Xbox Series X/S

Με τα επιπλέον χρήματα του δίσκου παίρνεις Series X.
Επιμένω κακό deal το S με βάση τον ανταγωνισμό.

Δηλαδη το ps5 digital με τα 850gb και τα μεγαλυτερα σε ογκο παιχνιδια ειναι καλυτερο deal ;

Θα πεσουν οι τιμες . 1TB ssd βρισκεις λιγο πανω απο τα 100 με χειροτερες επιδοσεις απο αυτον του xbox . Αντίστοιχων επιδοσεων τοσο εχουν και παραπανω αυτη τη στιγμη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Απο το series S?
Μακραν καλύτερο.

δηλαδη τα συν 350GB που θα γεμισουν στο ps5 digital πιο γρηγορα απο του seires S ειναι καλυτερο deal;... Μαλιστα... Εκει τα 200 + για σκληρο ειναι καλυτερο deal απο τα 200 για το S ...

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Δηλαδη το ps5 digital με τα 850gb και τα μεγαλυτερα σε ογκο παιχνιδια ειναι καλυτερο deal ;

To PS5 (είτε digital είτε κανονικό) θα άξιζε μόνο αν δεν υπήρχε το XBOX series Χ , πλέον και μετά την αγορά της Bethesda δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αγοράσει κάποιος.

Όσοι το αγόρασαν είναι είτε λόγω άγνοιας καθώς νομίζουν ότι έχει μόνο 20% διαφορά απο το Χ είτε λόγω συνήθειας επειδή είχαν PS4.

Νομίζω ότι γράφονται κάποιες υπερβολές.
Το PS5 digital κερδίζει το S σε αποθηκευτικό χώρο, επιδόσεις και ανάλυση και χανει στα 100 ευρώ τιμή.
Δεν ξέρω πόσο σημαντικό είναι το στούντιο που ούτε η Microsoft αλλά δεν είχα παίξει μέχρι τώρα κανένα παιχνίδι που είχε κυκλοφορήσει.
Πιθανόν να κάνω και λάθος αλλά θεωρώ ότι έχει θαφτεί υπερβολικά το PS5 ενώ έχει το hype και το κοινό του.

Ο γιος μου μου λέει ότι τουλάχιστον 3 φίλοι του θα πάρουν το Series S λόγω VFM , ο ένας μάλιστα τώρα έχει PS4.

Μην βλέπουμε τα 100 και τα 200 ευρώ ως μικρή διαφορά. Για άλλους μετράνε πολύ.

Επίσης πολύ θα μετρήσει ότι η Sony ανέβασε όλα της τα παιχνίδια στα 70 ευρώ ενώ η Microsoft θα τα κρατήσει στα 60 και θα είναι και στο game pass.

Ο γιος μου μου λέει ότι τουλάχιστον 3 φίλοι του θα πάρουν το Series S λόγω VFM , ο ένας μάλιστα τώρα έχει PS4.

Μην βλέπουμε τα 100 και τα 200 ευρώ ως μικρή διαφορά. Για άλλους μετράνε πολύ.

Επίσης πολύ θα μετρήσει ότι η Sony ανέβασε όλα της τα παιχνίδια στα 70 ευρώ ενώ η Microsoft θα τα κρατήσει στα 60 και θα είναι και στο game pass.

Μην κοιτας ομως και εσυ την Ελλαδα που ειναι αφαντη αγοραστικά για την MS.
Στις αλλες χωρες προσφερει κονσόλα+pass σε δοσεις. Για λιγα παραπανω τον μηνα κανεις δεν θα προτιμησει το S.

Έτσι κι αλλιώς , όλα με συνδρομές πάνε να γίνουνε...

Μπα.

"For us, having a catalogue of games is not something that defines a platform," Ryan says. "Our pitch, as you've heard, is 'new games, great games.' We have had this conversation before -- we are not going to go down the road of putting new releases titles into a subscription model. These games cost many millions of dollars, well over $100 million, to develop. We just don't see that as sustainable.

https://www.gamesindustry.biz/artic...-theyre-buying-a-true-next-generation-console

220$ ο εξωτερικός SSD σκληρός επέκτασης για τα Xbox Series.

https://www.enternity.gr/Article/Ga...able-storage-και-είναι-«τσουχτερή»/62301.html

Χωρίς καν να μπω στη συγκεκριμένη σελίδα, μάλλον αναφέρονται σε καταχώρηση (listing) σε αμερικάνικο κατάστημα. Δε σημαίνει ότι αυτό θα είναι εν τέλει το κόστος αγοράς ούτε πως θα στοιχίζει 200+ ευρώ στην Ευρώπη. Ακριβό περιφερειακό, σε κάθε περίπτωση.

πλέον και μετά την αγορά της Bethesda δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αγοράσει κάποιος.

Αν δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα παιχνίδια από studios της Bethesda...

Νομίζω ότι γράφονται κάποιες υπερβολές.

Μόνο κάποιες; Γεμάτα υπερβολές είναι τα threads στην gaming κατηγορία στο forum...

Για τα first party, με βάση τις τιμές που έχουν εμφανιστεί, αυτό φαίνεται να ισχύει. Για τα multiplatform, αν είναι όντως φθηνότερα (πραγματικά, αμφιβάλλω), μπορεί να χάνει από τα royalties. Πάντως, τα φθηνότερα παιχνίδια, είναι σοβαρός λόγος επιλογής μιας πλατφόρμας/κονσόλας.

Για τον απλούστατο λόγο είχε κακή προϊστορία στην υλοποίηση του hardware και ξανακάνει το ίδια λάθη .
Την μόνη δικαιολογία που θα αγόραζε κάποιος το ps5 είναι ότι δεν μπορεί να αποχωριστεί κάποιους τίτλους παιχνιδιών .
Η το αντίστοιχο με την πλατφόρμα του Xbox.
Το θέμα είναι ότι στα κοινά παιχνίδια το Xbox θα είναι καλύτερο τόσο στην εικόνα όσο στον ήχο .
https://www.insomnia.gr/articles/games/xbox/etsi-tha-paizei-to-xbox-series-s-paixnidia-palaioteron-genion/

Υ.Σ Αλλά και πάλι γουρούνι στο σακί δεν αγοράζω προσωπικά ps5 αν δεν δω τα ενδότερα ,άποψη μου την οποία δεν κρύβω .

Εχω το xbox one s, είχα και όλα τα PlayStation και θέλω να βλέπω το άσπρο άσπρο και το μαύρο μαύρο.
Γράφετε για hardware προβλήματα στις κονσόλες της Sony, ξεχνάτε το xbox 360 και τα κόκκινα δαχτυλίδια. 2 φορές είχα στείλει την κονσόλα για επισκευή και όσοι φίλοι είχαν την ίδια κονσόλα είχαν πρόβλημα. Ναι στη έφτιαχνε η Microsoft αλλά και πάλι είχε ζημιάρικη κονσόλα.

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Εχω το xbox one s, είχα και όλα τα PlayStation και θέλω να βλέπω το άσπρο άσπρο και το μαύρο μαύρο.
Γράφετε για hardware προβλήματα στις κονσόλες της Sony, ξεχνάτε το xbox 360 και τα κόκκινα δαχτυλίδια. 2 φορές είχα στείλει την κονσόλα για επισκευή και όσοι φίλοι είχαν την ίδια κονσόλα είχαν πρόβλημα. Ναι στη έφτιαχνε η Microsoft αλλά και πάλι είχε ζημιάρικη κονσόλα.

Το XBOX 360 έβγαζε πάρα πολλές ζημίες αλλά και το PS3 δεν ήταν και τόσο αξιόπιστο ούτε αυτό...https://www.gamespot.com/articles/xbox-360-failure-rate-237-ps3-10-wii-27-study/1100-6216691/

Πάντως η MS αντέδρασε έγκαιρα αρχικά αυξάνοντας την εγγύηση στα 3 χρόνια και μετά με την επανασχεδιασμένη κονσόλα (slim) που ήταν πολύ αξιόπιστη.

Μετα το 360 ομως εβγαλε το one , τα one S/X χωρις προβλημα . Η ms φαινεται να εχει λυσει σημαντικα προβληματα hardware εδω και δυο γενιες. Τα προβληματα της sony ειναι αυτης της γενιας μαλιστα σε μια κονσολα που βγηκε μεταγενεστερα ως pro . Λογικο ειναι να υπαρχει σκεπτικισμος ειδικα οταν τα ενδοτερα του ps5 ειναι κρυφα. Και μονο απο το μεγεθος της κονσολας καποιος καταλαβαινει οτι αντιμετωπιζουν θερμικα προβληματα απο την αρχη του σχεδιασμου.

Πιστεύω ότι όλοι ξέρουν ότι το overclocking προκαλεί και oveheating.

Όταν μια GPU (του PS5) που ήταν για 7-8 TFLOPS την φτάνεις στα 10 υπάρχουν και οι ανάλογες συνέπειες.

Ξαναλέω πρέπει να τα δούμε όλα στην πράξη, πιθανόν να έχει και κάποια ελαττωματική λεπτομέρεια το xbox και να έχει θέματα.
Οι αγοραστές day one σε ένα νέο τεχνολογικό προϊόν είναι εν γνώση τους beta testers για αυτό και έπρεπε να ανταμοίβονται από την εταιρεία με μια έξτρα έκπτωση ή προσφορά.

Xbox Series S: Μείωση τιμής στην Ιαπωνία πριν από το TGS 2020...https://techblog.gr/videogames/xbox-series-s-meiosi-timis-stin-iaponia-prin-apo-to-tgs-2020/

Ήδη αρχισαν οι πρώτες εκπτώσεις στο "S". Η Microsoft έχει τα περιθώρια να το ρίξει βραχυπρόθεσμα στα 250 ευρώ και μακροπρόθεσμα στα 200. Δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για το PS5. Η Sony δεν έχει οικονομικά περιθώρια για πόλεμο τιμών.

Το Doom Eternal προστίθεται από 1η Οκτωβρίου 2020 στο Game Pass για Xbox κονσόλες και αργότερα στη χρονιά για PC. Δηλαδή, περίπου μισό χρόνο μετά την αρχική του διάθεση στην αγορά.

https://news.xbox.com/en-us/2020/09/24/doom-eternal-xbox-game-pass-october-1/

Ουσιαστικά, το πρώτο, άμεσο όφελος για τους πελάτες του οικοσυστήματος της Microsoft μετά την απόκτηση της ZeniMax...