Xbox Series X/S

Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Το Xbox Series S δεν θα τρέχει τις εκδόσεις Xbox One X Enhanced των παιχνιδιών
Η τιμή έχει και ένα τίμημα.https://gr.ign.com/xbox-scarlet-1/82733/news/to-xbox-series-s-den-tha-trekhei-tis-ekdoseis-xbox-one-x-enhanced-ton-paikhnidion

Ούτε το XBOX series X θα τρέχει τις εκδόσεις αυτές , απόλυτα λογικό αφού η τεχνολογία CPU/GPU είναι τελείως διαφορετική στην νέα γενιά. Τα παλιότερα παιχνίδια όμως κατευθείαν θα έχουν σημαντική βελτίωση λόγω Ray Tracing , Velocity Architecture κτλ

Μου κάνει εντύπωση ότι δήθεν ειδικοί δημοσιογράφοι σε άρθρα το κάνουν θέμα. Δείχνει ότι υπάρχει άγνοια σε βασικά θέματα.

Δεν το βλεπω να τσουλάει καθόλου καλά το Series S.

2:1 έως και 3:1 θα πουλάει παραπάνω το S σε σχέση με το X.

Ούτε το XBOX series X θα τρέχει τις εκδόσεις αυτές , απόλυτα λογικό αφού η τεχνολογία CPU/GPU είναι τελείως διαφορετική στην νέα γενιά. Τα παλιότερα παιχνίδια όμως κατευθείαν θα έχουν σημαντική βελτίωση λόγω Ray Tracing , Velocity Architecture κτλ

Μου κάνει εντύπωση ότι δήθεν ειδικοί δημοσιογράφοι σε άρθρα το κάνουν θέμα. Δείχνει ότι υπάρχει άγνοια σε βασικά θέματα.

Δεν παιζει.
Ειδικότερα οταν στις μεγάλες αγορές συνδιάζουν το Χ με το game pass και μηνιαιες δόσεις.

Σε προηγμένες χώρες όπως Δυτ. Ευρώπη και Αμερική περίπου το ίδιο περίπου θα πουλήσουν. Σε άλλες λιγότερο προηγμένες χώρες (Αφρική ,Ασία , Ν. Αμερική) θα πουλήσει πολύ το S λόγω μικρότερης τιμής.

Εκτιμήσεις είναι αυτά βέβαια , μένει να φανεί στην πράξη.

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Βλέποντας και την παρουσίαση της Sony χτες ξεκαθάρισα στα ευρώ μου ότι δε θα βρουν κηδεμόνα στις νέες κονσόλες τουλάχιστον μέχρι την black Friday του 2021.

Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Βλέποντας και την παρουσίαση της Sony χτες ξεκαθάρισα στα ευρώ μου ότι δε θα βρουν κηδεμόνα στις νέες κονσόλες τουλάχιστον μέχρι την black Friday του 2021.

Πολύ καλα τους ειπες!

Μου έχει πάει πολύ φτηνά το gaming τα τελευταία χρόνια.
Είμαι xbox one s που μαζί με 2 χειριστήριο μου βγήκε κοντά στα 150 ευρώ.
Έχω gamepass ultimate μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με μετατροπή από gold σε τιμή χώμα.
Κανω sharing το λογαριασμό με τον ανιψιό μου στην Αθήνα και μας βγαίνουν κάτι fifa κτλ σε μισή τιμή και τα αγοράζουμε στη σωστή στιγμή από προσφορές σε κλειδάδικα.
Έχω και το xcloud για το κινητό.
Με λίγα λόγια μου έχει βγει απίστευτα φτηνά η gaming εμπειρία και η τιμολόγηση στη νέα γενιά μου φαίνεται εξωφρενική.
Άσε που για εκμεταλευτεις το 4Κ/120fps θες oled tv πάνω από 1000 ευρώ.
Καλά είμαστε για την ώρα.

Μου έχει πάει πολύ φτηνά το gaming τα τελευταία χρόνια.
Είμαι xbox one s που μαζί με 2 χειριστήριο μου βγήκε κοντά στα 150 ευρώ.
Έχω gamepass ultimate μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με μετατροπή από gold σε τιμή χώμα.
Κανω sharing το λογαριασμό με τον ανιψιό μου στην Αθήνα και μας βγαίνουν κάτι fifa κτλ σε μισή τιμή και τα αγοράζουμε στη σωστή στιγμή από προσφορές σε κλειδάδικα.
Έχω και το xcloud για το κινητό.
Με λίγα λόγια μου έχει βγει απίστευτα φτηνά η gaming εμπειρία και η τιμολόγηση στη νέα γενιά μου φαίνεται εξωφρενική.
Άσε που για εκμεταλευτεις το 4Κ/120fps θες oled tv πάνω από 1000 ευρώ.
Καλά είμαστε για την ώρα.

Καλά τα είπες και συμφωνώ, μας τρώει βέβαια πολλούς από εμάς το μικρόβιο και δεν κρατιόμαστε, με συνέπεια να την ''πληρώνει'' η τσέπη μας!!!!

Μα έτσι είναι κινητά, έχουμε, κονσόλες, φωτογραφικές, τηλεοράσεις και όλο βλέπουμε και λέμε θέλω και άλλα και το καινούργιο.

Μα έτσι είναι κινητά, έχουμε, κονσόλες, φωτογραφικές, τηλεοράσεις και όλο βλέπουμε και λέμε θέλω και άλλα και το καινούργιο.

Υπερκατανάλωση και γενικά ζούμε σε μια εποχή που μας ενδιαφέρουν πολύ τα υλικά αγαθά και δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα, με το που πάρουμε κάτι καινούριο αμέσως ψάχνουμε την νέα αγορά που θα κάνουμε. Στα των κονσολών χοντρικά μια χαρά μπορεί να εξυπηρετήσει κάποιον το Xbox (εδικά αν είναι το one X) και το ps4 για τουλάχιστον 1,5-2 χρόνια ακόμα, όταν πέσουν οι τιμές στις νέες κονσόλες και βγουν και παιχνίδια που να εκμεταλεύονται το Hardware τότε θα έχει νόημα η αγορά τους. Αλλα όπως είπαμε μας τρώει τι μικρόβιο και δεν κρατιόμαστε ο καθένας στην κατηγορία προϊόντων που τον ενδιαφέρουν.

Υ.Γ. Αν κάποιος δεν έχει 4Κ τηλεόραση και γενικά δεν έχει μια καλή και μεγάλη ποιοτική τηλεόραση άμεσα ακυρώνεται η αγορά νέας κονσόλας, ας μείνει με την παλιά και καλύτερα να επενδύσει σε νέα καλή TV, κερδισμένος θα βγει.

Υπερκατανάλωση και γενικά ζούμε σε μια εποχή που μας ενδιαφέρουν πολύ τα υλικά αγαθά και δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα, με το που πάρουμε κάτι καινούριο αμέσως ψάχνουμε την νέα αγορά που θα κάνουμε. Στα των κονσολών χοντρικά μια χαρά μπορεί να εξυπηρετήσει κάποιον το Xbox (εδικά αν είναι το one X) και το ps4 για τουλάχιστον 1,5-2 χρόνια ακόμα, όταν πέσουν οι τιμές στις νέες κονσόλες και βγουν και παιχνίδια που να εκμεταλεύονται το Hardware τότε θα έχει νόημα η αγορά τους. Αλλα όπως είπαμε μας τρώει τι μικρόβιο και δεν κρατιόμαστε ο καθένας στην κατηγορία προϊόντων που τον ενδιαφέρουν.

Υ.Γ. Αν κάποιος δεν έχει 4Κ τηλεόραση και γενικά δεν έχει μια καλή και μεγάλη ποιοτική τηλεόραση άμεσα ακυρώνεται η αγορά νέας κονσόλας, ας μείνει με την παλιά και καλύτερα να επενδύσει σε νέα καλή TV, κερδισμένος θα βγει.

Πολύ καλά τα λες! Για μένα το να αγοράσω το PS5 or any next gen console, σημαίνει να παίξω ενα παιχνίδι που πραγματικα θα το απολαυσω σε αυτή την νεα γενια. Πχ Grand Theft auto, or red dead redemption.

Εαν το god of war παίζει και στο ps4 (θα κάνει σαν ηλεκτρικη σκουπα) θα μεινω εδώ. Φυσικά να δουμε και βεβαια και τις συγκρίσεις των γραφικών μεταξύ next-gen vs old-gen.

Η αλήθεια ειναι οτι προτιμω να αλλαξώ την τηλεόραση απο plasma σε oled.

Πολύ καλά τα λες! Για μένα το να αγοράσω το PS5 or any next gen console, σημαίνει να παίξω ενα παιχνίδι που πραγματικα θα το απολαυσω σε αυτή την νεα γενια. Πχ Grand Theft auto, or red dead redemption.

Εαν το god of war παίζει και στο ps4 (θα κάνει σαν ηλεκτρικη σκουπα) θα μεινω εδώ. Φυσικά να δουμε και βεβαια και τις συγκρίσεις των γραφικών μεταξύ next-gen vs old-gen.

Η αλήθεια ειναι οτι προτιμω να αλλαξώ την τηλεόραση απο plasma σε oled.

Τηλεόραση κατευθείαν και μην το σκέφτεσαι καν, αν σε παίρνει για Oled πήγαινε εκει, έχω μια LG Oled 65αρα και την έχουμε καταευχαριστηθεί οικογενειακός, μαγική εικόνα ειδικά σε 4Κ και HDR, άσε την κονσόλα για αργότερα μια χαρά είσαι προς το παρών, περίμενε να κυκλοφορήσουν οι νέες, να βγουν νέα παιχνίδια και το ξαναβλέπεις του χρόνου στο Black Friday.

Για μένα ... καθαρές κουβέντες .
Μια oled απογειώνει την σωστή υλοποίηση ενός hardware.
Αλλά εκεί πάντα θα επιλέγω προσωπικά Sony,την προτήμηση μου εκεί δεν την κρύβω .
https://youtu.be/N2BVXOexkEs

Α ρε έτσι και κάνουν θόρυβο τα ανεμιστηρια τι κράξιμο έχει να πέσει....

Πολύ το φοβάμαι διότι μιλάμε για δυνατό hardware που έτσι και πουσαριστει με το κατάλληλο software, θα βράζει αυγά η κονσόλα.....

Μακάρι να το έχουν προσέξει το θέμα του θορύβου με τίποτα ποιοτικά ανεμιστηρια στυλ noctua (λέμε τώρα..... )

Τι απόλυτα λογικό;;; Όλα τα καλά παιχνίδια Assassin's Creed Odyssey, Red dead redption 2 κλπ όλα είναι μαρκαρισμένα ως Xbox One X enhanced.

Όλα αυτά δεν θα παίζουν στην καινούργια κονσόλα;

ΤΡΕΛΟ ΦΑΟΥΛ.

Απάντηση: Xbox Series X

Το νέο Xbox series s θα παίζει τα παιχνίδια του υπάρχοντος xbox one ;

Τα ψηφιακά αντίτυπα.

Θα έχει κι αυτό game pass κανονικα;

Γιατί να μην έχει; Όλες οι κονσόλες της MS έχουν πρόσβαση στο Game Pass και τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών του.

Τι απόλυτα λογικό;;; Όλα τα καλά παιχνίδια Assassin's Creed Odyssey, Red dead redption 2 κλπ όλα είναι μαρκαρισμένα ως Xbox One X enhanced.

Όλα αυτά δεν θα παίζουν στην καινούργια κονσόλα;

ΤΡΕΛΟ ΦΑΟΥΛ.

Το backwards compatibility (θα) λειτουργεί διαφορετικά σε κάθε μηχάνημα. Δηλαδή, θα "τρέχουν" με διαφορετικό τρόπο, σε σύγκριση με το Xbox One X, οι νέες κονσόλες τους "παλιούς" τίτλους. Αναλυτικά για τη διαδικασία αυτή, στο Xbox Series S: https://www.eurogamer.net/articles/...is-how-xbox-series-s-back-compat-really-works

Ρώτησα και στο άλλο νήμα, αλλά το ρωτάω κι εδώ.

Αυτή τη στιγμή, με δεδομένο ότι βρίσκω το Xbox one x στα 200, ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή κυρίως για 4k media player kai μετά game pass ?

To Xbox one x ή το Xbox series S ;

Sent from my HD1913 using Tapatalk