Xbox Series X/S

Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Προσωπικά πάντως αυτό που με ανησυχεί πολύ δεν είναι το Hardware Και oι τιμές των κονσολών άλλα με τι παιχνίδια θα βγουν, τι παιχνίδια ΑΑΑ exclusive θα έχει το Xbox day one? Ποιος ο λόγος να το αποκτήσω? Αυτό αφορά και τους 2 κατασκευαστές φυσικά, στην Sony έστω θα μας δώσει αρχικά το ανανεωμένο Grand Tourismo 7, το αναμενόμενο Ratchet & Clank, το Spiderman, Και το εντυπωσιακό (σε όσο μπορέσαμε να δούμε) Godfall, με λίγα λόγια σου δίνει ένα έστω κίνητρο να πάρεις την κονσόλα και να την επιλέξεις έναντι του ανταγωνισμού, κάτι για να παίζεις μέχρι να έρθουν τα βαριά χαρτιά, κάποια παιχνίδια με λίγα λόγια που θα σπρώξουν την κονσόλα αρχικά και θα δημιουργήσουν βάση χρηστών....στο Xbox τι περιμένουμε λοιπόν?? δεν το γράφω ειρωνικά απλά πραγματικά αναρωτιέμαι, το system seller της ήταν το Halo που μετατέθηκε σωστά για αργότερα, τι παιχνίδια περιμένουμε λοιπόν που θα μας κάνει να πάρουμε την κονσόλα day one??

To S, για την ελληνικη αγορά, θα ειχε νοημα μονο αν ειχε δισκάκι.

Η νοοτροπία του μέσου Ελληνα δεν ειναι υπερ της ψηφιακής, μονιμης, μη μεταπωλησιμης αποκτησης ενος τίτλου.

Ετσι ακριβώς, δεν μπορώ καν να διανοηθώ ότι θα αγοράσω παιχνίδι και δεν θα μπορώ να το πουλήσω μετά ή να το δανείσω σε φίλο, είμαι ο μέσος Ελληνας!!!χαχα

Ετσι ακριβώς, δεν μπορώ καν να διανοηθώ ότι θα αγοράσω παιχνίδι και δεν θα μπορώ να το πουλήσω μετά ή να το δανείσω σε φίλο, είμαι ο μέσος Ελληνας!!!χαχα

Το περιβάλλον της Microsoft με το Game Pass Ultimate και τα game που παρέχει δωρεάν με μία μόνο συνδρομή, δείχνει δυστυχώς ότι μελλοντικά κατευθυνόμαστε αποκλειστικά σε ψηφιακά παιχνίδια.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Προσωπικά πάντως αυτό που με ανησυχεί πολύ δεν είναι το Hardware Και oι τιμές των κονσολών άλλα με τι παιχνίδια θα βγουν, τι παιχνίδια ΑΑΑ exclusive θα έχει το Xbox day one? Ποιος ο λόγος να το αποκτήσω? Αυτό αφορά και τους 2 κατασκευαστές φυσικά, στην Sony έστω θα μας δώσει αρχικά το ανανεωμένο Grand Tourismo 7, το αναμενόμενο Ratchet & Clank, το Spiderman, Και το εντυπωσιακό (σε όσο μπορέσαμε να δούμε) Godfall, με λίγα λόγια σου δίνει ένα έστω κίνητρο να πάρεις την κονσόλα και να την επιλέξεις έναντι του ανταγωνισμού, κάτι για να παίζεις μέχρι να έρθουν τα βαριά χαρτιά, κάποια παιχνίδια με λίγα λόγια που θα σπρώξουν την κονσόλα αρχικά και θα δημιουργήσουν βάση χρηστών....στο Xbox τι περιμένουμε λοιπόν?? δεν το γράφω ειρωνικά απλά πραγματικά αναρωτιέμαι, το system seller της ήταν το Halo που μετατέθηκε σωστά για αργότερα, τι παιχνίδια περιμένουμε λοιπόν που θα μας κάνει να πάρουμε την κονσόλα day one??
Μιλας για bundle με την κονσολα;
Fortnite και Yakuza ειναι σιγουροι τιτλοι και κατα 99% και το cyberpunk . Μεγαλες πιθανοτητες εχει και το flight simulator μετα την επιτυχια του στο game pass . Πιθανοι αλλοι δυο τιτλοι ειναι το starfield και elder scrolls 6.

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Μιλας για bundle με την κονσολα;
Fortnite και Yakuza ειναι σιγουροι τιτλοι και κατα 99% και το cyberpunk . Μεγαλες πιθανοτητες εχει και το flight simulator μετα την επιτυχια του στο game pass . Πιθανοι αλλοι δυο τιτλοι ειναι το starfield και elder scrolls 6.

Γενικά παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν με το λανσάρισμα και ΔΕΝ θα τα βρίσκεις στο αντίπαλο δέος, πόσα από αυτά δεν θα μπορώ να τα παίξω στο ps5?? Αυτή είναι η κρίσιμη ερώτηση και αυτό ισχύει και από την άλλη πλευρά της Sony.

Υ.Γ. Το Flight Simulator δύσκολα θα βγει σε Bundle δεν ξέρω πόσο κοινό έχει για να αγοράσει κάποιος κονσόλα με αυτό το παιχνίδι, ανεξάρτητα αν κάνει επιτυχία στο pass που το παίζεις τσάμπα.

Υ.Γ. Το cyberpank θα το παίξω στο One X, το έχω τόσο καιρό που κάθεται καιρός είναι να ξεσκονιστεί λιγάκι, λογικά θα παίζει πολύ καλά εκει αν έχουν κάνει σωστή δουλειά και αξιοποιήσουν το πολύ καλό Hardware.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Γενικά παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν με το λανσάρισμα και ΔΕΝ θα τα βρίσκεις στο αντίπαλο δέος, πόσα από αυτά δεν θα μπορώ να τα παίξω στο ps5?? Αυτή είναι η κρίσιμη ερώτηση και αυτό ισχύει και από την άλλη πλευρά της Sony.

Υ.Γ. Το Flight Simulator δύσκολα θα βγει σε Bundle δεν ξέρω πόσο κοινό έχει για να αγοράσει κάποιος κονσόλα με αυτό το παιχνίδι, ανεξάρτητα αν κάνει επιτυχία στο pass που το παίζεις τσάμπα.

Υ.Γ. Το cyberpank θα το παίξω στο One X, το έχω τόσο καιρό που κάθεται καιρός είναι να ξεσκονιστεί λιγάκι, λογικά θα παίζει πολύ καλά εκει αν έχουν κάνει σωστή δουλειά και αξιοποιήσουν το πολύ καλό Hardware.

Το flight simulator εχει φανατικο κοινο στο pc . Το αποτελεσμα ηταν να εξαφανιστουν απο την αγορα τα yoke . Δεν ηταν μονο επειδη ειναι τσαμπα στο pass . Αγοραστηκαν οι ακριβες εκδοσεις του παιχνιδιου (νομιζω 120 ) day one. Ειναι πολυ δυνατο χαρτι , αποκλειστικος τιτλος, και θα ειναι η πρωτη μεταφορα σε κονσολα.

ΥΓ Εγω περιμενω να παιξω το Ori ξανα με τα 120fps σε 4k για να το παρω αποφαση οτι δεν ξαναμπαινει παιχνιδι στο Pc .

ΥΓ2 Χτες φιλος μου κλαιγονταν που το pc του δεν μπορουσε να παιξει σωστα το Horizon και για να παρει την 3070 θα πρεπει να αλλαξει και ολο το pc ... Θελω να φυγω απο τετοιες σκεψεις...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Το flight simulator εχει φανατικο κοινο στο pc . Το αποτελεσμα ηταν να εξαφανιστουν απο την αγορα τα yoke . Δεν ηταν μονο επειδη ειναι τσαμπα στο pass . Αγοραστηκαν οι ακριβες εκδοσεις του παιχνιδιου (νομιζω 120 ) day one. Ειναι πολυ δυνατο χαρτι , αποκλειστικος τιτλος, και θα ειναι η πρωτη μεταφορα σε κονσολα.

ΥΓ Εγω περιμενω να παιξω το Ori ξανα με τα 120fps σε 4k για να το παρω αποφαση οτι δεν ξαναμπαινει παιχνιδι στο Pc .

ΥΓ2 Χτες φιλος μου κλαιγονταν που το pc του δεν μπορουσε να παιξει σωστα το Horizon και για να παρει την 3070 θα πρεπει να αλλαξει και ολο το pc ... Θελω να φυγω απο τετοιες σκεψεις...

Το PC gaming θέλει χρήμα δυστυχώς, για αυτό το λόγο αρκετοί φύγαμε από εκει και πήγαμε στις κονσόλες, προσωπικά δεν το μετάνιωσα καθόλου, σκας τα 500 ευρώ σου και είσαι μια χαρά για μια 5ετία και ξένοιασες.

Υ.Γ. Σε PCαδες προφανώς πουλάει το Flight Simulator όπως και τα strategy games κλπ, σε κονσόλες δεν ξέρω, το βλέπω πολύ δύσκολο λόγω τεχνικών δυσκολιών και λόγο χαμηλότερου ηλικιακά target group. Θα δείξει.

Απάντηση: Xbox Series X

Σύμφωνα με το προωθητικό video για το Xbox Series S που διέρρευσε, η κονσόλα διαθέτει 512 GB SSD (πιθανώς θα υποστηρίζει και εξωτερικούς δίσκους), ενώ δύναται να "τρέξει" παιχνίδια σε ανάλυση 1440p και έως 120 fps.

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1303248767659900933/pu/vid/1280x720/wxz6TS881_1kF5u-.mp4

Δημοσιεύθηκε το επίσημο trailer, επιβεβαιώνοντας και τη διάθεση στην αγορά, στις 10 Νοεμβρίου 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=KHLfCFMKxPg

250 στερλίνες το (προτεινόμενο) αντίτιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, ωραία η αντίδραση στις αρχικές διαρροές...

EhXuKgTUcAAbDC9.jpg

Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

One X:

6 teraflops
Blu-ray 4k HDR player
4k 60 fps
2k 120 fps
ALLM
VRR

Series S : 4 teraflops
2k 120 fps
VRS
VRR
RAYTRACING
Ultra Low Latency
512 SSD
HDMI 2.1 ?
No Drive

Το S είναι στην ουσία ένα βελτιωμένο PS4 Pro με τα καινούργια καλούδια και hdmi 2.1 λογικά..

95c8bf9f1823e531571ad5622291ac28.jpg

Πολύ καλός πίνακας .
Θα συμφωνήσω για το δισκάκι ... Παραμένει υλικό αναφοράς .
Έχω μνήμη ελέφαντα ακόμη και για την HDMI 2.1 Χα Χα Χα

Υ.Σ Το Hardware Του Xbox series X για μένα μπορεί άνετα να υποστηρίξει native ανάλυση σε 8K στο μέλλον αν εφόσον υπάρξει υλικό .
Το Xbox X μπορεί άνετα να υποστηρίξει native 4K και upscale σε 8K.

Όλα αυτά όμως ...αρκεί να υποστηριχθεί και σε λογισμικό -software.

Για HDMI 2.1 δεν λέγαμε ...;
Το είχαμε ανεβάσει παλιότερα στο νήμα του Xbox one.
https://youtu.be/O_7_MsGpcm0

Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Πόσο σίγουροι είμαστε για τα 4tflops του S;
Αρχίζουν να διαρρέουν φήμες ότι χτυπάει 7-8 tflops ...
Μακάρι

το είδαμε και αυτό.... $299 τιμή launch κονσόλας νέας γενιάς

Σύμφωνα με το προωθητικό video για το Xbox Series S που διέρρευσε, η κονσόλα διαθέτει 512 GB SSD (πιθανώς θα υποστηρίζει και εξωτερικούς δίσκους), ενώ δύναται να "τρέξει" παιχνίδια σε ανάλυση 1440p και έως 120 fps.

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1303248767659900933/pu/vid/1280x720/wxz6TS881_1kF5u-.mp4

Κάποιες φορές ενδέχεται να ισχύει. Στη συγκεκριμένη, με την πιθανότητα εμφάνισης αναβαθμισμένων εκδόσεων στο μέλλον, ίσως να φαντάζει καλή η αγορά της πιο αδύναμης κονσόλας, για κάποια άτομα.

Δεν είναι υπολογιστές οι κονσόλες, με αρκετό διαθέσιμο χώρο στο εσωτερικό τους. Επίσης, ουσιαστικά δεν υφίσταται ξεχωριστή κάρτα γραφικών, αλλά τα μηχανήματα περιέχουν ένα custom chipset στο οποίο είναι ενσωματωμένα τα κυκλώματα επεξεργασίας και γραφικών.

Ξέρω τι είναι κονσόλα αφού έχουν περάσει κάμποσες. Ωστόσο ποιος λέει ότι δεν είναι εφικτό η κάθε sony/ms να φτιάξει modular console όπου η κάρτα γραφικών να αλλάζει; προφανώς σε μορφή σλοτ η οποία θα κατασκευαζεται από την ίδια εταιρεία. Εκεί να δεις γλέντι κάθε 2-3 χρόνια που θα πουλάει hardware η κάθε εταιρεία.

Απλά και προφανώς δεν γίνεται το παραπάνω για τον λόγο ότι,, όταν βγαίνει ένα παιχνίδι απλά περιμένεις να παίζει το ίδιο καλά σε όλες τις μελλοντικές μικρό αναβαθμίσεις μιας κονσόλας στην ίδια γενιά.

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Και επιβεβαιώνω ότι είναι και καλό παιδί αλλά όπως όλοι μας έχει τις προτιμήσεις του και δεν το κρύβει.