Xbox Series X/S

Απάντηση: Xbox Series X

Σε περίπτωση που δεν έγινε αντιληπτό ακόμα, το Xbox Series S διαθέτει GPU Power 4 Tflops. Η σχετική σύγκριση χαρακτηριστικών με το Xbox Series X:
Αν οντως εχει 20CUs τοτε οντως ειναι στα 4Tflops. Αν ειχαν και τον ιδιο χρονισμο θα μπορουσε να ειναι στα 4.8Tflops αλλα ισως η διαφορα 4 με 4.8 δεν θα ηταν αισθητη σε επιδοσεις αλλα αισθητη σε θερμικη συμπεριφορα λογο μικροτερου formfactor . Κριμα. Θα προσπερασω και θα παω για το X.

Re: Απάντηση: Xbox Series X

Αν οντως εχει 20CUs τοτε οντως ειναι στα 4Tflops. Αν ειχαν και τον ιδιο χρονισμο θα μπορουσε να ειναι στα 4.8Tflops αλλα ισως η διαφορα 4 με 4.8 δεν θα ηταν αισθητη σε επιδοσεις αλλα αισθητη σε θερμικη συμπεριφορα λογο μικροτερου formfactor . Κριμα. Θα προσπερασω και θα παω για το X.

Χαλαρά στο X, αν πάρεις το S σε λίγο καιρό θα ψάχνεις πάλι νέα κονσόλα, η φτήνια τρώει τον παρά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X

Χαλαρά στο X, αν πάρεις το S σε λίγο καιρό θα ψάχνεις πάλι νέα κονσόλα, η φτήνια τρώει τον παρά.
Εχει ομως το ατιμο τοσο μικρο form factor που μπαινει μεχρι και κατω απο την τηλεοραση πισω απο την βαση της...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X

Εχει ομως το ατιμο τοσο μικρο form factor που μπαινει μεχρι και κατω απο την τηλεοραση πισω απο την βαση της...

Καλά ναι ισχύει, προσωπικά δεν με απασχολεί και πολύ το μέγεθος έως καθόλου, άλλα ναι είναι πολύ μικρό, σαν σαμπγουφεράκι μοιάζει με το μαύρο, θα βολεύεται παντού βέβαια, ίσως κάποια στιγμή σε προσφορά μετά το Χ να πάρω και ένα τέτοιο για υπνοδωμάτιο, τα παιδιά κλπ. Για κάποιον που δεν θέλει να ξοδευτεί και πολύ, δεν είναι φανατικός gamer και δεν τον νοιάζουν τα 4Κ κλπ. είναι καλή λύση.

Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Οχι καλα νεα για το series S.

EhlG6oKXcAEOPnV

Καλά το συγκεκριμένο δεν μου φαίνεται και τίποτα σοβαρό αρνητικό, αν ειναι να πάρεις καινούργια κονσόλα για να παίζεις παλιά παιχνίδια έστω και σε πιο πολλά FPS, δεν έχει νόημα, κρατά την παλιά σου κονσόλα παίξε τα παιχνίδια που θες και ύστερα πάρε την καινούργια. Τι πιο απλό...Ποτέ δεν κατάλαβα τον χαμό που γίνεται με το backwards compatibility. Προσωπικα μου φαίνεται ίσως το πιο αδιάφορο χαρακτηριστικό σε μια κονσόλα. Περί ορέξεως βέβαια.

Καλά το συγκεκριμένο δεν μου φαίνεται και τίποτα σοβαρό αρνητικό, αν ειναι να πάρεις καινούργια κονσόλα για να παίζεις παλιά παιχνίδια έστω και σε πιο πολλά FPS, δεν έχει νόημα, κρατά την παλιά σου κονσόλα παίξε τα παιχνίδια που θες και ύστερα πάρε την καινούργια. Τι πιο απλό...Ποτέ δεν κατάλαβα τον χαμό που γίνεται με το backwards compatibility. Προσωπικα μου φαίνεται ίσως το πιο αδιάφορο χαρακτηριστικό σε μια κονσόλα. Περί ορέξεως βέβαια.

Θεωρώ προφανες οτι αυτό ισχύει και στα νέα παιχνίδια επειδή οφείλεται στο hw.

Θεωρώ προφανες οτι αυτό ισχύει και στα νέα παιχνίδια επειδή οφείλεται στο hw.
Έτσι.. Γίνεται χαμός πάντως στα φόρουμ ποιό είναι καλύτερο.. One X ή Series S?

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι.. Γίνεται χαμός πάντως στα φόρουμ ποιό είναι καλύτερο.. One X ή Series S?

Αυτο θα ήθελα και εγώ πολύ να το μάθω, θεωρώ χοντρικά ότι πάνω κάτω τις ίδιες δυνατότητες θα έχουν. Με ένα ssd το one x θα είναι μια χαρά πάντως. Όσο και φτηνό και αν ακούγεται το s γνώμη μου είναι ότι όσοι ενδιαφέρεστε για την νέα κονσόλα της Microsoft να το προσπεράσετε με συνοπτικές διαδικασίες και να πάτε στο x κατευθείαν...με ευχαριστήσετε μετά..χαχα

Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Οχι καλα νεα για το series S.

EhlG6oKXcAEOPnV
Και από την άλλη το one x δεν θα παίζει τίτλους next gen που θα παίζει το series S καθότι δεν υποστηρίζει τις νέες τεχνολογίες άσχετα και αν είναι πιο δυνατό .

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Και από την άλλη το one x δεν θα παίζει τίτλους next gen που θα παίζει το series S καθότι δεν υποστηρίζει τις νέες τεχνολογίες άσχετα και αν είναι πιο δυνατό .
VRR και ALLM υποστηρίζει..τύπου RT νομίζω θα υποστηρίζει με κάποιο update κάπου διάβασα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

VRR και ALLM υποστηρίζει..τύπου RT νομίζω θα υποστηρίζει με κάποιο update κάπου διάβασα.

Και να μπορέσει να σηκώσει Rt η κάρτα γραφικών του one x αυτό θα είναι σε 1080 άντε 1440 . Αν είναι όντως εφικτό αυτό με software update που δεν το νομίζω . Οπότε έρχεσαι στα ίδια σε επιδόσεις με τη διαφορά ότι το s θα έχει περισσότερα χρόνια υποστήριξης . Και δεν είναι τίποτα για την ms να αποκλείσει τις παλιές κονσόλες από next gen περιεχόμενο ώστε να ωθήσει τις νέες .

Το marketing κάνει την δουλειά του και εμείς την δικιά μας .

Αν κάτσεις και δεις προσεχτικά το Hardware του Xbox One X με το καινούργιο one S δεν συγκρίνεται .
Αυτό δεν έχει μόνο να κάνει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά με την υλοποίηση της πλακέτας και όλων των συνοδών άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι είναι η πιο αθόρυβη κονσόλα -X αυτήν την στιγμή στην αγορά όπου με έναν εξωτερικό σκληρό ssd απογειώνεται .
Πέρα ότι είναι ικανό και σαν ultra blu Ray.

Αλλά ...όσο καλό και αν είναι το hardware πρέπει να έχεις και το ανάλογο software.
Φυσικά την Microsoft κατά την άποψη μου δεν την συνέφερε να έχει δυο δυνατές κονσόλες στην αγορά μαζί με το Xbox series X.
σαφέστατα καλύτερο το καινούργιο .

Ας αφήσει λοιπόν το marketing και να μπει στην ουσία .
Αυτό δηλ που κάνει η Μήλο εταιρία εδώ και χρόνια να υποστηρίξει δηλαδή και το Xbox one X .
Αυτό θα κάνει τον κόσμο να εκτιμήσει την υποστηρίξει και άσε μετά την Sony να βγάλει το pro για να μπορέσει να πιάσει τις επιδόσεις του hardware του Xbox series X.Γιατι όπως έγραψα είναι ικανό για για native 8K και το Xbox one X για native 4K.

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Συμφωνώ και να επισημάνω και κάτι βασικό τα 120fps κτλ έξτρα θέλουν θύρα hdmi 2.1 που αν δεν κάνω λάθος έχουν αυτή τη στιγμή μόνο λίγες oled.
Δεν αρκεί μόνο μια φτηνή κονσόλα αλλά και ο ανάλογος εξοπλισμός σε εικόνα και ήχο για να πάρεις το 100% των επιδόσεων.

αυτές οι κονσόλες έχουν διάρκεια ζωής μια 7ετια μινιμουμ - το hdmi 2.1 θα έχει καθιερωθεί πολύ πιο σύντομα

προσπαθούν να τις κάνουν όσο πιο future proof, πράγμα λογικό

πάντως αν όντως το s αποδίδει ακριβώς όπως το x αλλά σε χαμηλότερη ανάλυση, θα τους βγάλω το καπέλο

αυτές οι κονσόλες έχουν διάρκεια ζωής μια 7ετια μινιμουμ - το hdmi 2.1 θα έχει καθιερωθεί πολύ πιο σύντομα

προσπαθούν να τις κάνουν όσο πιο future proof, πράγμα λογικό

πάντως αν όντως το s αποδίδει ακριβώς όπως το x αλλά σε χαμηλότερη ανάλυση, θα τους βγάλω το καπέλο

Μπορεί με τα νέα παιχνίδια της επόμενης 2ετιας να αποδίδουν το ίδιο. Το θέμα είναι μετά την 4ετια που το software θα είναι πιο ώριμο, οι developers πιο ικανοί. Βλέπετε πλέον ότι τα πιο πρόσφατα παιχνίδια ξεζουμιζουν το hardware τις εκάστοτε κονσόλας. Το S είναι πολυ καλό τώρα για τα χρήματα.. Μετά για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του παιχνιδιού θα παίρνεις την υπηρεσία streaming και τέλος.

Αλλιώς αλλαγή κονσόλας.

Τα Xbox Series X και S θα είναι οι πρώτες κονσόλες με Dolby Atmos και Dolby Vision.
Dolby Atmos ήχος θα είναι διαθέσιμος από το ντεμπούτο των κονσολών, αφού το χαρακτηρστικό είναι ήδη διαθέσιμο και στις Xbox One κονσόλες. Μέσα στο 2021, ωστόσο, θα καταφθάσει και το Dolby Vision και μάλιστα όχι μόνο για streaming περιεχομένου, αλλά και για gaming.https://unboxholics.com/news/gaming/78794-ta-xbox-series-x-kai-s-tha-einai-oi-protes-konsoles-me-dolby-atmos-kai-dolby-vision