Xbox Series X/S

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Δηλαδή στο να μπαίνει κάποιος στον κόπο να φορτίζει και να αλλάζει μπαταρίες είναι καλύτερο ; οκ... Δηλαδή στα ps που η μπαταρία είναι ενσωματώμενη είναι μπελάς? Σορρυ αλλά δεν θα πάρω ΑΑ μπαταρίες οπως είπαν και πιο πάνω είμαστε στο 2020...μου φαίνεται ότι η ms θέλει να γλυτώσει αυτό το έξοδο και το φορτώνει στον τελικό χρήστη με την μια μορφή η την άλλη.

Στα λεφτά περίπου του battery pack (για 2 χειριστήρια) παίρνεις 2ο χειριστήριο στο ps και το έχεις εναλλάξ. Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ.
Εγω εχω ενα απλο φορτιστη 4 μπαταριων ΑΑ απο το lidl με 12 Και με 16 παιρνεις απο το ΙΚΕΑ 8 μπαταριες 2450 mah made in japan . Τι λιθιου και 2020 χαζομαρες διαβαζουμε; Μολις πεσει η αποδοση βαζεις τις αλλες και πριν τελειωσουν οι δευτερες θα εχουν φορτισει η πρωτες. Με 28 εχεις μπαταριες x2 για δυο χειριστηρια.
Πραγματικα ειναι η καλυτερη λυση.

Στο Ps4 μπορεί να έπαιρνες με 45 ..

Τώρα άλλαξαν τα πράγματα..

Ειναι πολύ ποιοτικό και με τρομερή αυτονομία το MS play and charge kit..

Καμία σχέση με την αυτονομία του dualshock controller..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι είναι πιο ακριβό αυτό του ps5

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Όπως το δει κανείς! Για μένα είναι το μεγαλύτερο λάθος!!

Πες τα κυρ διαχειριστά. Κι ούτε motion controlls έβαλαν πάλι; Καλά ρε παιδία, το χειριστήριο της πιο τεχνολογικά προηγμένης κονσόλας βασίζεται σε αναχρονιστικές και ξεπερασμένες τεχνολογίες; Επιπλέον βάρος και όγκος από τις μπαταρίες, αίσθηση χάρβαλου από το καπάκι, ξερό απλό controller και γιατί έχει 60 ευρώ; Όταν λέμε το καλύτερο χειριστήριο εννοούμε με το καλύτερο κέρδος για τη microsoft τελικά;

Απογοητεύομαι λίγο γιατί μετά PS2-Xbox360-PS4 έλεγα να γυρίσω στο μαντρί του χρόνου.

Όταν λέγαμε ότι το one X είναι πιο δυνατό από το Series S, κάποιοι μας λοιδορούσαν..

Να είναι καλά το xcloud που θα κάνει όλο το processing και δεν θα το χρειαστεί. Για εκεί προορίζεται το κουτακι

Να είναι καλά το xcloud που θα κάνει όλο το processing και δεν θα το χρειαστεί. Για εκεί προορίζεται το κουτακι
Για να παίξεις xcloud δεν χρειάζεσαι κονσόλα, μόνο ultimate συνδρομή..

Για να παίξεις xcloud δεν χρειάζεσαι κονσόλα, μόνο ultimate συνδρομή..

Ναι σωστά, αλλά για κάποιον που θέλει ενα κουτακι για το σαλονι του να το συνδέσει στην μεγάλη τηλεόραση, τοτε το κουτάκι αυτο θα μπορει να χρησιμοποιεί το xcloud. Για παράδειγμα, η υπηρεσία nvidia cloud gaming whatever, μπορείς με το nvidia shield να το απολαύσεις! Εχει το nvidia shield hardware να τρέχει 3d graphics με 1080p or 4K ....μπα...οπότε ας χρησιμοποιήσει το cloud gaming της nvidia .....εξου και το σκεφτικό μου.

Καλα το πάει η MS, κονσολα για αυτους που θέλουν hardware και θα τα χώσουνε σε accessories klp , και μια poor mans console να παίζουν κανα παιχνιδι είτε τοπικα είτε μεσω xcloud. Εκεί φαντάζομαι και η Sony θα οδηγηθεί. Η sony εχει ενα μειονεκτημα στο cloud, δεν εχει network footprint παντου. H MS εχει παντου και πηγαινει οσο πιο κοντα στον τελικο χρήστη με την cloud υποδομή που έχει ήδη.

Δυστυχώς τα περιθώρια για κέρδος στο hardware της κονσολας και απο το R&D που γίνεται αυτό πιστεύω ειναι μικρό/ Ποιο ευκολο ειναι να εχεις cloud υποδομή με commoditi hardware και να τρέχουν εκει παρα τοπικα. Εκει θα πατήσει και η sony με το digital, απλα δεν ειναι ακομα έτοιμη για το cloud.

Όταν λέγαμε ότι το one X είναι πιο δυνατό από το Series S, κάποιοι μας λοιδορούσαν..

Με ένα μόνο παιχνίδι δεν νομίζω ότι μπορούν να βγουν σοβαρά συμπεράσματα.

Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος.

Άλλωστε αν κάποιος θέλει 4k gaming το έχουμε ξαναπεί ότι υπάρχει μόνο μία επιλογή , το series X.

Είτε στα 1440p είτε 1080p τοσο το ps5 όσο και το series S δεν θα προσφέρουν κορυφαία γραφικά.

Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος.

Συμφωνώ σε αυτό.. στο έχω γράψει και στο άλλο νήμα με τις τηλεοράσεις

Πρέπει πρώτα να περιμένουμε να κυκλοφορήσουν οι νέες κονσόλες και μετά να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα..

Βλέπω σε κάποιες διαφημίσεις ότι η Sony πουλάει το PS4 στα 299 ευρώ! Με αυτό το δεδομένο το Series S μοιάζει με ευκαιρία , ειδικά όταν κυκλοφορήσουν bundles ή/και πέσει η τιμή.

Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο.

Στα 100 ευρώ έπρεπε να είναι το Ps4 όπως ήταν πέρυσι το one s αλλά παρά την υψηλή τιμή πουλάει το ps4 έτσι δεν έχει λόγο η Sony να ρίξει την τιμή.

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Στα 100 ευρώ έπρεπε να είναι το Ps4 όπως ήταν πέρυσι το one s αλλά παρά την υψηλή τιμή πουλάει το ps4 έτσι δεν έχει λόγο η Sony να ρίξει την τιμή.

H τιμή μιας κονσόλας καθορίζεται από την ζήτηση, όσο πουλάει κρατάει και τιμή, το ps4 πουλάει μια χαρά ακόμα και τώρα και θα πουλάει καλά για τουλάχιστον 1-2 χρόνια ακόμα, οπότε γιατί να το ρίξει η Sony??? Αν το έβαζε 100 ευρώ θα έπεφταν τα τσιμέντα, μέχρι και ο πεθαμένος παππούς μου θα το αγόραζε!!χαχα