Xbox Series X/S

Απάντηση: Xbox Series X

499 ευρώ/δολάρια η επίσημη (προτεινόμενη) τιμή για το Xbox Series X. Διαθέσιμο, όπως και το Series S, από 10 Νοεμβρίου 2020.

https://news.xbox.com/en-us/2020/09/09/xbox-series-x-and-xbox-series-s-launching-november-10/
https://news.xbox.com/en-us/2020/09/09/xbox-all-access-expands-to-12-countries-this-holiday/

XboxSeriesXandS_HERO.jpg

Αναλυτική παρουσίαση για το Xbox Series S

https://news.xbox.com/en-us/2020/09/09/introducing-xbox-series-s/

Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

To ΧΒΟΧ Series S είναι κίνηση ματ. Με την οικονομική κρίση πολύ λίγοι θα δώσουν πάνω απο 300 ευρώ για κονσόλα ειδικά στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Εγώ εννοείται ότι θα πάρω το series X. Ίσως αργότερα αν θέλω να δοκιμάσω και μια πιο αδύναμη κονσόλα χαμηλότερης ανάλυσης και δυνατοτήτων να κοιτάξω και το PS5.

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Πολύ επιθετική πολιτική από την Microsoft.
Xbox Game Pass ultimate με ea play!
Νομιζω οτι ειναι η πιο λογικη κινηση. Δεν μπορεις να εχεις αλλη συνδρομη για online αλλη για δωρεαν παιχνιδια, αλλη για παιχνιδια αλλης εταιρειας κλπ. Ολα μαζεμενα και νοικοκυρεμενα. Μακαρι να δουμε και καλες ετησιες προσφορες ωστε να αγοραζουμε περισσοτερους μηνες σε καλυτερη τιμη . Αυτη τη στιγμη για οσους δεν γνωριζουν μεσω key stores αγοραζεις ultimate που βγαινει μεχρι και 7 /μηνα και μεσω πλαγιων τροπων εχει φτασει να βγαινει μεχρι και 3,5 /μηνα!!!

Με 85 το χρονο εχεις προσβαση σε ολα τα παιχνιδια της MS day1 , σε 100+ τιτλους , δωρεαν καθε μηνα τιτλους για δικους σου , προσβαση πλεον και στην EA και στο xcloud και φυσικα και το pc game pass...

Πως τα γραφεις βρε θηριο...

Sony = Apple? :p

Αν βγάλει η apple κονσόλα αποκλείεται να έχει κάτω απο 6.000 ευρώ.:p

Εδώ κάτι ροδάκια της πλάκας έβγαλαν και είχαν $699.

Καλά τα παραλέω και λίγο παραπάνω , μια χαρά είναι το PS5.:p

Παίζει και το Rachet & Clank που μου θυμίζει τα νιάτα μου.-bye-

και οι 2 τιμές είναι καλές για αυτό που προσφέρουν, αλλά ειδικά το μικρό είναι αχτύπητο σε value for money

βάλε και το συνδρομητικό πακέτο που προσφέρουν για 2 χρόνια με ultimate pass

βάλε και το διευρυμένο ultimate pass αυτό καθαυτό

μιλάμε για πολύ γερό μπάσιμο

η sony θα ζοριστεί πολύ οικονομικά να ακολουθήσει - είμαι πολύ περίεργος να δω την αντίδραση της

Ο 512gb στο μικρό είναι αστείος,άμεσα θες επιπλέον χρήματα για επιπλέον δίσκο.
Call of Duty: Modern Warfare 120 Gb
Fifa 21 50 Gb
Gears 5 80 Gb
Nba 2k21 70 Gb
Assassin's creed valhala 100Gb
Fortnite 20Gb
Με 6 Top Games και σχεδόν γέμισε ο δίσκος.

Ανακοίνωθηκε ότι τοAssassin's creed Valhalla θα είναι στα 4k/60 fps στο series X.

Εντάξει και στα 30 fps στο ps5 δεν θα είναι και άσχημο. Μην ζηλεύετε.:p

Τρομερό Hype αυτές τις 2 ημέρες η Microsoft.
Η μοναδική απάντηση που βλέπω από τη Sony είναι να δώσει 50$ κάτω το Ps5 στα 450$ και στα 350$ το digital και να μαζέψει όλο το χαρτί.

$50 θα είναι μάλλον η διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις. Δεν είναι τόσο ακριβό το Blu-ray drive. Επίσης, ακόμα και λίγο φθηνότερη να είναι η μια κονσόλα από μια άλλη, το software είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για τους καταναλωτές...

Όσον αφορά τα Xbox Series, το Xbox All Access δε θα είναι διαθέσιμο εντός 2020 για τις περισσότερες χώρες, αλλά θα είναι χρήσιμο αν γίνει διαθέσιμο το πρόγραμμα με τις δόσεις.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τέλος, εμφανίστηκε το... κουτί για το Xbox Series X.

https://www.gematsu.com/2020/09/xbox-series-x-retail-package-art

Xbox-Series-X-Retail-Packaging_09-09-20_001.jpg

Οπως το είπες το Software (τα νέα παιχνίδια) είναι που κάνει την διαφορά και είναι το Α και το Ω στην επιλογή της κονσόλας, 50 ευρώ πάνω κάτω δεν παίζει τόσο μεγάλη διαφορά. Στα του Xbox το μόνο σημαντικό είναι αν και πότε θα έχουμε το Xbox All Access με το πρόγραμμα δόσεων στην Ελλάδα, αυτό είναι όλο το ζουμί. Αν έρθει και στην Ελλάδα μέσα στο 2021 σε κάποιες μεγάλες αλυσίδες θα πάει καλά και στην χώρα μας, καθώς μπορείς να αποκτήσεις την κονσόλα ουσιαστικά τσάμπα πληρώνοντας στην πράξη 2 χρόνια για το Ultimatepass. Αν δεν έρθει το All Access στην Ελλάδα και με τις δόσεις φυσικά θα έχει δύσκολο έργο τουλάχιστον στην χώρα μας, νέα παιχνίδια βέβαια δεν βλέπω και ανησυχώ. Είναι νωρίς ακόμα άλλα μέχρι τώρα δεν έχω δει ούτε ένα κυριολεκτικά παιχνίδι που να με κάνει να πάω στο Xbox έναντι στο ps5. Θα δούμε.

Υ.Γ. Για τον αποθηκευτικό χώρο υπάρχει η λύση της Seagate που δείχνει αρκετά καλή, με τι τιμή θα έρχεται βέβαια δεν ξέρω. Δουλεύει και στο S ανεξάρτητα τι λέει η σελίδα της Seagate. https://www.seagate.com/gb/en/consumer/play/storage-expansion-for-xbox-series-x/

Για τον αποθηκευτικό χώρο υπάρχει η λύση της Seagate που δείχνει αρκετά καλή, με τι τιμή θα έρχεται βέβαια δεν ξέρω. Δουλεύει και στο S ανεξάρτητα τι λέει η σελίδα της Seagate. https://www.seagate.com/gb/en/consumer/play/storage-expansion-for-xbox-series-x/

Υποστηρίζουν και οι δύο κονσόλες τις συγκεκριμένες "κάρτες", με χωρητικότητα έως 1 ΤΒ. Για εξωτερικούς δίσκους (για αποθήκευση μη χρησιμοποιούμενων παιχνιδιών, μεταξύ άλλων), πιθανώς θα προκύψουν σχετικές ενημερώσεις μελλοντικά.

Πόσο σίγουροι είμαστε για τα 4tflops του S;
Αρχίζουν να διαρρέουν φήμες ότι χτυπάει 7-8 tflops ...

Σε περίπτωση που δεν έγινε αντιληπτό ακόμα, το Xbox Series S διαθέτει GPU Power 4 Tflops. Η σχετική σύγκριση χαρακτηριστικών με το Xbox Series X:

Tech-Specs-1.jpg

το είδαμε και αυτό.... $299 τιμή launch κονσόλας νέας γενιάς

Η τελευταία φορά, για αμιγώς οικιακή κονσόλα, ήταν το 2005 (Xbox 360 χωρίς αποθηκευτικό χώρο), προηγουμένως το 2000 (PlayStation 2) και πριν... το 1995 (PlayStation), εξαιρώντας περιπτώσεις, κυρίως από τη Nintendo, με φθηνότερη αρχική τιμή, όπως το GameCube, το οποίο ήταν όντως αντίστοιχων επιδόσεων με τους ανταγωνιστές του.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εμένα πάντως και τ ανήψια και το βαφτιστηρι μου ζήτησαν το νέο PS5!

Ούτε που ξέρουν για το νέο Xbox και δεν ενδιαφέρονται καν ν ακούσουν.

Θα με γλυτωναν και χρήματα....

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Καλά οι περισσότεροι ειδικά στην Ελλάδα έτσι είναι, υπάρχει κόσμος που δεν γνωρίζει καν την ύπαρξη του Xbox Και θεωρούν συνώνυμο της Κονσόλας το PS. Εχτές μιλούσα με 2 φίλους (40αντάρηδες) για το Xbox Και το All Access και η αντίδρασή τους ήταν ''άσε μας ρε φίλε που θα αγοράσουμε κονσόλα της Microsoft, ας σοβαρευτούμε λίγο''.....
Παρόλαυτα το All Access αν έρθει στην Ελλάδα και με δόσεις άλλα και η Microsoft βγάλει μπόλικα καλά Exclusive AAA games θα είναι δυνατός παίκτης και θα βάλει σε σκέψεις κόσμο, τώρα πόσοι από αυτούς θα αφήσουν το ps4, με τον λογαριασμό τους, τους φίλους τους, τα ρεκόρ τους, τα Trophies τους κλπ. για χάρη του Xbox δεν ξέρω, νομίζω όχι αρκετοί. Δεν είμαστε σε εποχές ps2 που δεν είχαμε online Και λογαριασμούς και ο κόσμος μεταπηδούσε σε κονσόλες, πλέον δεν γίνεται εύκολα αυτό.

Λογικό είναι , για μικρά παιδιά κάτω των 10 ετών η τέλεια κονσόλα είναι το Switch και μετά στις ηλικίες 10-14 το PlayStation.

Το Xbox είναι για πιο σοβαρό κοινό που ξέρει τι ειναι τα fps και το 4k.