μπερδεμενη κατασταση, ειδικα με την τωρινη γενια.
Ουτε ολα τα παιχνιδια το υποστηριζουν προς το παρον .... θα δουμε οταν βγουν οι νεες κονσολες.

Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Everyone Is Overlooking A Key Part Of The PS5 Versus Xbox Series X Showdown...https://www.forbes.com/sites/paulta...5-versus-xbox-series-x-showdown/#7cf4ac862014
Σκεψου οτι εγω που σκεφτομαι να αγορασω μια απο τις δυο κονσολες ήδη με εχει κερδισει το game pass της microsoft . Αφου σκεφτομαι να ενεργοποιησω καμια ultimate συνδρομη για να εκμεταλλευτω προσφορες για το pc απο τωρα και να στοκαρω παιχνιδια xbox μεχρι να παρω xbox...